مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد سهمیه های شاهد+درخواست راهنمایی
mohammad varaste
17-09-2012, 22:48
سلام
اول از همه معذرت میخوام بابت تاپیک اما چون کسی تو تاپیکهای دیگه جوابم نداد دیگه مجبور شدم این تاپیک رو بزنم.
سوالم اینه که اگه یه نفر فرزند جانباز 70 درصد باشه (منطقه 3) و بخواد رشته it (فناوری اطلاعات) یا مکاترونیک یا متالوژی و یا مهندسی صنایع توی تهران و توی یه دانشگاه خوب در بیاد باید رتبش چند بشه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
اگه کسی اینجا مکاترونیک میخونه هم بهم بگه ازش چندتا سوال دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
فقط خواهشا بحث رو به حاشیه نکشونین من این تاپیک رو کلا برای پاسخ به این پرسش ها زدم و نه برای حق یا نا حق بودن این سهمیه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
a.sahami
17-09-2012, 23:45
داداش به نظرم باید بری پیش یه مشاور تا جواب درست و حسابی بهت بده ! چون اینجا بچه ها اکثرا از سهمیه مناطق استفاده میکنن و اطلاعات دقیقی توو این موارد خاص ندارن! راستشو بخوای من هم همین مشکلو داشتم مثلا نمیدونستم با چه رتبه ای توو سهمیه شاهد چه رشته هایی قبول میشم رفتم پیش مشاور حتی درصد هایی رو که رشته ها میخوان بهم گفت
موفق باشی
mohammad varaste
18-09-2012, 00:14
ممنون.
برات سهمیه خیلی تاثیر داشت یا نه ؟
a.sahami
18-09-2012, 00:24
آره خیلی تاثیر گذار بود !
mohammad varaste
18-09-2012, 08:12
اگه میشه اینو هم جواب بده.
رتبه توی منطقه چند شد
اونوقت چه رشته ای و چه دانشگاهی در اومدی.:40:
mohammad varaste
18-09-2012, 16:20
کس دیگه ای نیست که در این باره اطلاعات داشته باشه ؟
سلام عزیز:31:
سوالم اینه که اگه یه نفر فرزند جانباز 70 درصد باشه (منطقه 3) و بخواد رشته it (فناوری اطلاعات) یا مکاترونیک یا متالوژی و یا مهندسی صنایع توی تهران و توی یه دانشگاه خوب در بیاد باید رتبش چند بشه ؟
اول از همه: دست پدرتون رو باید بوسید که رفتن جبهه و از کشور دفاع کردن.
اما مسئله ای که نظر شخصیمه: برادر اون یک نفر که میخواد قبول شه میشینه از صبح تا شب درس میخونه قید تفریح و رفیق و... میزنه خلاصه حسابی تلاش میکنه تا تو کنکور رشته ای که میخواد قبول شه. نه این که متکی به سهمیه و.... باشه.
اون چیزی که تو نظام آموزشی هست و به نوعی پاسخ شما: والا با این سهمیه شما احتمالا اگه منفی نزنی فک کنم تهران قبولی هر رشته ای که بخوای. یه نفر تو همین سایت (تو تاپیک مسائل انخاب رشته یا کنکور 91) زده بود رتبش شده 30000 با سهمیه تبدیل شده به 900 !!! خب با این رتبه کجا نمی شه قبول شد.
خدا به پدر محترم و خانواده ایشون اجر بده ولی این که یکی بدون درس خوندن بره دانشگاه بعد اونی که از همه چیز زده نره، خیلییییی غیر قابل هضمه.
موفق باشی...:31:
Masoud-Susa
19-09-2012, 01:10
کس دیگه ای نیست که در این باره اطلاعات داشته باشه ؟
اگه راهنمایی خواستی به من پی ام بده .
