مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در خصوص سرمایه گذاری در مشاغل خدماتی
با سلام
من میخوام یه سرمایه گذاری تو زمینه مشاغل خدماتی بکنم. میتوننین راهنماییم کنین؟
نظرتون در مورد احداث آموزشگاه زبان یا مهد کودک چیه؟ چه مقدار سرمایه گذاری لازم داره و چه مقدار سود بر میگردونه؟ توجیه اقتصادی داره تو این اوضاع احوال؟
در مورد نمایندگی بیمه چطور؟
زمینه های خدماتی دیگه ای که به ذهنتون میرسه چیه؟
ممنون راهنمایی کنید.
تا اونجایی که من می دونم برای مجوز گرفتن این چیزایی که گفتی شرایط خاصی هست مثلا همین مهد کودک فکر می کنم یکی از آیتم هاش داشتن مدرک روانشناسی خودت یا یکی که مجوز به نام اون داده شه و کلی چیزهای دیگه ! برای بیمه هم فکر می کنم باید علاوه بر شرایط عمومیش ، امتیاز معینی توی فروش یا کار با بیمه داشته باشی. آموزشگاه زبان هم که دیگه جای خود داره و مشکلات خاص خودش. حرف اول رو توی هر سرمایه گذاری و شروع کسب و کار ، تحلیل صحیح بازار اون کار میزنه البته بر اصول علمی و واقعی. این حرف رو از این بابت میزنم چون اخیرا خودم همچین مشاوره ای گرفتم البته مال من در زمینه سرمایه گذاری مالی بود. اگر توضیح بیشتر خواستی بگو .
کسی اطلاعات کاملتری نداره ما رو هم در جریان بذاره ؟ برا خودم هم سوال شد !:n02:
hamidchi
25-03-2013, 15:04
تو زمینه شرکت بیمه از کسی که نمایندگی بیمه داشت شنیدم واسه گرفتن نمایندگی اول یه کد بازاریابی تو یه اون بیمه یا یکی از نمایندگی هاش بگیری بعد واسشون مشتری بفرستی که هم به شما پور سانت این کار رو میدن هم امتیاز واسه خودتون جمع میکنین ، اگه ارزش بیمه هایی که واسشون در طول یک ماه جور کردین از یه رقمی بیشتر بشه به شما امتیاز نمایندگی رو میدن
یه سری شرایط دیگه هم داره یادم نیس دقیق اگه خاستین میپرسم
تو زمینه شرکت بیمه از کسی که نمایندگی بیمه داشت شنیدم واسه گرفتن نمایندگی اول یه کد بازاریابی تو یه اون بیمه یا یکی از نمایندگی هاش بگیری بعد واسشون مشتری بفرستی که هم به شما پور سانت این کار رو میدن هم امتیاز واسه خودتون جمع میکنین ، اگه ارزش بیمه هایی که واسشون در طول یک ماه جور کردین از یه رقمی بیشتر بشه به شما امتیاز نمایندگی رو میدن
یه سری شرایط دیگه هم داره یادم نیس دقیق اگه خاستین میپرسم
درسته ! اون شرایط دیگه اش عمومیه ! چیزهای خیلی مهمی نیست. از همه مهمتر همین امتیازه. یه بنده خدایی بود ( البته من شنیدم خودم نمی دونم) برای اینکه امتیاز فروش جمع کنه به خانواده و همه جد و آبادش بیمه فروخت. اونجا بود که من واقعا تحت تأثیر قرار گرفتم !:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.