ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ VAIO

reza_3722
20-09-2012, 10:37
با سلام
ملاک من برای انتخاب مدل، سبکی (زیر 2Kg) کیفت بالای بدنه (ترجیحا فلزی) و کارکرد بالای باتری بود
بعد بررسی هایی که کردم به سری S وایو رسیدم، و بطور مشخص تر SA33GX که با یه باتری اضافه 12 سلولی ارائه میشه
میخواستم نطرتون رو درباره این مدل بدونم، ایراد یا ضعف خاصی در این مدل مشاهده نشده؟ بطور مثال نویز فنش بالا نیست؟
هارد ssd میتونه جور 4 هسته ای نبودن cpu رو بکشه از لحاظ سرعت؟
از طرفی نداشتن هارد مکانیکی و cpu پر مصرف تا چه حد میتونه به دوام بالاتر باتری کمک کنه؟

Highbury
20-09-2012, 11:52
در مورد لبتاب اطلاعی ندارم اما قسمت دوم سوالتون
ssd ربطی به پردازنده نداره.
زیاد هم به باتری کاری نداره. اینا بیشتر حالت تئوری داره اما در عمل تفاوتشون به حدی ناچیزه که ملاک خرید نیست.

reza_3722
20-09-2012, 12:07
این مدل رو فروشگاهها دارن با گارانتی سریر میفروشن، من رهجو میخواستم
تماس گرفتم بخش فروش ایران رهجو گفتن این مدل متفرقه ست!!! سونی پشیبانی نمیکنه
یعنی چی! مگه سونی هم fake داره!!؟؟

Highbury
20-09-2012, 13:05
این مدل رو فروشگاهها دارن با گارانتی سریر میفروشن، من رهجو میخواستم
تماس گرفتم بخش فروش ایران رهجو گفتن این مدل متفرقه ست!!! سونی پشیبانی نمیکنه
یعنی چی! مگه سونی هم fake داره!!؟؟
fake اصلا میدونی چیه ؟ :31:
موردی نداره. بعضی شرکتهای واردکننده احساس میکنن این مدلها رو بیارن بیشتر به نفعشون هست و همونا رو وارد میکنن و الی آخر...
حالا سریر هم این مدل رو وارد کرده. ربطی نداره که fake باشه یا نباشه.
سریر هم گارانتی خوبیه. گرچه سر و ته یه کرباسن و زیاد فرق ندارن

reza_3722
20-09-2012, 15:03
fake اصلا میدونی چیه ؟ :31:
موردی نداره. بعضی شرکتهای واردکننده احساس میکنن این مدلها رو بیارن بیشتر به نفعشون هست و همونا رو وارد میکنن و الی آخر...
حالا سریر هم این مدل رو وارد کرده. ربطی نداره که fake باشه یا نباشه.
سریر هم گارانتی خوبیه. گرچه سر و ته یه کرباسن و زیاد فرق ندارن
یعنی تا این حد انحصار طلب!؟ یه جور گفت متفرقه ست و پشتیبانی نداره همچین احساسی بهم دست داد!! برخورد نکردین به برندهای تقلبی میگن متفرقه؟
از طرفی هم چون داخل سایت سونی نتونسته بودم پیدا کنم همین مدل رو یه لحظه به شک افتادم
من بیشتر واسه 3 سال گارانتی بودنش میخواستم رهجو باشه وگرنه درست میگین فرق زیادی باهم ندارن
فعلا دنبال کانفیگ 256Gb SSD با 8Gb RAM هستم که پیدا نمیکنم :17:

mansur_iran
20-09-2012, 15:28
من همین مدل رو دارم
sa33GSBI
اگه سوالی هست در خدمت هستم

reza_3722
20-09-2012, 15:51
من همین مدل رو دارم
sa33GSBI
اگه سوالی هست در خدمت هستم
ممنونم
لطفا درباره مدت کارکرد باتریش توضیح بدین چند ساعته واقعا؟ همین گارانتی سریر گرفتین؟ راضی هستین؟
کیفت بدنه اش چطوره؟ در برابر خش افتادن چقدر مقاومه؟

