ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 سوال نیمه حرفه ای

iceweek
18-09-2012, 10:43
1-برای نمایش یک UserControl از درون UserControl دیگر همون روش فرم ها استفاده می شود؟
2-چطور میشه مکان قرار گیری یک UserControl را در جای خاصی نسبت به UserControl دیگر قرار داد؟

senaps
18-09-2012, 19:24
داداش یه خورده گنگ پرسیدید..... استاد بلامناضع؟!!! این حرکات قاطی کردن کنترل ها با هم، WPF هستش که اوجش اونجاست که هر کنترلی، تقریبا به عنوان دیواری برای قرار گرفتن کنترل های دیگه روش استفاده میشه!!!!

در همون WPF، میشه از مشخصه‌ی Margin استفاده کرد.... اینجا تو ویندوز فرم ها، خوب تا جایی که یادمه وقتی میخوای یه کنترلی رو نزدیک دیگری قرار بدی، یه سری خط و نقشه میاره رو صفحه که مشخص میکنه داری چیکار میکنی!

نمیدونم اگر درست سوالتون رو متوجه شدم یا نه!

iceweek
19-09-2012, 06:26
ویندوز فرم نیستش.منظورتون را از خط و نقشه هم نفهمیدم.کنترل ها را با هم قاطی نمیکنم.دارم کنترل تاریخ هجری شمسی مینویسم.بعد میخوام روی اون که کلیک میکنم روزهای ماه را پایینش بیاره.دوتا UserControl باید استفاده کنم دیگه؟

senaps
19-09-2012, 18:02
بله درسته.... مگه با WPF کار نمیکنید؟!( محیط دیگه‌ای غیر از وین فرم و دابیو پی اف نمیشناسم!! مگر سیلور لایت که کار نکردم و جناب علی کار کرده!!)....

در دابیو پی اف خیلی راحت میشه کنترل ها رو کنار هم قرار داد یا هر چیزی... کلی کنترل برای تحت نظر گرفتن اینجور وضعیت ها داریم اصلا!

iceweek
20-09-2012, 06:00
با WindowsFormsControlLibrary پروژه ساختم

senaps
20-09-2012, 11:48
با WindowsFormsControlLibrary پروژه ساختم

اهان!!!! من با این کار نکردم!! شرمنده... وقتتون رو هم گرفتم!