مشاهده نسخه کامل
: کمک برای آنلاک sempron 145
farzin20122
19-09-2012, 11:32
سلام دوستان .. من یه تازه وارد هستم و تا به حال هم اور و آنلاک نکردم .. داشتم تو اینترنت میگشتم که دیدم میشه این cpu رو تبدیل به athlon دو هسته ای کرد .. حالا می خواستم از دوستان خواهش کنم اگه امکانش هست به من هم یاد بدن که باید چیکار کنم مادربردم هم این هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اینارو هم داره :
• OC Genie: Easy Overclocking Technology
• Unlock CPU Core: Unlock hidden CPU core and potential
منتظر هستم ممنون
مین که این قابلیت رو داره
بایوس مین رو آپدیت کنید
بعد برید تو بایوس و گزینه ی acc رو پیدا کنید یا ucc و بزارید رو all cores یا auto اگه سیستم بوت نشد ولتاژ بدین به سی پی یو ببینید آنلاک میشه یا نه
farzin20122
19-09-2012, 14:37
مین که این قابلیت رو داره
بایوس مین رو آپدیت کنید
بعد برید تو بایوس و گزینه ی acc رو پیدا کنید یا ucc و بزارید رو all cores یا auto اگه سیستم بوت نشد ولتاژ بدین به سی پی یو ببینید آنلاک میشه یا نه
من وقتی از بایوس اون 2 تا گذینه رو فعال میکنم بعد سیو میکنم کامپیوتر شات دان میشه بعد که روشن میکنم کامیپوتر روشن میشه ولی مانیتور و کیبورد نه بعدش که ریستارت میکنم دوباره باز اونطوریه ولی وقتی یه ریستارت دیگه میکنم کامپیوتر بالا میاد و میتونم به ستاپ بایوس برم ولی ویندوز بالا نمیاد و ریستارت میکنه مگر اینکه برم تنظیمات بایوس رو لود دیفیکالت کنم .. درضمن وقتی میرم تو بایوس مقدار cpu رو 3318mhz میشناسه ولی سیستم رو ویندوز نمیره ( بایوس رو هم آپدیت کردم ) مقدار core رو هم 1 نشون میده .. خلاصه نیاز به کمکتون دارم اساسی
من وقتی از بایوس اون 2 تا گذینه رو فعال میکنم بعد سیو میکنم کامپیوتر شات دان میشه بعد که روشن میکنم کامیپوتر روشن میشه ولی مانیتور و کیبورد نه بعدش که ریستارت میکنم دوباره باز اونطوریه ولی وقتی یه ریستارت دیگه میکنم کامپیوتر بالا میاد و میتونم به ستاپ بایوس برم ولی ویندوز بالا نمیاد و ریستارت میکنه مگر اینکه برم تنظیمات بایوس رو لود دیفیکالت کنم .. درضمن وقتی میرم تو بایوس مقدار cpu رو 3318mhz میشناسه ولی سیستم رو ویندوز نمیره ( بایوس رو هم آپدیت کردم ) مقدار core رو هم 1 نشون میده .. خلاصه نیاز به کمکتون دارم اساسی
دو حالت داره یا مشکل از بایوس است که باید آپدیت شه
یا باید به سی پی یو ولتاژ بدین از 20 میلی ولت شروع کنید تا پایداری
یا اینکه سی پی یو core هاش مشکل داره
البته به شرطی که سی پی یو قابلیت آنلاک رو داشته باشه
farzin20122
19-09-2012, 16:40
دو حالت داره یا مشکل از بایوس است که باید آپدیت شه
یا باید به سی پی یو ولتاژ بدین از 20 میلی ولت شروع کنید تا پایداری
یا اینکه سی پی یو core هاش مشکل داره
البته به شرطی که سی پی یو قابلیت آنلاک رو داشته باشه
مادربرد و cpu رو که 1 هفته است گرفتم (آکبند ) بایوس رو هم آپدیت کردم .. مشکل بایوس که فکر نکنم باشه میمونه آنلاک بودن سی پی یو که نمی دونم آنلاک میشه یا نه .. از کجا باید بدونم ؟؟ در ضمن خودش اتوماتیک برای fsb 237 ولتاژ 1.373 و nb 1.233 میده حالا من این 20 میلی ولت رو از کجا باید زیاد کنم ؟؟
اگه سی پی یو قابلیت آنلاک نداشته باشه که هیچی بیخیال بشین وگرنه مشکل یک کدوم از دو موردی هست که بهتون گفتم
در پلتفرم amd ما fsb نداریم و به nb و ht مربوط نیست به vcore من منظورم بود 20 میلی ولت بدین
