ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با این وضعیت می تونم کاری از پیش ببرم

apadana34
18-09-2012, 20:24
من شاغلم و در کنار ان دارم تحصیل می کنم . اما رشته ای که می خوانم منابع خارجی داره و همچنین احتیاجه که بتونم انگلیسی صحبت کنم ولی دیگه وقتی ندارم که برم سر کلاسهای زبان بشینم . می خواستم ببینم آیا راهی هست که بتونم با این کمبود وقت درحد خوب نیازم را به زبان انگلیسی رفع کنم هم بتونم بخوانم و هم صحبت کنم

amirs2k
18-09-2012, 21:56
من شاغلم و در کنار ان دارم تحصیل می کنم . اما رشته ای که می خوانم منابع خارجی داره و همچنین احتیاجه که بتونم انگلیسی صحبت کنم ولی دیگه وقتی ندارم که برم سر کلاسهای زبان بشینم . می خواستم ببینم آیا راهی هست که بتونم با این کمبود وقت درحد خوب نیازم را به زبان انگلیسی رفع کنم هم بتونم بخوانم و هم صحبت کنم
درود

با توجه به سطح زبانت میتونی از کتاب های self study متنوعی بهره ببری interchange or top notch برای سطح متوسط خوبه و تقریبا نیازای عادی رو پوشش میده
در کنارش اگه به استاد دسترسی نداره ابتدا با کسی تو فامیل یا دوستا که زبانش خویه صحبت کن و اشکالاتو برطرف کن

حتما هروز وقت بزار برا زمین ...سعی کن پایه گرامر خوبی داشته باشی و بعدش تمرین و علاقه......

سوال خاصی بود در خدمتم

apadana34
19-09-2012, 19:32
من زبان انگلیسی ام بین ضعیف و متوسط هست . باید گرامر و دایره لغاتم را بالا ببرم ؟
ایا کتاب کافی هست ؟
این اموزش زبان نصرت و این طور چیزا چطورن؟
من می خوام وقتی که می زارم جواب بهم بده واگر مجبور باشم می رم یه طوری سر کلاس
می خوام با یکی دو سال بتونم هم صحبت کنم و هم منابع خارجی را بتونم بخوانم

Sha7ab
19-09-2012, 20:35
فیلم با زیرنویس انگلیسی و اخبار انگلیسی ببین دوست عزیز. تنها توصیه من اینه.

apadana34
26-09-2012, 20:25
این بسته های جی 5 چی هستش که می گه مکالمه و ترجمه را می تونید توی خانه یاد بگیرید؟
فعلا قصد دارم در کلاسای اموزشی زبان شرکت کنم که حداقلش مدرک می دن می تونی یه جا ارائه بدی مگر اینکه برنامه یا بسته یا کاری باشه که بتونه در خانه و بدون کلاس نیاز به مکالمه و ترجمه من را رفع کنه