راستی بین این مدل و SA43FX که جدیدتره چه تفاوت عمده یی هست؟

mansur_iran
20-09-2012, 20:24
لطفا درباره مدت کارکرد باتریش توضیح بدین چند ساعته واقعا؟ همین گارانتی سریر گرفتین؟ راضی هستین؟
کیفت بدنه اش چطوره؟ در برابر خش افتادن چقدر مقاومه؟
کارکرد باطری بستگی به کاری که انجام میدین داره مثلا تو وبگردی با نور صفحه متوسط و حالت power saver میشه حدود5:30 تا 6 ساعت روش حساب کرد.
بدنه کیفیت خوبی داره و برای من تا حالا اصلن خش نیوفتاده
اون موقع(اردیبهشت) اصلا خبری از سریر نبود.ایران رهجو که اصلا نداشت این مدل رو.امرتات هم بعضی جاها داشتن.در تهایت من با گارانتی الماس گرفتم(البته میخواستم بدون گارانتی بگیرم چون اصلا به گارانتی اعتقاد ندارم)

میخواستم نطرتون رو درباره این مدل بدونم، ایراد یا ضعف خاصی در این مدل مشاهده نشده؟ بطور مثال نویز فنش بالا نیست؟

من تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
صدای فن تو حالت عادی اصلا شنیده نمیشه ولی تو بار سنگین موقع رندر گرفتن صدای فنش بالا میره و به نظرم صداش تو این حالت تا حدودی زیاد هست که البته فک کنم به خاطر نازک بودن لپتاپ و مکان قرار گرفتن فن هستش و یه چیز دیگه این که تو کارهای سنگین یه کم بدنه سمت راست لپتاب هم گرم میشه اما مشکل ساز نیست
اما تو سنگین ترین کارها تو زمان های طولانی هم دمای CPU و GPG مقدار قابل قبولی هست و مشکل داغ کردن رو اصلا نداره

هارد ssd میتونه جور 4 هسته ای نبودن cpu رو بکشه از لحاظ سرعت؟
ssd سرعت بوت شدن و باز شدن برنامه ها رو به شدت بالا میبره در حدی که تو روزهای اول روشن کردن سیستم از لحظه فشردن دکمه پاور تا آماده به کار ویندوز کلا 15 ثانیه طول می کشید.اما سرعت سی پی یو یه بحث دیگه هست و ربطی به هارد نداره
در ضمن صرفا به تعداد هسته ها نگاه نکنید چون سی پی یو corei5 برای خیلی از کارها زیادی هم هست (مگر کاربری های خاص)

فعلا دنبال کانفیگ 256Gb SSD با 8Gb RAM هستم که پیدا نمیکنم
رم 8 برای خیلی از کارا اصلا به کار نمیاد.مگه کاربری شما چیه
در ضمن هر وقت بخواهید میتونید به 8 ارتقا بدید

راستی بین این مدل و SA43FX که جدیدتره چه تفاوت عمده یی هست؟
اون جوری که من دیدم فرقاش این ها هست
فرکانس سی پی یو 0.1 بیشتره
6 گیگ رم داره
ssd نداره و هارد 500 -7200rpm داره
و قابلیت خوندن بلوری رو هم داره
ولی نمیدونم اختلاف قیمتش چقدره

اگه نظر من رو بخواهید میکم که وقتی دارید این قدر پول میدید حتما با SSD بگیرید

اگه بازم سوالی بود در خدمت هستم.

