مشاهده نسخه کامل
: مشکل با لپ تاپ MSI CR 650
سلام
من تازه لپ تاپ ام اس آی CR 650 رو خریدم و اول از همه که وبکمش باز نمیشه و بلوتوث روش نصب نیست و اینترنت رو پیدا نمیکنه! یه درایور هم توی جعبه بود که هر چی سعی کردم و درایور های WLAN و LAN ش رو نصب کردم بازم کار نمیکنه...
اگه ممکنه راهنمایی کنید، با نصب ویندوز 32 بیتی ممکنه مشکل حل بشه؟ و اینکه ممکنه مشکل از ویندوز اوریجینال باشه؟
با تشکر
mrt2iran
18-09-2012, 22:35
ممکن درایو های 64 بیت رو نداشته باشه اول همین کارو بکن بعد دیدی درست نشد با برنامه Driver Genius Professional درایو های لبتابتو خودکار پیدا میکنه و خودشم نصب میکنه خوبیه این برنامه اینه که بروزترین و مناست ترین درایو ها رو دانلود میکنه 1
موفق باشی
با تشکر[/QUOTE]
milad_takjoo
18-09-2012, 23:24
بهترین راه اینه که به سایت msi سر بزنید قسمت لپ تاپ خودتون...اونجا هم درایو 64 هست هم 32 ...از همونجا دانلود کنید...مطمئن تر هستش
ممنون از هر دو دوست عزیز،
اگه میشه لینکی برای دانلود برنامه ی Driver Genius Professional بزارید من هر چی گشتم لینک خاصی پیدا نکردم...
با تشکر
mrt2iran
19-09-2012, 00:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیکه شرمنده. با لینک کردن اینجا مشکل دارم
mrt2iran
19-09-2012, 01:12
فارسی بنویس مثلا (دانلود برنامه Driver Geniu Professional
ممنون دوستان من هر درایوری دانلود کردم وایرلسش کار نکرد. ویندوز سون اولتیمیت هم ریختم ولی هنمچنان وایرلس و بلوتوثش کار نمیکنه اگه دوستان راه دیگه ای بنظرشون میرسه لطفا کمک کنن!!
بنظرتون با پشتیبانیش تماس بگیرم؟
ممنون
mrt2iran
19-09-2012, 18:36
اره MSI تازه کاره تازه امده به بازار یه تماس بگیر اشکال نداره که !شاید راحلی داشت بعد خبر بده موفق باشی
ممنون. خودم راهش رو تو گوگل سرچیدم و خدا رو شکر پیدا کردم، برای کسانی که ممکنه این سوال براشون پیش بیاد میگم شاید به دردتون بخوره:
ابتدا دکمه ی Fn رو نگه میدارید، بعد دکمه ی F8 و F10 رو میگیرید و وایرلسش دستگاه روشن میشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.