مشاهده نسخه کامل
: سيستم حرفه اي تا 3 ميليون و 500 هزار تومان (بعد از ظهر ميخوام بخرم) *كمك*
سلام
به دليل كارم نيــاز فوري فوتي به خريد دارم اونم بعد از سالــها .
عموم كار من در وحله اول انكودينگ h264 و كانورت كردن فايل هاي ويدئويي هست .
و در درجه دوم براي بازي . اونم اين كه من رو بيمه كنه حالا حالا براي فول آپشن بازي كردن گيم هاي سالهاي بعد :6:
حالا نظر شما عزيزان رو ميخوام ضمن اينكه مد نظرم روي گرافيك HD 7970 و يا GTX 670 هست . ولي نميدونم باز كدوم برندش بهتره ؟
و اينكه سي پي يو به نطرم بهتره Core i7 3770 K 3.9Gh باشه .
نظر شما عزيزان از همه چيز مهمتره .
لطفا سريعتر كمك كنين كه ميخوام برم بخرم .
بودجه هم مشخصا سه تومن به بالا تا سه و نيم ميتونم بدم .
عاشقتونم :40:
چرا هيچ كدوم از دوستان عزيز جواب نداد .
ssiinnaarad
18-09-2012, 10:49
عزیزم من سیستم زیر رو بهت پیشنهاد میدم
hard 2tra
graphic nvidia 4gb gtx670
ram:8
cpu:intel core i7 3rd generation
akbari15
18-09-2012, 11:38
من سیستم زیر رو بهتون پیشنهاد می دم ولی فکر می کنم از بودجه شما بیشتر می شه که با کمی تغییر در این سیستم یا افزایش بودجه می تونید خریداری کنید :
MB :
P8Z77-V DELUXE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU :
Intel® Core™ i7-3770K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAM :
Corsair Vengeance 16GB 4*4GB 1600MHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VGA :
ASUS GTX 680 DirectCU II TOP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا اگر می خواهید برای گرافیک کمتر هزینه کنید :
ASUS GTX 660Ti DirectCU TOP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SSD :
Corsair Force GT 120GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HDD :
Western Digital Caviar black 2 TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSU :
Corsair AX850 Gold ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا :
Cooler Master Silent Pro Gold 1000W ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان نظرشون راجع به گرفيك 7970 چيه ؟
akbari15
18-09-2012, 14:54
دوستان نظرشون راجع به گرفيك 7970 چيه ؟
در مقایسه با GTX 670 بهتره اما اگر می تونید بیشتر هزینه کنید GTX 680 از همه بهتره هر چند که قیمتش هم بالاتره و در مجموع 7970 در این مقایسه گزینه بهتری هست.
sadegh-sg
18-09-2012, 21:36
سلام
سیستم کاربر
akbari15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیز جالبی هست
اما لازم نیست پاور گرون بر دارید چون میتونید با پاور ارزون تر به اون کارایی برسید
در زمن اور کردن 3770 با هر فنی ممکن نیست پس به نظر من خرید چنی مین بوردی برای ln2 مناسبه (این نظر منه )و ممکنه از همهی امکاناتش استفاده نشه
بعد از خرید اس اس دی ایا نیاز به خرید هارد وسترن بلک هست؟البته اگر برای ارشیو در حد متوست استفاده بشه
کارت گرافیک 680 به اندازه ی کافی قوی هست و مدل قیر رفرنسش بیشتر جنبه ی نمایشی داره البته میشه رو نویز پایین و خنکیش حساب کرد
animsprite
18-09-2012, 22:28
در مورد گرافیک اگه قرار باشه 680 رو با قیمت 1.800 بگیره پیشنهاد من دو تا 7950 کراسه که یه 680 رو به راحتی کله پا میکنه که قیمت دوتاش همون1.800 در میاد در مورد 660 و670 خوب من اگه باشم 670 رو میگیرم -
در مورد پردازنده هم که در مورد اورش اون طور که من دیدم مال دوستان رو -جرات نمیکنند بیشتر از 4.3 فرکانس رو در حالت استفاده ثابت قرار بدن به راحتی دماش به 70 میرسه در حالت فشار دربرخی برنامه ها و بازی ها با این که یه کولر میون قیمت هم روش نصب بوده -این در حالیه که یه 3570 هم به راحتی جواب کار دوستمون رو میده
من سیستم پیشنهاد نمیدم بیشتر دوست دارم ببینم دوستان چی پیشنهاد میدن -
akbari15
18-09-2012, 23:01
سلام
سیستم کاربر
akbari15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیز جالبی هست
اما لازم نیست پاور گرون بر دارید چون میتونید با پاور ارزون تر به اون کارایی برسید
در زمن اور کردن 3770 با هر فنی ممکن نیست پس به نظر من خرید چنی مین بوردی برای ln2 مناسبه (این نظر منه )و ممکنه از همهی امکاناتش استفاده نشه
بعد از خرید اس اس دی ایا نیاز به خرید هارد وسترن بلک هست؟البته اگر برای ارشیو در حد متوست استفاده بشه
کارت گرافیک 680 به اندازه ی کافی قوی هست و مدل قیر رفرنسش بیشتر جنبه ی نمایشی داره البته میشه رو نویز پایین و خنکیش حساب کرد
سلام
این سیستم که پیشنهاد دادم تقریبا مشابه سیستم جدید من هست.
پاور هر چه مقدارش بیشتر باشه و بیشتر آزاد باشه تجربه ثابت کرده که طول عمر و کاراییش افزایش پیدا می کنه.
کارت گرافیک 680 که پیشنهاد کردم از سری Top هست که اور شده به فرکانس 1201 که بنده این کارت رو دارم بسیار قدرتمند و در عین حال خنک و آروم هستش اون مدل 660Ti هم همینطور اور شده و به راحتی می تونه به پرفورمنس یک 670 معمولی برسه.
هارد رو هم بنا بر عادت خودم که خیلی نیاز به آرشیو دارم پیشنهاد دادم ولی فکر می کنم به هر حال یه هارد با ظرفیت بالا هم برای هر کسی لازم می شه.
sadegh-sg
19-09-2012, 09:08
در مورد گرافیک اگه قرار باشه 680 رو با قیمت 1.800 بگیره پیشنهاد من دو تا 7950 کراسه که یه 680 رو به راحتی کله پا میکنه که قیمت دوتاش همون1.800 در میاد در مورد 660 و670 خوب من اگه باشم 670 رو میگیرم -
در مورد پردازنده هم که در مورد اورش اون طور که من دیدم مال دوستان رو -جرات نمیکنند بیشتر از 4.3 فرکانس رو در حالت استفاده ثابت قرار بدن به راحتی دماش به 70 میرسه در حالت فشار دربرخی برنامه ها و بازی ها با این که یه کولر میون قیمت هم روش نصب بوده -این در حالیه که یه 3570 هم به راحتی جواب کار دوستمون رو میده
من سیستم پیشنهاد نمیدم بیشتر دوست دارم ببینم دوستان چی پیشنهاد میدن -
مصرفش چی؟ گرماش؟
ببینید دوستان یک سوال دارم خدمت همه ایا توی این کاربرد فیزیکس مفید واقع خواهد شد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.