ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین بردن خط روی بدنه ماشین

sonkia
19-09-2012, 09:57
سلام
دیروز یه از خدا بی خبری, با کلید یه خط کشید رو صندوق عقب ماشینم(وی8) که خیلی اعصابم رو خُرد کرده(آخه ماشینم صفر بود) حالا میخواستم بدونم چه راهی هست که بشه درستش کرد؟
آیا با قلم گیری درست میشه؟

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

sonkia
19-09-2012, 14:30
کسی نظری نداره؟

ŞHÍЯÍŃ
19-09-2012, 18:11
اگه خطا خیلی عمیق نیست با پولیش زبر میتونی محوشون کنی ولی رنگ ماشینت نازک میشه.

اگر هم عمیق باشه فکر کنم باید با قلم که لوازم یدکی ها میفروشن درستش کنی.:46:

payam178
19-09-2012, 18:23
بابام میگه اصلا به فکرش نباش

آن قدر ما نباشیم و این ماشین ها و بهتر از این ها باشن! از این گذشته ، این ها میتوانند ذخیره ی قیامت باشند چرا که آن شبه انسان نیمه شعور قایل ترحم عقده ای در روز محشر جواب گوی شماست اصلا فرض کن خدای نکرده العیاذبالله قرار بوده در تصادمی خطرناک نصف ماشین نابود بشه ! پس حالا برای یک خط سخت نگیر عزیزم فکر کن این نوعی آزمایشی الهی ست .

shadows_funeral
25-09-2012, 12:57
بابام میگه اصلا به فکرش نباش

آن قدر ما نباشیم و این ماشین ها و بهتر از این ها باشن! از این گذشته ، این ها میتوانند ذخیره ی قیامت باشند چرا که آن شبه انسان نیمه شعور قایل ترحم عقده ای در روز محشر جواب گوی شماست اصلا فرض کن خدای نکرده العیاذبالله قرار بوده در تصادمی خطرناک نصف ماشین نابود بشه ! پس حالا برای یک خط سخت نگیر عزیزم فکر کن این نوعی آزمایشی الهی ست .

چه بابای خوبی. ببر پولیش کن شاید درست بشه. دوستان تو تهران پولیش مطمئن سراغ دارن معرفی کنن؟

mohamad skystar
25-09-2012, 14:01
سلام
دیروز یه از خدا بی خبری, با کلید یه خط کشید رو صندوق عقب ماشینم(وی8) که خیلی اعصابم رو خُرد کرده(آخه ماشینم صفر بود) حالا میخواستم بدونم چه راهی هست که بشه درستش کرد؟
آیا با قلم گیری درست میشه؟

اگر خط عمیق هست و رنگ تراشیده شده باید قلم گیری کنی و در بدترین حالت دیگه باید رنگ کنی
اگر خط جزئی هست و بدنه پیدا نشده میتونی اول قلم گیری کنی و بعد چند مرحله پولیش بزنی
اگر خط عمیق هست و نمیخوای از رنگ و قلم گیری استفاده کنی و با پولیش هم حل نشده بهتره دست بهش نزنی.

mhrss
30-11-2012, 17:02
سلام دوست عزیز.
اگر خش طوریه که به پوسته رسیده یه توک پا میری تزییناتی ها شماره رنگ ماشینتو میدی(کاپوتو بزن بالا تو قسمت مشخصات خودرو نوشته) خش گیرشو که مثل غلط گیرهای خودکاره میگیری .واسه خود من پیش اومد پارسال گرفتم شد 14000تومن ولی ارزش داشت .بعد با حوصله اون درزو باهاش پر کن البته طبق دستوالعملی که تو جعبه خش گیر نوشته.نتیجه میگیری .مال من که که یه بی انصافی با پیچ گوشتی از نوک چراغ جلو تا انتهای چراغ عقب کشیده بود زدم خیلی خوب شد طوری که اگر کسی خیلی با دقت از فاصله خیلی نزدیک نگاه کنه شاید متوجه بشه.

Pourya-pc
30-11-2012, 19:00
منم پراید صفر زبون بسته رو کنار بانک گذاشتم ساعت 10 شب ، دودیقه بعد که برگشتم یه خط مشتی از نوک گلگیر جلو تا بیخ صندوق برام کشیدن با کلید به قطر دو میل ، طرف خیلی با احساس و با قدرت کشیده بود .
بردم یه نقاش کار ماهر ، یکسری بتونه ( پلاستر ) به شکل تیوب خمیردندان هست که آلمان میزنه و خیلی هم کم و گرون هست . با اون خط عمیق رو پر کرد و با یه کارت مثل کارت تلفن کاملا با بدنه هماهنگش کرد ، گفت 3 روز بعد بیام ، رفتم و یه پالیش نرم روش کشید و مثل روز اول شد .:46:

ŞHÍЯÍŃ
30-11-2012, 19:14
منم پراید صفر زبون بسته رو کنار بانک گذاشتم ساعت 10 شب ، دودیقه بعد که برگشتم یه خط مشتی از نوک گلگیر جلو تا بیخ صندوق برام کشیدن با کلید به قطر دو میل ، طرف خیلی با احساس و با قدرت کشیده بود .
بردم یه نقاش کار ماهر ، یکسری بتونه ( پلاستر ) به شکل تیوب خمیردندان هست که آلمان میزنه و خیلی هم کم و گرون هست . با اون خط عمیق رو پر کرد و با یه کارت مثل کارت تلفن کاملا با بدنه هماهنگش کرد ، گفت 3 روز بعد بیام ، رفتم و یه پالیش نرم روش کشید و مثل روز اول شد .:46:

هزینه؟!...............