مشاهده نسخه کامل
: مشکل با منو ها
night-girl
21-09-2012, 11:59
سلام. این سایتو نیگا کنید. میبینید که یه سری منو اون بالا هست. اینا پیج های اصلی سایت هستن. به جز انیها یه سری زیر پیج هم هست که نمیخام مستقیم اون بالا باشه. میخام وارد پیج اصلی که شدم اونارو ببینم. اما متاسفانه نشون نمیده! حالا آیا راهی هس که بتونم کاری کنم که زیر منو ها رو تو صفحه اصلی هر پیج بزارم؟
night-girl
21-09-2012, 12:00
یادم رفت سایتو بزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
night-girl
21-09-2012, 12:01
اگه لطف کنید تا آخر امروز جوابمو بدین ...ممنونتون میشمممممممم
سلام دوست عزیز.
منظورتون از نشون نمیده چیه؟ ظاهراً شما اصلا این زیر منو ها رو اضافه نکردید..
اگر از وردپرس استفاده میکنید، در بخش Menus، آیتم مورد نظر (زیر منو) رو بگیرید و زیر منوی اصلی رها کنید (drag and drop)
موفق باشید ./.
night-girl
21-09-2012, 13:18
mohrd جان سلام. مرسی...متوجه منظورم نشدی! ببین ..این تمی که الان گذاشتم خودش منو ها رو نمیاره اون بالا. من باید تعیین کنم. خوب؟اما جایی که باید تیک بزنم کدوم صفحات رو نشون بده هیچ فرقی بین پیج اصلی و زیر صفحه نیس ینی همه رو پشت سر هم تو یه ردیف نشون میده و چون تعدادشون زیاده خیلییییییی شلوغ میشه. میخام فقط پیج های اصلی رو نشون بده بعد که وارد شدی زیر صفحه ها رو ببینی . اما وارد که میشی خبری از اونا نیس. ینی به عبارتی هیچ دسترسی به زیر صفحات امکان نداره.
این آیدی منه. لطف کن پی ام بده اگه آنی
azam.sadrayi
m.m.m5651
21-09-2012, 13:46
میتونید جای اینکه همه ی صفحات زیر مجموعه رو هم تو صفحه ی اصلی نشون بدید از DropDownMenu استفاده کنید:
آموزش ساخت Drop Down Menu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید هم همون راهی که خودتون گفتید، داخل فایل page.php رو ویرایش کنید و بذارید زیرمنوهارو.
night-girl
21-09-2012, 13:53
بابا محمدمهدی خان دمت گرم..اما من نه تخصصشو دارم ینی نه بلدم نه وقتشو!!! ترجیح میدم تم سایت رو عوض کنم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
night-girl
21-09-2012, 14:07
در واقع صفحات رو وقتی میساختم به عنوان زیر گروه تعیین کردم. مشکل فقط با همین تم جدیده
باشه امتحان میکنم
night-girl
21-09-2012, 14:09
ولش کن...تمو عوض میکنم
از همه ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.