مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ 3d Asus g53 sw
سلام دوستان
من تصمیم دارم که یه لپتاپ بگیرم واسه گیم پرس و جور کردم بهم گفتن که بهترین g53 هست حالا می خواستم بدونم که نظر شما چیه!!؟؟
منتظر بمونم تا چیز بهتری بیاد یا قیمت پایین بره!؟؟؟
قیمتم دیگه حداکثر 4 تومن!!
مرسی
سلام
asus خوبه ولی سنگینه!
کدوم کانفیگ مورد نظرت هست؟
این لپ تاپ ها به دلیل خاص و کمیاب بودن گاها توسط فروشنده ها به قیمت پرت و کاذب فروخته میشن!حواستو جمع کن بیشتر از ارزش واقعی لپ تاپ هزینه نکنی!
اگر کارت گرافیک gtx 660 برات کافیه میتونی به lenovo Y580 فکر کنی که انصافا لپ تاپ قدرتمندیه و به لطف هیت سینک تمام مسی سیستم خنک کننده خوبی هم داره.
ولی اگه کارت گرافیک gtx 680 میخوای میتونی بری سراغ msi GT70.
سلام
asus خوبه ولی سنگینه!
کدوم کانفیگ مورد نظرت هست؟
این لپ تاپ ها به دلیل خاص و کمیاب بودن گاها توسط فروشنده ها به قیمت پرت و کاذب فروخته میشن!حواستو جمع کن بیشتر از ارزش واقعی لپ تاپ هزینه نکنی!
اگر کارت گرافیک gtx 660 برات کافیه میتونی به lenovo Y580 فکر کنی که انصافا لپ تاپ قدرتمندیه و به لطف هیت سینک تمام مسی سیستم خنک کننده خوبی هم داره.
ولی اگه کارت گرافیک gtx 680 میخوای میتونی بری سراغ msi GT70.
منظورتون رو از کانفیگ نمی فهمم (زیاد وارد نیستم!!)
والا من این 3d خیلی چشمم رو گرفته
حالا بین gt70 و g53 کدومش رو پیشنهاد میکنید (سیستم کدوم بهتره)؟؟
بعد حدود قیمتاشون رو هم دارید!؟؟ فک کنم gt 70 5.200.000 باشه!! من حداکثر 4.000.000 دارم!!
بعد نظرتون راجع به msi 680 چیه!؟؟
maziar205
21-09-2012, 16:18
منظورتون رو از کانفیگ نمی فهمم (زیاد وارد نیستم!!)
والا من این 3d خیلی چشمم رو گرفته
حالا بین gt70 و g53 کدومش رو پیشنهاد میکنید (سیستم کدوم بهتره)؟؟
بعد حدود قیمتاشون رو هم دارید!؟؟ فک کنم gt 70 5.200.000 باشه!! من حداکثر 4.000.000 دارم!!
با این قیمت میتونید sony f237 بخرید که 3d هم هست
خیلی گیج شدم!!
الان بین asus g53 و vaio f237 کدوم سیستم بالاتری داره!؟؟
Lenovo Y-580 بگیر هم قیمتش مناسبه هم کیفیتش. از نظر سختافزاری در حد ایسوس g53 هستش و البته جدیدتر هم هست.
اینم لینک بررسیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maziar205
21-09-2012, 17:23
مشخصات سونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم f236 را دیدم راضیم
به نظر من اگه واسه گیم میخوای سونی نگیر. سونی یکم گرونه.:31:
و اینکه سه بعدی بودن g53 تو گیم به کار نمیاد و فریم رو پایین میاره.
اگه من بودم بین lenovo y-580 و g53 یکیشو انتخاب میکردم.
milad_takjoo
21-09-2012, 20:03
msi 680 چی؟؟
من 680 دارم ولی اگه میخواین تا 4 خرج کنین این ایسوس بهتره...چون از همه لحاظ از نظر کانفیگ بهتره..
اگه دنبال لپ تاپ گیم هستین سراغ asus برین چون از لحاظ خنک کنندگی تو سری گیمینگ عالی هستن..
msi رو هم پیشنهاد نمیکنم...چون مدل های خیلی قدرتمندش(مثل gt70 ) گرمای زیادی تولید میکنن..