farzin20122
19-09-2012, 17:31
اگه سی پی یو قابلیت آنلاک نداشته باشه که هیچی بیخیال بشین وگرنه مشکل یک کدوم از دو موردی هست که بهتون گفتم
در پلتفرم amd ما fsb نداریم و به nb و ht مربوط نیست به vcore من منظورم بود 20 میلی ولت بدین
از کجا باید فهمید قابلیت آنلاک داره یا نه ؟؟ در ضمن رو جعبه cpu زده am3 ولی برنامه cpuz سی پی یو رو am2+ میشناسه جریان چیه ؟؟
از کجا باید فهمید قابلیت آنلاک داره یا نه ؟؟ در ضمن رو جعبه cpu زده am3 ولی برنامه cpuz سی پی یو رو am2+ میشناسه جریان چیه ؟؟
با آخرین ورژن نرم افزار CPU-Z هم ببینید
زده 940 ؟
دیگهآنلاک شانسیه بعضی استپینگ ها میشه بعضی ها نمیشه
الان رو سی پی یو تون حرف سوم استپنیگش چیه به صورت حروف است
farzin20122
19-09-2012, 20:39
با آخرین ورژن نرم افزار CPU-Z هم ببینید
زده 940 ؟
دیگهآنلاک شانسیه بعضی استپینگ ها میشه بعضی ها نمیشه
الان رو سی پی یو تون حرف سوم استپنیگش چیه به صورت حروف است
با ورژن 1.52 نوشته am2+ داخل پرانتز 940 .. حرف چی ؟؟
با ورژن 1.52 نوشته am2+ داخل پرانتز 940 .. حرف چی ؟؟
سی پی یو شما که سوکتش am3 است مین هم سوکتش همینه و مشکلی نیست
ببینید روی سی پی یو یک سری حروف است به این صورت xxyxx حرف سوم چیه
البته از رو نرم افزار cpu-z هم فکر کنم بشه دید
farzin20122
19-09-2012, 20:47
سی پی یو شما که سوکتش am3 است مین هم سوکتش همینه و مشکلی نیست
ببینید روی سی پی یو یک سری حروف است به این صورت xxyxx حرف سوم چیه
البته از رو نرم افزار cpu-z هم فکر کنم بشه دید
رو جعبه اش هم می نویسه ؟؟ چون نمی تونم cpu رو دربیارم
برنامه Cpuz استیپینگ رو 3 نشون میده
رو جعبه اش هم می نویسه ؟؟ چون نمی تونم cpu رو دربیارم
برنامه Cpuz استیپینگ رو 3 نشون میده
پس باید سی پی یو رو باز کنی و خمیر روشو پاک کنی و روشو ببینی
حالا شما اون مواردی رو که گفتم چک کن همون ولتاژ ببین چچی میشه نشد یا سی پی یو قابلیت آنلاک رو نداره یا اگه هم داره هسته هاش مشکل داره
farzin20122
19-09-2012, 21:17
پس باید سی پی یو رو باز کنی و خمیر روشو پاک کنی و روشو ببینی
حالا شما اون مواردی رو که گفتم چک کن همون ولتاژ ببین چچی میشه نشد یا سی پی یو قابلیت آنلاک رو نداره یا اگه هم داره هسته هاش مشکل داره
ولتاژ رو هم امتحان کردم جواب نداد .. خوب حالا باید این عدد سوم چی باشه تا بفهمیم آنلاک میشه یا نه
در ضمن وقتی core ها رو میزارم رو منوال فقط 1 کور نشون میده
رو all core بزارید این گزینه رو نداره ؟
حرف سوم استپینگ ببینید چیه d هست یا a
farzin20122
20-09-2012, 12:51
رو all core بزارید این گزینه رو نداره ؟
حرف سوم استپینگ ببینید چیه d هست یا a
نه all نداره فقط auto داره با manual ...
با نرم افزار نمیشه استپینگ رو دید ؟؟ آحه نمی خوام بازش کنم چون بعدش خمیر میخواد که ندارم
در ضمن اینطور که فهمیدم دلیل بالا نیامدن سیستم بعد از over مربوط به رم هست .. رم 4 گیگ patriot دوال چنل هست
farzin20122
20-09-2012, 13:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به رم مربوط نمیشه شما دارید core رو فعال میکنید اگه رو manual نمیتونید همه ی core ها رو آزاد کنید و. رو auto هم جواب نمیده از اونجا که بایوس هم آپدیته و مین این قابلیت رو داره و با دادن ولتاژ هم مشکل برطرف نشد یا سی پی یو این قابلیت رو نداره ی اگه هم داره core ایراد داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.