ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا من نیاز به تعویض پاور دارم ؟

erfan.j
21-09-2012, 12:24
سلام

مدل پاور من tsco atx 650 هست که وات واقعیش 250 می باشد.
مدتی هست که در بعضی مواقع یکی از دو هاردم با صدای بوق از کار می افته یا هنگ می کنه .ولی با غیر فعال کردن همه ی فن هام این مشکل تقریبا حل شد(نه به طور کامل).میشه گفت از وقتی که من یه هارد یه ترا اضافه کردم این مشکل ایجاد شد.

مشخصات دستگاه من :

cpu : intel pentium duel core e2500
motherboard :elitegroup gf7050vt-m5
vga : asuse radeon hd-5450
hard disk : htachi 500gig/seagate 1000gb

حالا من باید پاور رو عوض کنم یا مشکل از جای دیگه هست؟ممنون می شم اگر کمکم کنید؟

jafarian
21-09-2012, 12:47
مشکل شما به احتمال زیاد از پاور هست که برق به هاردتون کم میرسه پیشنهاد میکنم با یک پاور 500 یا که 450 ریل یعنی واتش واقعی باشه تست کنید چون همونطور که اشاره کردین با قطع کردن فن این مشکل تقریبا حل شده بعضی مواقع از کابل هاردم میشه:20:

EXTREME
21-09-2012, 12:58
سلام

مدل پاور من tsco atx 650 هست که وات واقعیش 250 می باشد.
مدتی هست که در بعضی مواقع یکی از دو هاردم با صدای بوق از کار می افته یا هنگ می کنه .ولی با غیر فعال کردن همه ی فن هام این مشکل تقریبا حل شد(نه به طور کامل).میشه گفت از وقتی که من یه هارد یه ترا اضافه کردم این مشکل ایجاد شد.

مشخصات دستگاه من :

cpu : intel pentium duel core e2500
motherboard :elitegroup gf7050vt-m5
vga : asuse radeon hd-5450
hard disk : htachi 500gig/seagate 1000gb

حالا من باید پاور رو عوض کنم یا مشکل از جای دیگه هست؟ممنون می شم اگر کمکم کنید؟

هارد روی یه سیستم دیگه بدون مشکل کار میکنه ؟

erfan.j
21-09-2012, 16:14
هارد روی یه سیستم دیگه بدون مشکل کار میکنه ؟با سيستم ديگه چکش نکردم فايده نداره چون هميشه که اينجوري نميشه. من همين الان وات مورد نياز سخت افزار هامو به طور تقريبي محاسبه کردم (به کمک سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که نتیجه شد 270 وات .فکر کنم دیگه باید پاور عوض کنم نظرتون چیه؟

EXTREME
21-09-2012, 17:04
بهتر بود با یک سیستم دیگه چک میشد ولی بهرحال اگه مشکل از خود هاردتون نباشه مشکل یا از اتصالات هارد است یا ضعیف بودن پاور یا مین و بایوس مین که احتمال آخری خیلی کمه بیشتر دو مورد اول است