PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال

s1978b
19-09-2012, 23:37
هارد اکسترنال من دو ترابایتی هستش از نوع آداپتور دار و دائماً به کامپیوتر وصله و اطلاعاتمو در اون می ریختم تا این که چند شب پیش وقتی داشتم یه مقدار اطلاعات دانلود شده رو بهش انتقال میدادم دیدم که دیگه اطلاعات کپی نمیشه و باید کنسل کرد در هر صورت الان آیکون هارد اکسترنال در My computer میاد ولی باز نمیشه من میخوام بدونم مشکل چه چیزایی می تونه باشه و چجوری میشه اطلاعات داخلشو ریکاوری کرد ؟ یکی دو بار هم کامپیوتر پیغام داد که برای استفاده از این هارد باید فرمتش کنی ولی من اطلاعاتشو میخوام و در ضمن مارکش WD هم هستش.

ممنون میشم اگه راهی رو بهم بگید که بتونم اطلاعات داخلش رو ریکاوری کنم وگرنه خود هارد هنوز گارانتی داره.

EXTREME
20-09-2012, 11:04
هارد اکسترنال من دو ترابایتی هستش از نوع آداپتور دار و دائماً به کامپیوتر وصله و اطلاعاتمو در اون می ریختم تا این که چند شب پیش وقتی داشتم یه مقدار اطلاعات دانلود شده رو بهش انتقال میدادم دیدم که دیگه اطلاعات کپی نمیشه و باید کنسل کرد در هر صورت الان آیکون هارد اکسترنال در My computer میاد ولی باز نمیشه من میخوام بدونم مشکل چه چیزایی می تونه باشه و چجوری میشه اطلاعات داخلشو ریکاوری کرد ؟ یکی دو بار هم کامپیوتر پیغام داد که برای استفاده از این هارد باید فرمتش کنی ولی من اطلاعاتشو میخوام و در ضمن مارکش WD هم هستش.

ممنون میشم اگه راهی رو بهم بگید که بتونم اطلاعات داخلش رو ریکاوری کنم وگرنه خود هارد هنوز گارانتی داره.

یک عکس از disk managment سیستم بزارین
احتمالا پارتیشن به حالت raw رفته حالا عکس بزارین بهتر میشه نظر داد

s1978b
21-09-2012, 15:00
دوست عزیز با تشکر از شما

منظورتون از disk management چی هستش ؟ از ویندوز یا نرم افزار های دیفرگ ؟ از چه محیطی عکس بگیرم و بفرستم ؟

ممنونم
سعید

maziar205
21-09-2012, 15:40
دوست عزیز با تشکر از شما

منظورتون از disk management چی هستش ؟ از ویندوز یا نرم افزار های دیفرگ ؟ از چه محیطی عکس بگیرم و بفرستم ؟

ممنونم
سعید

روی mycomputer رایت کلیک میکنید سپس گزینه manage را مسزنید بعد disk management را میتونید ببینید

s1978b
21-09-2012, 16:25
این عکس رو الان گرفتم

و اون درایو 2 که نوشته 1862.98 GB اون هستش

آنتی ویروس هم می گه اسکن کنم یا نه ؟ و وقتی می زنی اسکن کنه 0 فایل اسکن میشه اینم بگم که آنتی ویروس هر ده دقیقه یکبار می پرسه اسکن کنم یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
21-09-2012, 17:11
این عکس رو الان گرفتم

و اون درایو 2 که نوشته 1862.98 GB اون هستش

آنتی ویروس هم می گه اسکن کنم یا نه ؟ و وقتی می زنی اسکن کنه 0 فایل اسکن میشه اینم بگم که آنتی ویروس هر ده دقیقه یکبار می پرسه اسکن کنم یا نه ؟

اون درایو 186 گیگ برچسب نداره روش راست کلیک کنید گزینه ی change drive letter بزنید و یک برچسب بهش بدین اینجا تو این عکس من پارتیشن raw نمیبینم همه ntfs هستند و درسته

s1978b
21-09-2012, 23:30
من روش راست کلیک کردم و همون گزینه رو انتخاب کردم ولی یه اروری داد که عکسشو اینجا گذاشتم و در ضمن اینم بگم که هی قطع و وصل هم میشه و یعنی تو همون disk management هم هی میاد و میره و ثابت نیست به نظر شما ممکنه کابلش ایراد داشته باشه ؟

EXTREME
22-09-2012, 17:45
من روش راست کلیک کردم و همون گزینه رو انتخاب کردم ولی یه اروری داد که عکسشو اینجا گذاشتم و در ضمن اینم بگم که هی قطع و وصل هم میشه و یعنی تو همون disk management هم هی میاد و میره و ثابت نیست به نظر شما ممکنه کابلش ایراد داشته باشه ؟

یعنی تو disk managmnet ک دفعه پارتیشن میپره و دوباره میاد ؟

اگه اینطوره پیشنهاد من اینه که کابل هارد و آداپتور هارد رو چک کنید
بهتره قبلش هارد روی یه سیستم دیگه چک بشه
درست نشد یا مشکل از برد هارده یا موتور هارد

s1978b
26-09-2012, 20:28
آره دوست عزیز اکسترنال هی میاد و ناپدید میشه
فرمایش شما درسته باید آداپتور و کابل رو چک کنم و اگه نشد ببرمش گارانتیش چکش کنند

از شما هم خیلی ممنونم