reza_3722
20-09-2012, 22:46
بی نهایت ممنونم منصور عزیز که با حوصله و دقت جواب دادین
از خیلی جهات خیالم راحت شد، من قصد ندارم فشار کاری زیادی روی لپ تاپ بیارم، هدفم هم جایگزینی برای دسکتاپ نیست، چون سیستم دسکتاپم کانفیگ بالایی داره و کارهای سنگین رو روی اون انجام میدم
شاید سنگین ترین کارم روش اجرای یه سیستم عامل مجازی، یا باز کردن چند برنامه باهم باشه که ممکنه رم 4 کم بیاره
احتمالا هم 90% اوغات از حالت stamina استفاده کنم در آینده
لیست قیمت دیروز رو که دیدم SA43FX حدود 150 تومن گرونتر بود
یکم مرددم سر داشتن بلوری و 2 گیگ رم بیشتر یا داشتن SSD، هرچند همه ی اینها قابل ارتقا هستن..
درباره مزیت SSD کاملا با شما موافقم، حودم هم الان 128 دارم واسه درایو C و مناسبه حجمش انصافا، ولی چون تو لپ تاپ همون یک درایو هست و هارد اکسترنال هم که همیشه ممکنه همراه نباشه ترجیح میدم 256 باشه
بازم ممنون، ایشالا اوایل هفته اقدام میکنم واسه خرید
اگه توصیه یا نظر خاص دیگه بود خوشحال میشم بشنوم :20:

mansur_iran
20-09-2012, 23:11
به نظر من با اس اس دی رو بگیر
اگه رم کم بود خیلی راحت میشه ارتقا داد(هزینش هم خیلی کمتر از 150 تومن میشه)
بلوری هم چندان آش دهن سوزی نیست . باید قبول کرد که دیسک های نوری هم دارن به آخر راه میرسن .و در کل نمیشه رو درایو نوری لپتاپ حساب زیادی باز کرد و بیشتر جنبه کار راه اندازی داره

reza_3722
21-09-2012, 08:37
به نظر من با اس اس دی رو بگیر
اگه رم کم بود خیلی راحت میشه ارتقا داد(هزینش هم خیلی کمتر از 150 تومن میشه)
بلوری هم چندان آش دهن سوزی نیست . باید قبول کرد که دیسک های نوری هم دارن به آخر راه میرسن .و در کل نمیشه رو درایو نوری لپتاپ حساب زیادی باز کرد و بیشتر جنبه کار راه اندازی داره

جسارتا شما اردیبهشت ماه با چه قیمتی خریدین؟ اون موقع دلار حدود 1800 بود، درسته؟
قیمت دیروز رو که گرفتم 2,295,000 میدادن، قیمت جهانیش هم 1,200 دلاره که تقریبا میشه گفت منصفانه ست
الان داشتم سایت آمازون رو چک می کردم مدل VPC-Z213GX/B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دیدم که از مدل ما VPC-SA33GX/BI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط 60 دلار گرونتره، ولی اینجا داره حداقل 700,000 تومن گرونتر فروخته میشه!!! لابد فقط بخاطر سری Z بودنش ...

r4deon
21-09-2012, 08:55
ایران رهجو تنها مدل های سفارش خاورمیانه را وارد می کند و مدل هایی که گفته اند متفرقه است ساخت چین به سفارش آمریکا کانادا و اروپاست و ایران رهجو این سری ها را وارد نمی کند
دوست عزیز بهتر است سراغ مدل های جدید svs ها بروید،سخت افزار جدید تر و قوی تر (cpu ivy bridge) ،سری svs13 ارتقا یافته ی همین sa ها است.

mansur_iran
21-09-2012, 10:04
جسارتا شما اردیبهشت ماه با چه قیمتی خریدین؟ اون موقع دلار حدود 1800 بود، درسته؟
قیمت دیروز رو که گرفتم 2,295,000 میدادن، قیمت جهانیش هم 1,200 دلاره که تقریبا میشه گفت منصفانه ست
اون موقع اغلب مغازه ها حدودای 2100 میدادن.من 2030 گرفتم.دلار هم اون روز حدود 1700 بود(همون روزایی بود که دلار به کم کشیده بود پایین)

