PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سخت افزاری بی سیم برای تشخیص اثر انگشت و اتصال به کامپیوتر؟

عــــلی
21-09-2012, 19:58
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوستان بزرگوار.
من دنبال سخت افزاری خوب و کوچک میگردم که بی سیم باشه.یک بخشش به کامپیوتر وصل بشه و یک بخشش بی سیم باشه.
میخوام براش برنامه نویسی کنم و سیستم حضور غیاب بسازم.
یعنی یک بخشش که سیم نداره و توی کلاس نصب میشه و دانش اموزان با اثر انگشت خودشون حضور و غیاب میکنن و این سخت افزار بعد از تایید اثر انگشت(که از سخت افزار اصلی میگیره) یه صدایی از خودش در میاره که کاربر متوجه میشه اطلاعاتش درسته.و اطلاعات رو به سخت افزار اصلی که به کامپیوتر وصله میفرسته و اونم تایید اثر انگشت رو برمیگردونه.
فقط سیستمی باشه که بتونم براش برنامه نویسی کنم.
کسی همچین سخت افزاری سراغ داره؟
مثلاً یک بخشش رو به کامپیوتر وصل کنم و 10 تا بی سیم رو توی 10 تا کلاس بذارم.
ممنون:11:.

masoud8
21-09-2012, 21:00
سلام عزیز
من تخصص اصلیم برنامه نویسی میکروکنترلر هست.
این چیزی که شما میخوایید امکان پذیره، اما به نسبت هزیبه بر هستش، یکم براتون مساله رو باز می کنم(البته این طرح کلی هست که الان به ذهنم رسید و تقریبا خامه):
برای بخشی که داخل کلاسه، شما باید از یک سنسور اثر انگشت که توسط میکرو کنترل میشه استفاده کنید، چون سیستم باید به صورت بیسیم عمل کنه بنابراین باید از یک فرستنده بیسیم هم استفاده کنید، با توجه به این که بردتون نسبتا زیاده و علاوه بر اون داخل محیط بسته هم قرار داره(کلاس) بنابراین باید از یک فرستنده-گیرنده با توان و برد خوب استفاده کنید که برای این منظور میتونید از ماژول های سری RFM استفاده کنید.
خب تمام این ها مربوط میشه به یک نود (یک سیستم که داخل یک کلاس نصب میشه)، در گیرنده هم باید یک گیرنده داشته باشید که اطلاعات رو دریافت و به pc برای پردازش ارسال کنه(یک ماژول RFM که با میکرو کنترل میشه)، نرم افزار pc که دیگه حیطه تخصصی خود شماست، اما فکر میکنم نوشتن نرم افزاری که بتونه الگوی ارسالی از طرف سنسور اثر انگشت رو دیکد و با الگوریتمی احتمالا پیچیده پردازش کنه، کار ساده ای نباشه.
بنابراین در کل باید ببینید:
1- چه مقدار می خوایید برای سیستم هزینه کنید.
2- آیا توانایی برنامه نویسی قسمت مربوط به میکرو رو دارید؟
3- آیا توانایی برنامه نویسی قسمت مربوط به دریافت و پردازش اطلاعات سنسور اثر انگشت رو دارید؟
موفق یاشید:12:

عــــلی
21-09-2012, 22:27
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام بزرگوار ممنون از پاسخی که دادید.
بله چیزی که میخوام همینه.
برنامه نویسی میکزوکنتلر نمیتونم انجام بدم نیاز به یک سخت افزار اماده دارم.
اما برای دریافت کد اثر انگشت نیازی به دیکد ندارم از همون داده های کد شده و بایت استفاده میکنم.فقط میخوام اشخاص با کد مربوطه شناخته بشه و برای هر اثر انگشت کد مشخصی بده و اشتباه نکنه.
اگه قابل برنامه نویسی نرم افزاری باشه اینکارو میتونم بکنم.و برای همین میخوام یه سیستم شخصی برای مدرسه بسازم.که سخت افزارشو نمیدونم باید از کجا گیر بیارم.

masoud8
22-09-2012, 19:45
سلام
سخت افزار آماده، به این صورت که شما می خوایید (به صورت بیسیم، با قابلیت شبکه شدن) خیلی بعید میدونم موجود باشه، اگر هم باشه قیمت بالایی خواهد داشت(چون به صورت یک ماژول با کاربرد خاص در میاد)
با توجه به این که با برنامه نویسی سخت افزارش آشنایی ندارید، توصیه می کنم این قسمتش رو به کسی بسپارید تا براتون انجام بده که پس از شناسایی فرد، ID (یا همون کد مورد نظر شما) رو برای تحلیل و ثبت اطلاعات به سیستم pc بفرسته
:12:

عــــلی
22-09-2012, 20:11
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
بزرگوار شما متوجه نشدید.
برنامه نویسی سخت افزار رو یک نفر انجام میده و ربطی به من نداره و سخت افزار آماده میشه و یک شرکت اونو توضیع میکنه و میفروشه.برنامه نویسیان نرم افزار هم برنامه نویسی برای ارتباط نرم افزار با کامپیوتر رو انجام میدن.
من الان نیاز به یک همچین سخت افزار بی سیم دارم.
با برنامه نویسیش کاری نداشته باشید.
الان شرکتی هست که همچین چیزی تولید کرده باشه یا نه؟
اگر نمیدونید لطفاً پاسخ ندید.من منتظر میمونم که یکی بیاد که آمار بهم بده.چون من نمونه های زیادی دیدم ولی اونچه خودم خواستم نبود.
با تشکر.

masoud8
22-09-2012, 21:05
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
بزرگوار شما متوجه نشدید.
برنامه نویسی سخت افزار رو یک نفر انجام میده و ربطی به من نداره و سخت افزار آماده میشه و یک شرکت اونو توضیع میکنه و میفروشه.برنامه نویسیان نرم افزار هم برنامه نویسی برای ارتباط نرم افزار با کامپیوتر رو انجام میدن.
من الان نیاز به یک همچین سخت افزار بی سیم دارم.
با برنامه نویسیش کاری نداشته باشید.
الان شرکتی هست که همچین چیزی تولید کرده باشه یا نه؟
اگر نمیدونید لطفاً پاسخ ندید.من منتظر میمونم که یکی بیاد که آمار بهم بده.چون من نمونه های زیادی دیدم ولی اونچه خودم خواستم نبود.
با تشکر.

سلام
عزیز من کاملا متوجه منظور شما شدم، اما تا اون حدی که در حیطه کاری من هست و از بازار اطلاع دارم همچین چیزی وجود نداره
من هم که این جا پست میدم ، (صد البته ادعا نمی کنم که اطلاعاتم کامله، اما) بدون تخصص و اطلاعات این کار رو نمیکنم و هدفم راهنمایی کردن هست، بنابراین انتظار میره دوستان کمی در برخوردشون رعایت کنند :)
لطفا اگر موفق به پیدا کردن همچین ماژولی شدید در همین تاپیک اعلام کنید تا به برای من و سایر دوستان هم مفید باشه.
موفق باشید و پیروز:12: