PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با كند شدن هارد لپ تاپ

armin_punisher6
20-09-2012, 12:28
سلام.من لپ تاپ اچ پي ٢١٧٠ دارم كه هارد wd 640gb 5400rpm داره.چند ماهه خيلي خيلي هارد لپ تاپم كند شده.مثلا ويندوز ميخواد بالا بياد چند دقيقه طول ميكشه يا مثلا كاراي عادي دارم انجام ميدم چراغ فعاليت هاردم روشن ميمونه.آنتي ويروس nod آپديت شده دارم كه ويروسي پيدا نميكنه.دماي هاردمم خوبه و زير ٤٠ ه.دفرگمنت هم كردم.ممنون ميشم بگين چي كار كنم.

EXTREME
20-09-2012, 12:48
سلام.من لپ تاپ اچ پي ٢١٧٠ دارم كه هارد wd 640gb 5400rpm داره.چند ماهه خيلي خيلي هارد لپ تاپم كند شده.مثلا ويندوز ميخواد بالا بياد چند دقيقه طول ميكشه يا مثلا كاراي عادي دارم انجام ميدم چراغ فعاليت هاردم روشن ميمونه.آنتي ويروس nod آپديت شده دارم كه ويروسي پيدا نميكنه.دماي هاردمم خوبه و زير ٤٠ ه.دفرگمنت هم كردم.ممنون ميشم بگين چي كار كنم.

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا

armin_punisher6
20-09-2012, 13:26
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
20-09-2012, 15:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هارد رو یک دور دیفرگمنت کنید
درست نشد نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید یک سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس هارد رو scan and repair کنید ببینید چی میشه

armin_punisher6
20-09-2012, 18:43
هارد رو یک دور دیفرگمنت کنید
درست نشد نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید یک سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس هارد رو scan and repair کنید ببینید چی میشه

دفرگمنت كردم درست نشد.الان با اين برنامه دارم تو داس امتحان ميكنم.تموم شد جوابشو ميگم.

armin_punisher6
20-09-2012, 20:02
يه ارور ميده
Hard drive is not ready
Switch off your computer,then switch it on to reset the system.after the system is reset,start the process again.
چند بار خاموش روشن كردم ولي باز اين ارور رو ميده.

EXTREME
20-09-2012, 20:55
يه ارور ميده
Hard drive is not ready
Switch off your computer,then switch it on to reset the system.after the system is reset,start the process again.
چند بار خاموش روشن كردم ولي باز اين ارور رو ميده.

تو داس تست کردین ؟
تحت ویندوز چی اونم تست کردین ؟

یک عکس از disk managment بده

armin_punisher6
20-09-2012, 21:26
تو داس تست کردین ؟
تحت ویندوز چی اونم تست کردین ؟

یک عکس از disk managment بده

البته اينم بگم كه هم تو داس و هم ويندوز ميگه اگه از حالتahci استفاده ميكنين به ide تغيير بدين ولي تو تنظيمات بايوس لپ تاپم هيچ چيز براي تغييرش نداره.

EXTREME
20-09-2012, 22:08
البته اينم بگم كه هم تو داس و هم ويندوز ميگه اگه از حالتahci استفاده ميكنين به ide تغيير بدين ولي تو تنظيمات بايوس لپ تاپم هيچ چيز براي تغييرش نداره.

چند تا عکس از بایوس لپ تابتون بزارین

armin_punisher6
21-09-2012, 11:38
چند تا عکس از بایوس لپ تابتون بزارین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armin_punisher6
21-09-2012, 11:47

armin_punisher6
21-09-2012, 11:49
این همون اروره

EXTREME
21-09-2012, 12:25
از تب های مختلف عکس بزارین تب مین فقط مشخصات سیستم رو میده

armin_punisher6
21-09-2012, 12:27
از تب های مختلف عکس بزارین تب مین فقط مشخصات سیستم رو میده

از همشون گذاشتم .توی چند تا پست گذاشتم.

EXTREME
21-09-2012, 12:51
درقسمت boot option چه چیزهایی است ؟غیراز تنظیمات بوت سیستم

armin_punisher6
21-09-2012, 13:00
درقسمت boot option چه چیزهایی است ؟غیراز تنظیمات بوت سیستم

EXTREME
21-09-2012, 14:01
نه نیست این گزینه
تو هاردتون اطلاعات مهم دارین ؟

شما گفتین از محیط ویندوز هم نمیشه اسکن کرد ؟

armin_punisher6
21-09-2012, 14:16
نه نیست این گزینه
تو هاردتون اطلاعات مهم دارین ؟

شما گفتین از محیط ویندوز هم نمیشه اسکن کرد ؟

تقريبا.يه كار ديگه هم فكر كنم بشه كرد.هارد لپ تاپ رو جدا كنم بعد به كامپيوتر دسكتاپم وصل كنم و از اونجا اسكنم كنم؟
بله تو ويندوز هم همون اروري كه گفتم رو ميده.

EXTREME
21-09-2012, 17:05
تقريبا.يه كار ديگه هم فكر كنم بشه كرد.هارد لپ تاپ رو جدا كنم بعد به كامپيوتر دسكتاپم وصل كنم و از اونجا اسكنم كنم؟
بله تو ويندوز هم همون اروري كه گفتم رو ميده.

این رو هم تست کنید وصل کنید به pc منتهاهارد لپ تاب با 5 ولت کار میکنه اینو در نظر داشته باشین

armin_punisher6
21-09-2012, 22:10
این رو هم تست کنید وصل کنید به pc منتهاهارد لپ تاب با 5 ولت کار میکنه اینو در نظر داشته باشین

الان هارد رو به كامپيوترم وصل كردم ولي دوباره همون ارورو داد.واسه اين مادربورد چه جوري بايد ahci رو تغيير بدم؟خيلي سعي كردم ولي نتونستم.مادربورد foxconn قديميه.

EXTREME
21-09-2012, 22:23
الان هارد رو به كامپيوترم وصل كردم ولي دوباره همون ارورو داد.واسه اين مادربورد چه جوري بايد ahci رو تغيير بدم؟خيلي سعي كردم ولي نتونستم.مادربورد foxconn قديميه.

تو تنظیمات بایوس دنبال sata mode بگردید یا sata operation بگردید ببینید چیزی میتونید پیدا کنید البته اگه مین قدیمی باشه احتمالش کمه این قابلیت رو داشته باشه

armin_punisher6
22-09-2012, 01:19
تو تنظیمات بایوس دنبال sata mode بگردید یا sata operation بگردید ببینید چیزی میتونید پیدا کنید البته اگه مین قدیمی باشه احتمالش کمه این قابلیت رو داشته باشه

خيلي سخت تونستم حالتشو عوض كنم و يه گزينه اي بود كه اصلا اين كلماتي كه بايد ميداشت رو نداشت.الان داره اسكن ميشه و تاحالا ٥٥ سكتور رو كه خراب بودن درست كرده.ولي يه مشكلي كه هست خيلي كند داره پيش ميره و نوشته ٣٢ ساعت ديگه مونده.طبيعيه؟

EXTREME
22-09-2012, 17:44
خيلي سخت تونستم حالتشو عوض كنم و يه گزينه اي بود كه اصلا اين كلماتي كه بايد ميداشت رو نداشت.الان داره اسكن ميشه و تاحالا ٥٥ سكتور رو كه خراب بودن درست كرده.ولي يه مشكلي كه هست خيلي كند داره پيش ميره و نوشته ٣٢ ساعت ديگه مونده.طبيعيه؟

چون بدسکتورها زیاده طول میکشه باید اون بدسکتورها رو ریکاوری کنه و ببره تو فریم ویر و در اون ثبت کنه به همین خاطر طول میکشه

armin_punisher6
23-09-2012, 12:21
تموم شد ولي الان تو hdtune ميرم باز اون warning رو داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

EXTREME
23-09-2012, 12:58
تموم شد ولي الان تو hdtune ميرم باز اون warning رو داره.

خوب حالا شما دوباره بزنید رو تست hdd regenerator میخوام ببینیم اون بدسکتورهایی که ریکاوری کرده بود دوباره اونارو به عنوان بدسکتور میگیره یا نه

armin_punisher6
23-09-2012, 16:22
خوب حالا شما دوباره بزنید رو تست hdd regenerator میخوام ببینیم اون بدسکتورهایی که ریکاوری کرده بود دوباره اونارو به عنوان بدسکتور میگیره یا نه

بله متاسفانه الان ٢ ساعته گذاشتم ولي دوباره بد سكتور پيدا كرده.ولي مثل دفعه پيش همه اون تعداد رو زده ريكاورد شدن.

EXTREME
23-09-2012, 16:38
پس بدسکتورهایی وجود داره که ریکاوری نمیشه چون در اسکن بعدی دوباره اونارو گرفت
اطلاعات مهم دارین رو هارد ؟

armin_punisher6
23-09-2012, 16:40
پس بدسکتورهایی وجود داره که ریکاوری نمیشه چون در اسکن بعدی دوباره اونارو گرفت
اطلاعات مهم دارین رو هارد ؟

بله.حالا چي كار بايد بكنم؟

EXTREME
23-09-2012, 16:46
به نظزم از اطلاعات بکاپ بگیرید و هارد رو low level format بکنید
درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید

با نرم افزار HDAT2 هم تست کردین ؟

armin_punisher6
23-09-2012, 16:47
به نظزم از اطلاعات بکاپ بگیرید و هارد رو low level format بکنید
درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید

با نرم افزار HDAT2 هم تست کردین ؟

با چه برنامه اي low level فرمت كنم؟نه تست نكردم.

EXTREME
23-09-2012, 16:51
با چه برنامه اي low level فرمت كنم؟نه تست نكردم.

هارد رو به یک سیستم دیگه وصل کن و با نرم افزار hdd low level format tools هارد رو low level format بکن

armin_punisher6
23-09-2012, 17:13
اين hdat2 كه گفتين چيه؟
يه چيزيم بگم كه احساس ميكنم اكثر بد سكتورارو قبلا از بين برده چون تا الان كه ١٠ درصد شده فقط ١٠ تا پيدا كرده.

EXTREME
23-09-2012, 17:22
در اسکن مجدد نباید بدسکتوری دیگه پیدا بشه
شما چندین بار scan and repair بکنید نتیجه نداد باید اونکارهارو بکنید
اون نرم افزاری که گفتم بدسکتورهارو نادیده میگیره

armin_punisher6
28-09-2012, 20:15
در اسکن مجدد نباید بدسکتوری دیگه پیدا بشه
شما چندین بار scan and repair بکنید نتیجه نداد باید اونکارهارو بکنید
اون نرم افزاری که گفتم بدسکتورهارو نادیده میگیره

الان كل هارد رو جاي ديگه كپي كردم و ميخوام با اون برنامه فرمت كنم.با اينكار كل بد سكتورها از بين ميرن؟

EXTREME
28-09-2012, 21:01
اگه با hdd regenerator جواب نگرفتین با low level format تست کنید این روش بدسکتورهارو حذف میکنه ولی اگه بدسکتورها یکم زیاد باشه ممکنه جواب نده

armin_punisher6
30-09-2012, 09:12
هارد رو فرمت كردم و الان دوباره دارم بد سكتور رو اسكن ميكنم.اگه خداي نكرده بازم پيدا كرد چي كار بايد بكنم؟

EXTREME
30-09-2012, 09:28
هارد رو low level format کردین ؟
اگه بازم با اینکار بدسکتور پیدا کنه یا مشکل از فریم ویر است یا پلاتر

armin_punisher6
30-09-2012, 09:31
هارد رو low level format کردین ؟
اگه بازم با اینکار بدسکتور پیدا کنه یا مشکل از فریم ویر است یا پلاتر

بله كردم.اگه از اين چيزا باشه چيكار بايد كرد؟
فعلا كه دو درصد اسكن شده بدسكتور پيدا نكرده فقط يه دونه delay پيدا كرده كه نميدونم چيه.

