ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اسکنر ( چهارکاره 4580)

SEASUN
19-09-2012, 18:19
سلام
یک پرینتر چهار کاره 4580 دارم امروز که روشنش کردم اگه اشتباه نکنم فلت اسکنر تا انتها می ره ولی برنمی گرده و چرخ دنده ها روی هم می چرخن و تق تق می کنه به طوریکه دنده های ثابت را یکی دو تاش را خراب کرده بود.
دستگاه را باز کردم کابل فلت را با اهمتر تست کردم مشکلی نداشت صفحه مندرجی که بین سنسور مادون قرمز هم تمیز کردم حالا نمی دونم مشکل از سنسور یا چیز دیگه....
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

m_2t_ab
20-09-2012, 22:52
سلام دوست عزیز
آخرین کاری که با دستگاه کردید چی بود؟
لطفا از اون قسمت چرخ دنده ها عکس بذارید.
ممنونم

SEASUN
22-09-2012, 11:14
سلام دوست عزیز
شرمنده نت قطع بود الان هم به زور با دایال آپ وصل شدم.
کار خاصی با دستگاه نکردم فقط پرینت که گرفتم دستگاه را که خواستم خاموش کنم پیغام shutdown روی lcd پرینتر اومد اما خاموش نشد من هم کابل برق را بیرون کشیدم فرداش که روشن کردم موتور اسکنر سریع می چرخید به انتها که می رسید همین طور موتورش می چرخید باید حدودا 10 15 ثانیه می چرخید تا سر جاش ثابت می شد که دنده های ثابت که موتور تو اون ریل حرکت می کنه را یک دو تاش را خراب کرد. بازش کردم اون صفحه ای که حالت تقریبا مندرج داره و روی موتور نصب شده و بین سنسور قرار داره را تمیز کردم و دور موتورش درست شد اما به انتها که میرسه همچنان به مسیرش ادامه می ده . در ضمن اسکن هم می کنه ولی خوب اولش که دستگاه را روشن می کنم تق تق می کنه.

m_2t_ab
22-09-2012, 15:18
اگر الان اسکن می کنه و کاراش رو انجام میده که بی خیال! همینجوری استفاده کنید. احتمالا همون موقع که از برق کشیدید کارش ناتمام بوده و سری بعد باعث مشکل شده.
اگر مشکلی در عملکرد دستگاه هست که بفرمایید و ترجیحا عکس هم بذارید.
موفق باشید

SEASUN
22-09-2012, 19:44
الان مشکل این که هد دستگاه تا انتها می ره و ثابت نمی شه همین جور چرخ دنده ها روی هم می چرخن تا سیکل کاریش تمام بشه و توقف کنه انگار اون فرمان ایستی که باید بگیره را نمی گیره همین جور به مسیرش ادامه می ده.با این کار تمام چرخ دنده ها بعداز یه مدت از بین می رن. ایا با تعویض سنسور درست می شه؟ یا مشکل از چیز دیگه ای !!
با تشکر

SEASUN
22-09-2012, 19:46
راستی اگر شبکه ام مشکلی نداست عکس می ذاشتم ولی با dial up به زور وصل می شم !!!

m_2t_ab
22-09-2012, 22:02
خوب. تا حدی متوجه مشکل شدم، فعلا نیاز به عکس نیست (گرچه اگر بذارید بهتره)

من تا به حال به این مشکل برخورد نکردم اما اینا به ذهنم میاد:

1- آیا مطمئن هستید که درایور سیستم شما سالم و درسته. در این صورت اگر از طریق ویندوز یا واسطه TWAIN کوچکتر از سطح کل اسکنر (مثلا به اندازه A5 دستور اسکن بدید، آیا بازهم تا انتها میره؟ (معمولا در این حالت اون به قول شما هد تا وسط یا هرجا لازم باشه میره و بر میگرده، یعنی تا ته نمیره. قبلش اینطور بوده؟)

2- اصلا تو همین حالت اسکن می کنه؟ یعنی به شما یه فایل عکس سالم تحویل میده؟

فعلا همینا!

SEASUN
23-09-2012, 13:15
از درایو مطمئنم چون دستگاه چهار کاره است بدون اتصال به کامپیوتر هم به محض روشن کردن دستگاه این مشکل پیش می آد !!
در مورد اسکن هم از یک کاغذ a4 که کپی گرفتم همونو پرینت گرفت .

SEASUN
23-09-2012, 13:16
این مورد زمانیکه دستگاه را روشن می کنم پیش می آد، در واقع تو حالت اماده سازی اولیه!!!

m_2t_ab
23-09-2012, 14:15
اگر کپی می گیره یعنی سنسور موقعیت سنجش سالمه. (همون صفحه مدرج که بین دوتا سنسور قرار داره)
احتمالا انتهای صفحه اسکنر (زیر شیشه) یه خار یا زائده داشته که وقتی سنسور اسکنر به اون قسمت می رسیده سوئیچی رو می زده و الان شکسته. یا همون چرخ دنده ها مشکل ایجاد کردن
اگر اوضاع خراب تر نمیشه همینطوری ازش استفاده کنید. غالبا تعمیر اینا به رفه نیست و شاید انجام نشه.
موفق باشید

SEASUN
24-09-2012, 18:39
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون براتون آرزوی موفقیت می کنم.