دوست عزیز بهتر است سراغ مدل های جدید svs ها بروید،سخت افزار جدید تر و قوی تر (cpu ivy bridge) ،سری svs13 ارتقا یافته ی همین sa ها است.
کاملا درسته
اگه اختلاف قیمت فاحشی تداشته باشن بهتره از مدل هایی با cpu ایوی بریج خرید کنید

reza_3722
21-09-2012, 10:30
ایران رهجو تنها مدل های سفارش خاورمیانه را وارد می کند و مدل هایی که گفته اند متفرقه است ساخت چین به سفارش آمریکا کانادا و اروپاست و ایران رهجو این سری ها را وارد نمی کند

کاملا درسته
اگه اختلاف قیمت فاحشی تداشته باشن بهتره از مدل هایی با cpu ایوی بریج خرید کنید

سری svs هم بسیار خوبه و فاکتورهایی که میخوام رو داره
اما انگار تو بازار زیاد نیست و اون مدل هایی هم که هست قیمتشون یه مقدار حباب داره
در ضمن اگه مدلی هست که ssd+hdd باهم یا فقط ssd داشته باشه لطفا معرفی کنید

و یه سوال فنی:
سری sa که 4 گیگ رم onboard دارن، 1 اسلات رم خالی گذاشتن واسه ارتقا؟
و این سری ها که 6 گیگ رم دارن 4 گیگشون onboard هست و 2 گیگشون removable درسته؟
مگه نباید واسه dual channel شدن هر دو رم یک ظرفیت داشته باشن؟

mansur_iran
21-09-2012, 13:46
و یه سوال فنی:
سری sa که 4 گیگ رم onboard دارن، 1 اسلات رم خالی گذاشتن واسه ارتقا؟
و این سری ها که 6 گیگ رم دارن 4 گیگشون onboard هست و 2 گیگشون removable درسته؟
مگه نباید واسه dual channel شدن هر دو رم یک ظرفیت داشته باشن؟
دقیقا اطلاعی ندارم در این مورد

shahab_f
21-09-2012, 14:03
یعنی تا این حد انحصار طلب!؟ یه جور گفت متفرقه ست و پشتیبانی نداره همچین احساسی بهم دست داد!! برخورد نکردین به برندهای تقلبی میگن متفرقه؟
از طرفی هم چون داخل سایت سونی نتونسته بودم پیدا کنم همین مدل رو یه لحظه به شک افتادم
من بیشتر واسه 3 سال گارانتی بودنش میخواستم رهجو باشه وگرنه درست میگین فرق زیادی باهم ندارن
فعلا دنبال کانفیگ 256Gb SSD با 8Gb RAM هستم که پیدا نمیکنم :17:
منم 2 سال پیش میخواستم لپ تاپ بخرم، گفتم این ایران رهجو انحصار طلبه، از یه گارانتی دیگه با یه کانفیگ دیگه گرفتم. 1 سال گارانتی داشت، 1 سال و نیم بعدش خراب شد. بردم گارانتی گفتم تعمیر کنه حداقل پولش رو بگیره. اما شرکته جمع کرده بود رفته بود! افتادم گیر تعمیرکارای متفرقه، 6 ماه علاف شدم آخرش هم مجبور شدم ببرم ایران رهجو چون هیچ کدوم نتونستن قطعه رو تامین کنند. اگه ایران رهجو خریده بودم هنوز جزء گارانتی می بود. تازه الان که ایران رهجو 3 سال گارانتی میده، که خیلی مناسبه.

reza_3722
21-09-2012, 15:12
منم 2 سال پیش میخواستم لپ تاپ بخرم، گفتم این ایران رهجو انحصار طلبه، از یه گارانتی دیگه با یه کانفیگ دیگه گرفتم. 1 سال گارانتی داشت، 1 سال و نیم بعدش خراب شد. بردم گارانتی گفتم تعمیر کنه حداقل پولش رو بگیره. اما شرکته جمع کرده بود رفته بود! افتادم گیر تعمیرکارای متفرقه، 6 ماه علاف شدم آخرش هم مجبور شدم ببرم ایران رهجو چون هیچ کدوم نتونستن قطعه رو تامین کنند. اگه ایران رهجو خریده بودم هنوز جزء گارانتی می بود. تازه الان که ایران رهجو 3 سال گارانتی میده، که خیلی مناسبه.