ون چیزی که تو نظام آموزشی هست و به نوعی پاسخ شما: والا با این سهمیه شما احتمالا اگه منفی نزنی فک کنم تهران قبولی هر رشته ای که بخوای. یه نفر تو همین سایت (تو تاپیک مسائل انخاب رشته یا کنکور 91) زده بود رتبش شده 30000 با سهمیه تبدیل شده به 900 !!! خب با این رتبه کجا نمی شه قبول شد.
خدا به پدر محترم و خانواده ایشون اجر بده ولی این که یکی بدون درس خوندن بره دانشگاه بعد اونی که از همه چیز زده نره، خیلییییی غیر قابل هضمه.
همچین چیزی اصلا صحت نداره. این چیز ها هم بحثش زیاد شده تو همین انجمن.
mohammad varaste
19-09-2012, 01:36
تشکر از جواباتون
اون کسی که رتبش 30000 بوده رو میشه نام کاربریشو بدین ؟
mohammad varaste
19-09-2012, 19:15
به این نتیجه رسیدم که نه اونقدر ها که میگن بی تاثره و نه اونقدرها که میگن تاثیر داره مثلا دوتا صفر رتبه رو بنداز تا رتبه اصلی به دست بیادش.
من که تا جایی که میتونم میخونم دیگه بقیش به قسمتمون بستگی داره.
a.sahami
19-09-2012, 21:34
اگه میشه اینو هم جواب بده.
رتبه توی منطقه چند شد
اونوقت چه رشته ای و چه دانشگاهی در اومدی.:40:
سلام !حقیقتش روم نمیشه ولی خب به خاطر شما *میگم !
سهمیه من توو مناطق شد 69000 و در سهمیه شد983 ! راستش امسال اولین بارم بود که کنکور میدادم به همین خاطر نتیجه زیاد جالب نشد
رفتم پیش مشاور (رشته مورد علاقم هم دندون پزشکی بود) گفت برا دندون رتبت باید زیر 150 باشه (توو سهمیه ) منم بعد مشاوره تصمیم گرفتم کهبرا سال بعد بخونم.انتخاب رشته هم کردم اما چون در رشته روزانه قبول نشدم سهمیه من هنوز هم برا سال بعد قابل استفادس!
بازم تکرار میکنم اگه میخوای همه چیزو خیلی دقیق بدونی برو پیش مشاور!
a.sahami
19-09-2012, 21:44
سلام عزیز:31:
اول از همه: دست پدرتون رو باید بوسید که رفتن جبهه و از کشور دفاع کردن.
اما مسئله ای که نظر شخصیمه: برادر اون یک نفر که میخواد قبول شه میشینه از صبح تا شب درس میخونه قید تفریح و رفیق و... میزنه خلاصه حسابی تلاش میکنه تا تو کنکور رشته ای که میخواد قبول شه. نه این که متکی به سهمیه و.... باشه.
اون چیزی که تو نظام آموزشی هست و به نوعی پاسخ شما: والا با این سهمیه شما احتمالا اگه منفی نزنی فک کنم تهران قبولی هر رشته ای که بخوای. یه نفر تو همین سایت (تو تاپیک مسائل انخاب رشته یا کنکور 91) زده بود رتبش شده 30000 با سهمیه تبدیل شده به 900 !!! خب با این رتبه کجا نمی شه قبول شد.
موفق باشی...:31:
دوست عزیز معلوم که شما چیزی در مورد این سهمیه ها نمیدونی (خیلی ببخشد)! کسانی که از این سهمیه ها استفاده میکنن حداقل بایذ 75 درصد نمرات اخرین فرد قبول شده در رشته مورد نظر رو کسب کنن و اصلا هم اینطوری نیس که کسی منفی نزنه هر رشته ای که بخواد قبول شه تازه اونم تهران . یه مطلب دیگه اون رتبه که شما اشاره کردی که رتبه مناطقش شده بود 30000 و بعدش رتبش شده بود 900 این 900 رتبه داوطلب بین تمام کسانی هست که از این سهمیه ها استفاده میکنن! وگرنه من باید با رتبه 983 در سهمیه و رتبه 69000 مناطق به گفته شما هر جایی قبول میشدم که البته اصلا چنین چیزی امکان نداره
a.sahami
19-09-2012, 21:50
به این نتیجه رسیدم که نه اونقدر ها که میگن بی تاثره و نه اونقدرها که میگن تاثیر داره مثلا دوتا صفر رتبه رو بنداز تا رتبه اصلی به دست بیادش.