ببین دوست عزیز اگه لپتاپ گیم می خوای و پولش اصلا برات مهم نیست به نظرم تا 4 تومن می تونی asus g75 بگیری با گرافیک gtx670m.از بقیه بهتره.چون ایسوس سیستم کولینگ گیمش واقعا عالیه.به نظر من اصلا g53 نگیر.چون دو تا کانفیگ داره که بهترینش با گرافیک 560gtx هست.(منظور از کانفیگ سخت افزار سیستم هست.یعنی cpu , gpu , ram,...)یعنی در حد همون lenovo y580 و hp dv6t 7000 , asus n56. که قیمت اینها زیر 2.500 هست.واسه بازی هم اول به گرافیک نگاه کن.msi 680 هم توصیه نمی شه.چون باز گرافیکش مالی نیست و قدیمیه.اگه اصرار داری هزینه کنی و خوره بازی ایg75 asus.البته قیمت دقیق ندارم الان.در ضمن 17 اینچ هم هست.اگه واسه بازی می خوای الان اکثر بازیها روی y580 , n56 ,hp t7000 راحت اجرا می شه.n56, hp فول اچ دی هم دارند که البته باید یه کم بگردی.ولی هر سه لپتاپ عالیند و جدیدتر.گرافیک y580 یه مقدار کم بهتره.ولی نه خیلی.شاید 5 درصد یا یه کم بیشتر.ولی فول اچ دی نداره.به نظر من یا از این سه تا با هزینه خیلی کمتر بردار یا g75.
ببین دوست عزیز اگه لپتاپ گیم می خوای و پولش اصلا برات مهم نیست به نظرم تا 4 تومن می تونی asus g75 بگیری با گرافیک gtx670m.از بقیه بهتره.چون ایسوس سیستم کولینگ گیمش واقعا عالیه.به نظر من اصلا g53 نگیر.چون دو تا کانفیگ داره که بهترینش با گرافیک 560gtx هست.(منظور از کانفیگ سخت افزار سیستم هست.یعنی cpu , gpu , ram,...)یعنی در حد همون lenovo y580 و hp dv6t 7000 , asus n56. که قیمت اینها زیر 2.500 هست.واسه بازی هم اول به گرافیک نگاه کن.msi 680 هم توصیه نمی شه.چون باز گرافیکش مالی نیست و قدیمیه.اگه اصرار داری هزینه کنی و خوره بازی ایg75 asus.البته قیمت دقیق ندارم الان.در ضمن 17 اینچ هم هست.اگه واسه بازی می خوای الان اکثر بازیها روی y580 , n56 ,hp t7000 راحت اجرا می شه.n56, hp فول اچ دی هم دارند که البته باید یه کم بگردی.ولی هر سه لپتاپ عالیند و جدیدتر.گرافیک y580 یه مقدار کم بهتره.ولی نه خیلی.شاید 5 درصد یا یه کم بیشتر.ولی فول اچ دی نداره.به نظر من یا از این سه تا با هزینه خیلی کمتر بردار یا g75.
این g75 تو بازار ایران هست؟؟
بعد 3d هست؟؟ اگه نیست میشه عینک 3d رو واسش گیر اورد؟؟
هست.ولی کمه.باید بگردی.تو نت سرچ کن پیدا می کنی حتما.قاعدتا باید 3d هم باشه.سایتهای ایرانی 3d رو ذکر نکردند تو مشخصات.ولی تو خارجیها دیدم.نمی دونم کانفیگ بدون 3d هم داره یا نه.بعیده البته.باز موقع خرید مطمئن شو.ولی به احتمال خیلی زیاد 3d هست
sadegh_b91
22-09-2012, 15:26
آقای amin-666 میتونی به من کمک کنی؟ من بین n56 و dv6 7080 و y580 موندم کدومو انتخاب کنم. واسه بازی و موزیک و پخش فیلم میخوام. ظاهر هم مهمه که لنوو نداره!
چرا 7080؟گرافیک این مدل 630 هست که معمولیه.dv6 t7000 می تونی برداری با گرافیک 650 که عالیه.n56 فول اچ دیش راحتتر پیدا می شه انگار.ولی اگه فول اچ دی t7000 رو پیدا کنی خیلی عالیه صفحه نمایشش.ولی مدل hd ش تقزیبا مثل لنوو y580 هست که باز هم کیفیت خیلی خوبی داره.N56 هارد ssd ساپورت نمی کنه.کلا بین اون دو تا و t7000 هر سه لپتاپهای خوبیند.به خودت بستگی داره از کدوم بیشتر خوشت میاد.اگه اهل موزیکی نمی تونی سیستم beats اچ پی رو بیخیال شی.اگه ظاهر هم مهمه برات و لنوو رو نمی خوای باز Hp بی شک زیباتره.تو بازی هر سه تقریبا مثل هم هستند.گرافیک لنوو یه مقدار جزیی قویتره.در حد نهایت 5-10 درصد شاید.تقریبا تو یه حدند.رک گرافیک N56 رو مطمئن نیست ddr5 باشه.به هر حال هر سه خوبند
sadegh_b91
22-09-2012, 17:47
منم نظرم بیشتر رو اچ پی بود، dv6 7000 یا dv7 7000؟ dv7 فکر کنم 17 اینچه. بزرگ بنظر میاد نه؟ 15 داره؟
sadegh_b91
22-09-2012, 17:58
یه سوال دیگه، فول اچ دیه؟
n56-vz هم !!!! . یه جواب قطعی لطفا
dv6 t7000.فول اچ دی هم داره.ولی کمه.باید بگردی.n56 هم fhd داره.سری dv7 همشون 17 اینچند.کانفیگشون هم احتمالا فرق داره.فقط خوب تست کن موقع خرید.یکی از دوستان با lcd مشکل داشت که البته من بعید می دونم از لپتاپ باشه.چون مانیتور pc ش هم همون مشکل رو پیدا کرده.به هر حال lcd رو خوب چک کن اگه خواستی بگیری.هر چند بعیده مشکلی باشه.بقیه دوستان که مشکلی نداشتند
ببخشید در تو سایت asus در باره ی g75 زده بود که 17.3" HD with EWV (1366 x 768) / FHD 3D LED Backlight
یعنی بدون عینک 3d هست!؟؟
Display
17.3" HD with EWV (1366 x 768) / FHD 3D LED Backlight
بعیده بدون عینک باشه.توشیبا چند مدل بدون عینک زده بود.ولی واسه گیم بدون عینک بعیده.شما از کجای این توضیحات فهمیدی بدون عینکه؟!!
