مشاهده نسخه کامل
: این دیگه از کدام cms استفاده میکنه???
m.lewin92
18-09-2012, 11:04
سلام یه چند وقتیه دنبال طراحی یه سایت خبری - عکس هستم که به این سایت رسیدم dailyimage.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میخواستم ببینم از علما کسی میدونه cms این سایت چیه یا حداقل کدوم یک از cms ها مثل این میتونه باشه؟؟
سلام یه چند وقتیه دنبال طراحی یه سایت خبری - عکس هستم که به این سایت رسیدم dailyimage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخواستم ببینم از علما کسی میدونه cms این سایت چیه یا حداقل کدوم یک از cms ها مثل این میتونه باشه؟؟
آدرس سایت رو ناقص گذاشتید لطفا درست کامل بذارید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن
m.lewin92
18-09-2012, 11:52
آدرس سایت رو ناقص گذاشتید لطفا درست کامل بذارید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن
آدرس اصلاح شد ممنون از تذکرتون
سلام یه چند وقتیه دنبال طراحی یه سایت خبری - عکس هستم که به این سایت رسیدم dailyimage.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میخواستم ببینم از علما کسی میدونه cms این سایت چیه یا حداقل کدوم یک از cms ها مثل این میتونه باشه؟؟
سلام دوست عزیز احتمالا 99 درصد سیستم این سایت اختصاصیه
دوم اینکه من میتونم براتون مشابه این و با امکانات خوب با وردپرس براتون درست کنم دوست داشتین تماس بگیرید
tabriz-info
19-09-2012, 16:35
این سایت با زبان php نوشته شده
شما میتونید با استفاده از وردپرس جوملا دیتالایف دروپال و ... سایت شبیه به این بسازید
شما می تونید از سیستم مدیریت گالری تصاویر هم استفاده کنی که نمونه های رایگان هم داره که اگر photogallery open source رو تو گوگل سرچ کنی کلی سیستم مدیریت گالری تصویر میاره.
و هم اینکه بعضی از اونها فارسی هم شدند.
البته که با وردپرس هم میشه راه انداخت و خیلی هم خوب میشه .
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.