ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک خبر فوری برای کسانی که موبایل دارند

linker
22-07-2006, 15:04
راست يا دروغش خودتون قضاوت كنيد!!!!!!!!!!

در صورتیکه با تلفن همراه شما تماسی برقرار شد و درآن شخصی یا اشخاصی ادعا نمودند که از مهندسین شرکت مخابرات یا (شبکه) هستند و قصد چک نمودن خط شما را دارند و ازشما تقا ضا نمودند که دکمه 90# یا 09# و یا هر عدد دیگر را شماره گیری نمایید.بدون هیچگونه شماره گیری فورا تماس را قطع کنید.
شرکت جعلی بدین وسیله به سیم کارت شما دسترسی خواهد یافت و از طریق خط شما و با هزینه شما تماسهای تلفنی برقرار خواهد کرد . (لطفا به منظور متوقف کردن این کار پیغام را برای دیگر دوستان نیز ارسال نمایید) تمامی کاربران تلفن همراه توجه داشته باشند .در صورتیکه با شماره تلفن شما تماسی برقرار شد و در نمایشگر گوشی شما این پیغام ظاهر گردید:xalan)) از پاسخ دادن به آن جدا خودداری نمایید و تماس را به سرعت قطع نمایید . در صورت جواب دادن به تماس گوشی شما ویروسی خواهد شد .این ویروس اطلاعات IMEIوIMSI را از روی گوشی و سیم کارت شما پاک خواهد کرد که این امر باعث قطع ارتباط شما با شبکه تلفن همراه خواهد شدو شما مجبور خواهید بود گوشی دیگری خریداری نمایید. این اطلاعات به تایید شرکتهای موتورولا و نوکیا رسیده است . هم اکنون میلیونها گوشی موبایل در سرارسر دنیا از این طریق ویروسی شده اند .شما هم می توانید این اخبار را از طریق وب سایت CNN چک نمایید.

'POP'
22-07-2006, 17:39
اگر ميخواي تشكر كني ، فروم اين امكان رو براي شما در نظر گرفته :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينجا رو اول ببينيد ، بعدا اگر لازم بود توي اين انجمن پست بدهيد :

اخطار به اسپمرهاي هر دو شاخه ي انجمن اخبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saviss
22-07-2006, 18:51
linker جان يعني باتوجه به اينكه نوشته بودي وب سایت CNN تاييدكرده اين مطلب رو من يه سوال دارم:
اين موضوع شماره گيري واستفاده ازسيم كارت فقط مربوط به اونجاست يا ممكنه تو ايران هم اين اتفاق افتاده باشه؟
خبريامنبع موثق داخلي درموردش داري؟
ممنون ميشم

Honradez
22-07-2006, 19:16
اين خبر رو من در تابستان پارسال از طريق راديو شنيدم...
باز هم ممنون از اطلاعتون.

parsbin
23-07-2006, 02:27
فكر كنم اگر جدي بگيريم بهتر باشه
قضيه sms هاي كمك به بهزيستي كه يادتون نرفته!

linker
23-07-2006, 15:37
اگر ميخواي تشكر كني ، فروم اين امكان رو براي شما در نظر گرفته :

اينجا رو اول ببينيد ، بعدا اگر لازم بود توي اين انجمن پست بدهيد :

اخطار به اسپمرهاي هر دو شاخه ي انجمن اخبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرتضي جان

سلام من منطورت نفهميدم ؟!!

'POP'
23-07-2006, 15:56
منظور من 5 نفري بودند كه بلافاصله پستهاي مرسي و دستت درد نكنه و ايول و پير شي و... زير پست شما داده بودند كه الان پستهاشون حذف شده است... .

;)