چون ننوشته 3d glasses و تو عکسشم از عینک خبری نیست!!
زده Immersive 3D experience with NVIDIA® 3D LightBoost™ technology
sadegh_b91
23-09-2012, 15:37
شرمنده.......... میگم اچ دی با فول اچ دی تو 15 اینچ زیاد فرق داره؟ اچ پی 7000 رو میگم
خب نه اونقدر.ولی اگه مثلا فیلم fhd ببینی خب معلومه. تو اینچهای بالا بیشتر معلوم می شه.ولی بذاری بقل هم خب معلومه.مثلا ایکونها هم تو دسکتاپ ریز می شن برا fhd.هرچند تو ایران هنوز کیفیت Fhd خیلی جا نیفتاده.چون اگه تو fhd بخوای کیفیت پایین نگاه کنی بدتر می شه و شطرنجی.در مورد Hp فقط مسئله ریزولوشن نیست.علاوخ بر اون خود lcd با نوع hdش گویا خیلی فرق داره.هم دقت رنگها هم زاویه دید فوق العاده ای داره نسبت به hd.حتی بعضیها با پنلهای IPS مقایسه کرده بودند!
الان بین g75 و toshiba qosmio x870 کدوم رو انتخاب میکنید!!
اونم خوبه.قیمت چند دیدی؟گرافیکش که مثل g75 ه.سری گیم ایسوس هم که تو کیفیت معروفه.یه بدی ای هم که این مدل توشیبا داره قابلیت سویچ گرافیک رو حذف کرده.حالا نمی دونم چرا!یعنی شما همیشه باید از گرافیک اصلی استفاده کنی.این یعنی مصرف بشتر-عمر باطری کمتر و استهلاک بیشتر.شما نهایت می تونی یک ساعت و نیم از باطری استفاده کنی.
راستی یادم رفت در مورد اون سوال 3d که تو پست قبل کرده بودید معمولا تو مشخصات عینک رو نمی نویسند.یعنی چون ننوشته دلیل نمی شه که بدون عینکه.این توشیبا هم با عینکه
کی گفته 3d نیست؟تو سایت خود ایسوس که 3d بود.اگه بدون 3d هم داشته باشه نمی دونم.ولی با 3d هم داره.fhd ش حتما 3d ه.شما پرسیدی از فروشنده که 3d نیست؟
پس بگرد با 3d ش رو پیدا کن!هرچند واسه بازی که کلی فریم رو میاره پایین.کلا 3d اولش جالبه واسه ادم.نمی دونم شاید کانفیگهای مختلفش فرق کنه.نمی دونم کدومش 3d هست و کدوم نیست.ولی این لینک خود ایسوس.می بینی که 3d داره:
اون توشیبا چی اون چجوره!! x870
در مورد x870 که گفتم.توشیبا لپتاپهای با کیفیتی داره.وزنش نزدیک یک کیلو از ایسوس سبکتره.ولی این مدل رو افراد زیادی ندارند.به خاطر همین نم شه نظر قطعی داد.گرافیکشم که گفتم بر خلاف ایسوس و بقیه لپتاپها سویچ نمی شه.هر دو گرافیکهای یکسانی دارند واسه باطی.البته کانفیگهای مختلفی دارند.ولی واسه بازی تو یه حدند.در کل سری گیم ایسوس از نظر دما معروفه.کیفیتش هم عالیه.توشیبا هم با کیفیتته.ولی تعداد زیادی ندارند که از نظر عملی نظر بدیم در موردش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.