مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اجرای Pes 2013
سلام
دوستان من pes 2013 را نصب کردم بعد دیدم که میره تو بازی و بالا نمیاد ... رفتم توی seting بازی توی محل نصب دیدم از دو تا چیز ایراد میگیره ...
عکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چیکار کنم
هر اطلاعاتی هم خواستین بگین تا بگم بهتون مرسی ...
لپ تاب شما دوتا گرافیک داره که بینشون سوئیچ میکنه
شما باید اول از همه ببینید گرافیک مجتمع از بایوس فعال باشه
بعد درایور گرافیک مجتمع و گرافیک اصلی هردو نصب شده باشن
بعد از اون یا از تنظیمات مربوط به خود گرافیک در کنترل پنل یا بوسیله نرم افزارهایی که در سایت لپ تاب مورد نظرتون است بین گرافیک ها دستی سوئیچ کنید یا بزارید به صورت اتوماتیک اینکار انجام بشه
شما باید اول از همه ببینید گرافیک مجتمع از بایوس فعال باشه
این که گفتی را از کجا ببینم فعاله یا نه ؟
بعد از اون یا از تنظیمات مربوط به خود گرافیک در کنترل پنل یا بوسیله نرم افزارهایی که در سایت لپ تاب مورد نظرتون است بین گرافیک ها دستی سوئیچ کنید یا بزارید به صورت اتوماتیک اینکار انجام بشه
یکم این را بیشتر توضیح بده خیلی کلی گفتی من هنگ کردم :D
میرید تو بایوس لپ تاب از اونجا تو تنظیمات چیپست میتونی پیدا کنی
خط دوم هم دقیق گفتم کجاشو نفهمیدی؟
برم تو بایوس دنبال چی بگردم میشه
انگلیسیش را که تو بایوس باید دنبالش بگردم را بنویسی ؟
ممنون
برم تو بایوس دنبال چی بگردم میشه
انگلیسیش را که تو بایوس باید دنبالش بگردم را بنویسی ؟
ممنون
مثل vga onboard یا مثلا intel hd geraphic mode
داداش یه همچین چیزی که تو میگی توی بایوس اصلا وجود نداره ...
اگه میخوای تا کامل بنویسم چیا تو بایوس هست ؟
داداش یه همچین چیزی که تو میگی توی بایوس اصلا وجود نداره ...
اگه میخوای تا کامل بنویسم چیا تو بایوس هست ؟
الان شما در دیوایس مینیجر ویندوز در DISPLAY DRIVER که باز میکنید چیا دارین باید دوتا باشه یکی INTEL HD یکی هم گرافیک اصلی همینطوریه ؟
درسته دو تا داره
ولی من درایور هام را آپدیت کردم از اونروز دیگه نیازی نیست که سوییچ کنم خودش بالای را استفاده میکنه ...
درسته دو تا داره
ولی من درایور هام را آپدیت کردم از اونروز دیگه نیازی نیست که سوییچ کنم خودش بالای را استفاده میکنه ...
برای سوئیچ بین دو گرافیک در بعض لپ تاب ها از تو تنظمیات گرافیک باید انجام بدی یا یک نرم افزار برای اینکار داره که باید بری از سایت لپ تابت دانلود کنی
برای سوئیچ بین دو گرافیک در بعض لپ تاب ها از تو تنظمیات گرافیک باید انجام بدی یا یک نرم افزار برای اینکار داره که باید بری از سایت لپ تابت دانلود کنی
حالا یعنی من بتونم سوییچ کنم بازی اجرا میشه ؟
شاید درست بشه
الان اصلا بازی اجرا نمیشه ؟ نمیتونید بازی رو اجرا کنید ؟
با بازی های دیگه هم مشکلی دارین ؟
M E S S I
20-09-2012, 11:02
منم این مشکلو با 11,pes 12 داشتم حالا نمیدونم از چیه ولی با عوض کردن ویندوزم حل شد...!:31:
اقا مرسی مشکلم حل شد ...
مشکل از نصب نبودن درست درایور بود یه بار درایور گرافیک را ریپیر کردم درست شد ...
مرسی
سلامدوستان من pes 2013 را نصب کردم بعد دیدم که میره تو بازی و بالا نمیاد ... رفتم توی seting بازی توی محل نصب دیدم از دو تا چیز ایراد میگیره ...عکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمیدونم چیکار کنم هر اطلاعاتی هم خواستین بگین تا بگم بهتون مرسی ... دوستان منم همین مشکلو دارم ولی ازمن قسمت مربوط به cpu رو قرمز رنگ زده unable مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم همین مشکلو دارم ولی ازمن قسمت مربوط به cpu رو قرمز رنگ زده unable مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم و بایوس مین رو آپدیت کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
سلام . من هم این مشکل رو دارم اما لب تابم فقط 1 کارت گرافیک intel داره . جدیدترین درایورش رو هم از سایت intel گرفتم و نصب کردم اما درست نشد . تو ویندوز xp گرافیکم 256 هست اما تو ویندوز 7 گرافیکم میشه 64 !!!!
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.