ممنون که تجربه تون رو گفتین، کاش اینقدر مدل های وارداتی رهجو محدود نبود و دستمون باز بود واسه انتخاب
پس اگه فرضا مشکلی پیش اومد در آینده واسه تامین قطعه، میشه با پرداخت هزینه اش رو ایران رهجو حساب کرد؟

maziar205
21-09-2012, 16:54
خوب من یک سوالی دارم این service tag که پشت نوت بوک سونی زده شده برای چیه تو دل که میتونیم بزنیم ومشخصاتش را پیدا کنیم ولی من تو سونی همچین سایتی ندیدم

shahab_f
22-09-2012, 01:14
ممنون که تجربه تون رو گفتین، کاش اینقدر مدل های وارداتی رهجو محدود نبود و دستمون باز بود واسه انتخاب
پس اگه فرضا مشکلی پیش اومد در آینده واسه تامین قطعه، میشه با پرداخت هزینه اش رو ایران رهجو حساب کرد؟
بله میشه برد ایران رهجو.
حتی لپ تاپ کانفیگ من امریکایی بود، مادربورد اون رو هم برام تامین کردن. هر چند دقیقا همون مدل نشد و در نهایت vga ضعیف تر روش بود و گفتند مدل مال شما دیگه تولید نمیشده (خدا میدونه راست یا دروغش رو). اما جاهای دیگه که اصلا اهل پیدا کردن مادربورد نبودند. امرتات هم بردم، اول گفتند هر مشکلی باشه هزینه اش رو بدید درست میکنیم، اما بعد از یه هفته گفتند ما این مدل رو نداریم ببرید جای دیگه.

reza_3722
22-09-2012, 09:05
بله میشه برد ایران رهجو.
حتی لپ تاپ کانفیگ من امریکایی بود، مادربورد اون رو هم برام تامین کردن. هر چند دقیقا همون مدل نشد و در نهایت vga ضعیف تر روش بود و گفتند مدل مال شما دیگه تولید نمیشده (خدا میدونه راست یا دروغش رو). اما جاهای دیگه که اصلا اهل پیدا کردن مادربورد نبودند. امرتات هم بردم، اول گفتند هر مشکلی باشه هزینه اش رو بدید درست میکنیم، اما بعد از یه هفته گفتند ما این مدل رو نداریم ببرید جای دیگه.

خوبه، بازهم از هیچی بهتره :20:
معضلی شده شنیدن اینکه مدل شما دیگه تولید نمیشه ...
خیلی از محصولات فقط واسه یکی 2 سال تولید میشن، ولی شرکت سازنده تا سالها تامین میکنه قطعات یدکیش رو
اینجا ولی عدم تولید = عدم پشتیبانی

اینکه سونی با آپدیت بایوس واسه این سری SATA3 رو از کار انداخته ذهنم رو مشغول کرده! واقعا چرا !؟
نقل از ویکی:

The early release of SA/SB/SC has SATA3 support with third-party SATA3-compatible hardware. Later in the late 2011, Sony released a BIOS update which disables the SATA3 without notifying users in the changelog. All Sx3 notebooks are shipped with the new BIOS which does not support SATA3. All Sx1 and Sx2 notebooks are shipped with the old BIOS which still support SATA3.

ali c
22-09-2012, 12:53
سلام
دوستان مجرب در sa33gx ،
ممکنه بفرمایید:
1- قبل از هر چیز باید چه کار کرد
2- بکاپ، ریکاوری و ریستور به چه صورت است (فروشنده گفت باید از یه گزینه که care توش بود یا یه چیزی شبیه به این استفاده کنم)
3- آیا وقتی از ویندوز اورجینال بکاپ گرفتم، میتونم کل هارد رو فورمت کنم و یه ویندوز کرک شده نصب کنم
4- آیا بعد از نصب ویندوز کرک شده میتونم دوباره کل هارد رو فورمت کنم و همون ویندوز اورجینال رو ریستور کنم
5- تو کارتن لپ تاپ هیچ لوح فشرده ای اعم از cd یا dvd وجود نداشت، برای نصب ویندوز کرک شده، مشکلی برای درایورها بوجود نمیاد
6- نحوه update ویندوز به چه صورت است
7- برخی معتقدند که ویندوز رو update نکنم دلیلش رو نمیدونم
8- چطور پارتیشن بندی کنم (اگر بعد از بکاپ گیری انجام بشه ایرادی داره)