من که تا جایی که میتونم میخونم دیگه بقیش به قسمتمون بستگی داره.
کاملا درست متوجه شدی عزیز ! نه خیلی بی تاثیره نه خیلی تاثیر مثبت داره .
اینو هم بدون که افرادی که از این سهمیه استفاده میکنن حداقل باید 75 درصد آخرین فرد (منظورم کسانیکه از سهمیه مناطق استفاده میکنن)قبول شده در رشته مورد نظر رو کسب کنن.
پس با این وجود با یه درصد گیری ساده و مقایسه اون میتونی بفهمی کجا میتونی قبول شی!
اگه بازم سوالی بود در خدمتم:46:
shakerifar
19-09-2012, 22:05
همچین چیزی اصلا صحت نداره. این چیز ها هم بحثش زیاد شده تو همین انجمن.
متاسفانه کاملا هم صحت داره... شما با این سهمیه خیلی راحت می تونید تو بهترین دانشگاه هر رشته ای رو که می خواین بخونین خیلی نگران نباشید
من خودم کسی رو می شناسم با رتبه کشوری 21000 تو سهمیه رتبش 979 شد...
mohammad varaste
20-09-2012, 00:44
سلام !حقیقتش روم نمیشه ولی خب به خاطر شما *میگم !
سهمیه من توو مناطق شد 69000 و در سهمیه شد983 ! راستش امسال اولین بارم بود که کنکور میدادم به همین خاطر نتیجه زیاد جالب نشد
رفتم پیش مشاور (رشته مورد علاقم هم دندون پزشکی بود) گفت برا دندون رتبت باید زیر 150 باشه (توو سهمیه ) منم بعد مشاوره تصمیم گرفتم کهبرا سال بعد بخونم.انتخاب رشته هم کردم اما چون در رشته روزانه قبول نشدم سهمیه من هنوز هم برا سال بعد قابل استفادس!
بازم تکرار میکنم اگه میخوای همه چیزو خیلی دقیق بدونی برو پیش مشاور!
رتبه توی منطقه چند این شد ؟
من با رته 4000 منطقه 3 به نظرت چطوریه وضعیتم ؟
a.sahami
20-09-2012, 00:57
رتبه توی منطقه چند این شد ؟
من با رته 4000 منطقه 3 به نظرت چطوریه وضعیتم ؟
منطقه 2
هیچی دیگه* عالیه !!!
mohammad varaste
20-09-2012, 02:16
واقعا ؟
زیاد نمیتونم درس بخونم اما فکر کنم بتونم 4000 منطقه 3 رو بیارم.
امیدم به دانشگاه تهران یا خواجه نصیر باشه به نظرت؟
راستی میگن که بومی سازی توی کار فرزندان شاهد تاثیر نداره
راست میگن ؟
mohammad varaste
20-09-2012, 10:01
منظور از اینکه میگن باید 75 در صد نفر آخر روبیاری چیه ؟
مثلا اگه بخوام اقتصاد تهران قبول بشم باید 75 درصد نمره آخرین نفر که تو این رشته تو تهران قبول شده رو بیارم ؟
اگه اینطور باشه اینطوری که تاثیر میشه 25 درصد که خیلی هم زیاد نیست
farshidshd
20-09-2012, 11:23
سهمیه ها چقدر تاثیر دارند ؟! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.