ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پاور و روشن و خاموش شدن کیس

amirhoseiyn
20-09-2012, 00:40
با سلام............
دوستان اول از همه بگم که پاور در موقع بعد از روشن شدن و هنگام کار اصلا مشکلی نداره..........
حالا مشکل:الان حدود 1 هفته است موقعی که سیستم رو شات دان میکنم در لحظه اخری که میخواد همه مه فنهای کیس خاموش بشه ، یه لحظه یه صدای محکم تر و بیشتر از صدای معمولی از پاور میاد و بعد خاموش میشه........
اما موقع روشن کردن دستگاه وقتی که دکمه رو از کیس برای روشن شدن میزنم 1 لحظه همه چی به طور معمول روشن میشه ول یبعد 2 ثانیه پاور و کیس خاموش میشه ولی وقتی 2 باره داستگاه رو روشن میکنم خیلی عادی شروع به کار میکنه..........
ممنون میشم راهنمایی کنید

saeed_136915
20-09-2012, 01:59
سلام
اون صدایی که میگین احتمالا از هارد هست.
با یه هارد دیگه تست کنین ببینین بازم اونجوری میشه یا نه

OMEGAA
20-09-2012, 07:39
مدله پاور و توان همچنین تمام قطعاتت چیه؟

armenak
20-09-2012, 12:18
مدله پاور و توان همچنین تمام قطعاتت چیه؟
من دوستشم
مدلش green 533w
گرد گیری کردیم

Demon
07-10-2012, 16:58
سلام من هم مشکلم تا اندازه ای شبیه هست. وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم، چند دفعه دکمه پاور روی کیس رو میزنم اما روشن نمیشه. اما بعد از چند دقیقه که میگذره خود سیستم بدون دخالت دیگر من روشن میشه و مشکلی هم نداره. وقتی میخوام سیستم رو بلافاصله بعد از اینکه شات داون کردم مجددا روشن کنم همچین مشکلی ندارم و روشن میشه اما اگه چند ساعت بگذره وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم با این مشکل مواجه میشم. الآن با پاور دوستم چک کردم مشکلی نداشت. میخواستم ببینم یعنی ایراد از پاور بوده دیگه؟ و آیا قابل برطرف شدن هست یا یک پاور دیگه بخرم؟

ali2424
07-10-2012, 18:21
تمامی مشکلاتی که ذکر کردید به منبع تغذیه بر میگرده که در اون مورد که چند بار باید روشن کنید تا سیستم روشن بشه در قسمت پاور قبل از سویچینگ در قسمت پل یک عدد خازن صافی بزرگ معمولا 400 ولت 220 میکرو فاراد قرار دارد هر گون تغییر ظرفیت این خازن باعث بروز چنین مشکلاتنی میشود