با تشکر

shahab_f
22-09-2012, 13:33
سلام
دوستان مجرب در sa33gx ،
ممکنه بفرمایید:
1- قبل از هر چیز باید چه کار کرد
2- بکاپ، ریکاوری و ریستور به چه صورت است (فروشنده گفت باید از یه گزینه که care توش بود یا یه چیزی شبیه به این استفاده کنم)
3- آیا وقتی از ویندوز اورجینال بکاپ گرفتم، میتونم کل هارد رو فورمت کنم و یه ویندوز کرک شده نصب کنم
4- آیا بعد از نصب ویندوز کرک شده میتونم دوباره کل هارد رو فورمت کنم و همون ویندوز اورجینال رو ریستور کنم
5- تو کارتن لپ تاپ هیچ لوح فشرده ای اعم از cd یا dvd وجود نداشت، برای نصب ویندوز کرک شده، مشکلی برای درایورها بوجود نمیاد
6- نحوه update ویندوز به چه صورت است
7- برخی معتقدند که ویندوز رو update نکنم دلیلش رو نمیدونم
8- چطور پارتیشن بندی کنم (اگر بعد از بکاپ گیری انجام بشه ایرادی داره)

با تشکر
اینجا که تاپیک مشاوره ی خریده. شما به سایر بخش های انجمن لپ تاپ و تبلت باید سر بزنی. اما حالآ:
1- شماره ی 2 رو انجام بده. همچنین فکر کنم آنتی ویروس نصب کنید خوب باشه
2-برو تو قسمت Back up and restore ، (توی منوی استارت سرچش کن) از سمت چپ create a system image رو انتخاب کن. اگه گزینه ی on one or more dvds رو انتخاب کنی، بهت میگه چندتا دی وی دی لازمه و بک آپ ویندوزت رو میریزه روش. اون چیزی که فروشنده گفته هم vaio care ـه. فرقی نداره.
برای برگرداندن به حالت اولیه، قبل از روشن کردن لپ تاپ، دکمه ی Assist رو میزنی، وارد محیطی میشه که تعمیر یا نصب ویندوز رو انجام میده، در صورتی که بک آپ ها روی هارد موجود نباشه، از همون دی وی دی هایی که ساختی استفاده میکنی برای نصب دوباره ی ویندوز ارجینال. همچنین system restore هم که برای برگرداندن تنظیمات ویندوز به تاریخ خاصی هست هم داخل خود ویندوز وجود داره
3- بله، ولی چه کاریه اخه؟
4- پس از انجام مرحله 2، بله
5- دی وی دی رو خود شما در مرحله 2 تهیه میکنی
6- آپدیت معمولا به صورت دیفالت به صورت اتومات انجام میشه. اما در منوی استارت گزینه ی windows update رو سرچ کن، وارد شو و از سمت چپ settings رو انتخاب کن. اونجا گزینه ی Check for windows updates but let me chose رو بزن. اینطوری آپدیت ها رو به شما نشون میده، اما خودت انتخاب میکنی که کدوماش شروع به دانلود کنه.
7- شاید برای اینکه تعداد آپدیت ها بعضا زیاد میشه و سیستم سنگین، نمیدونم. اما حتما آپدیت های important رو دانلود کن. حالا optional ها رو نکردی عیب نداره
8-کلیک راست روی مای کامپیوتر، سپس manage، سپس disk management اونجا دیگه تقریبا مشخه چیکار باید کرد.