EXTREME
30-09-2012, 12:00
سکتور delay یعنی زمان دسترسی به اون سکتور از زمان استاندارش کمتره هم میتونه از فریم ویر باشه هم هد

armin_punisher6
02-10-2012, 10:13
الان كه low format كردم بازم با hdd tune اون ارور رو ميده.چيكار كنم؟

EXTREME
02-10-2012, 11:41
الان كه low format كردم بازم با hdd tune اون ارور رو ميده.چيكار كنم؟

حالا که low level format کردین یک تست با hdd regenerator بگیرید ببینید بدسکتوری پیدا میکنه یا نه

armin_punisher6
02-10-2012, 11:44
حالا که low level format کردین یک تست با hdd regenerator بگیرید ببینید بدسکتوری پیدا میکنه یا نه

اين كارم كردم ولي تا ١٤ درصد فكر كنم فقط ١٠ تا پيدا كرد.كل هارد رو اگه كامل اسكن ميكرد حدود ٣٤ ساعت طول ميكشيد.

EXTREME
02-10-2012, 11:46
اين كارم كردم ولي تا ١٤ درصد فكر كنم فقط ١٠ تا پيدا كرد.كل هارد رو اگه كامل اسكن ميكرد حدود ٣٤ ساعت طول ميكشيد.

من نظرم اینه که بزارین دور روز هم شده کل هارد رو اسکن کنه و ریکاوری کنه بدسکتورهارو ممکنه مشکلتون حل بشه درست نشد مشکل یا از فریم ویر است یا پلاتر یا هد

رو scan and repair اسکن کنید
من یک هارد داشتم یک هفته گذاشتم رو اسکن و درستش کرد

armin_punisher6
02-10-2012, 11:48
من نظرم اینه که بزارین دور روز هم شده کل هارد رو اسکن کنه و ریکاوری کنه بدسکتورهارو ممکنه مشکلتون حل بشه درست نشد مشکل یا از فریم ویر است یا پلاتر یا هد

رو scan and repair اسکن کنید
من یک هارد داشتم یک هفته گذاشتم رو اسکن و درستش کرد

قبل فرمت كردن گذاشته بودم كه پاك نكرد الات كه فرمت كردم فكر كنم خيلي بد سكتوراش كمتر شده.بعني الان دوباره بزارم تاثير داره؟

EXTREME
02-10-2012, 11:58
امتحانش ضرر نداره تست کنید درست نشد یک کار دیگه ای انجام بدیم

armin_punisher6
26-10-2012, 19:33
دوباره سلام.من بعد low level format كردن چند بار ديگه بد سكتور رو پاك كردم هر دفع كه ميزاشتم تعداد كمتري پيدا ميكرد.الان كه تموم شد فقط ٥ تا پيدا كرد ولي بازم زده بود كه هر ٥ تا ريكاور شدن.بعدش دوباره با اون برنامه hdd tune تست كردم همون warning رو ميده.چي كار بايد بكنم؟

armin_punisher6
29-10-2012, 09:09
ببخشيد ديگه كلا بد سكتورها پاك شدن.حالا مشكل اينجاست كه اصلا ويندوز بالا نمياد و روي همون علامت ويندوز گير ميكنه.هارد رو دوباره گذاشتم رو اسكن ولي خيلي delay پيدا ميكنه.اونا رو چه جوري حذف كنم؟