ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت:تبلت برای اینکار مناسب هست؟

choobin12
17-09-2012, 20:50
سلام اول بگم ایکاش یک تاپیک جامع مشورت تبلت بود خودم عذاب وجدان دارم برای چند سوال تاپیک زدم....بگذریم:
دوستان من بیشتر برای ارائه مطالب پی دی اف یا پاور پوینت توسط دستگاه ویدئو پروژکشن میخام سراغ تبلت برم ویدئو پروژکشنمون وردوی hdmi نداره و وردویه vga داره+ورودیه DVI-I(دیجیتال) اینم مشخصات ویدئوپروژکشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اونجا که دیدم برخی تبلت ها خروجی hdmi داره و توبازار تبدیل hdmi به vga(دیجیتال به آنالوگ!) رو دیدم اما فروشندش گفت این تبدیل کار نمیکنه حالا میخای بخر میخای نخر:31:!تبدیل hdmi به DVI-I رو تو نت دیدم اما بازار نمیدونم هست و یا چنده؟!
کسی تجربه مشابه داره برای ارائه با تبلت کمک من کنه؟یا اصلا برم سراغ مینی لپتاپ؟
با حدود 1ت / حافظه داخلیشم قابل قبول باشه / فلش هم بخوره تو نت هم راحت بچرخمو... چی پیشنهاد میشه؟
خیلی تحقیق نکردم اما ایپد دست2 هم تو فکرشم
(اگه با این پول بشه /تبدیلشو تو نت دیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون:11:

n78nokia
23-09-2012, 20:23
سری ترنسفورم اسوس یا گالکسی ها

Stream
27-09-2012, 15:37
فروشنده به شما درست گفته تبدیل های HDMI به VGA روی تبلت ها پاسخ نمی دن چون اصلا کنترلر VGA در تبلت ها نیست. تبدیل های HDMI یه DVI-D به احتمال بسیار زیاد کار خواهند کرد (و DVI-D با ورودی DVI-I پروژکتور شما سازگاره).

choobin12
28-09-2012, 13:54
ممنون از شما دو دوست عزیز این چند وقته بسیار پیگیر این قضیه شدم و نتیجش این شد:
تبدیل VGA روی ایپد تست شده و جواب میده کلیپش هم رو یوتویوب هست.یک مغازه هم بود که یکماه گارانتی بابت این تبدیل میداد.
رو سایر تبلت ها ظاهرا فقط میشه از تبدیل HDMI به VGA استفاده کرد که عملا کار نمیکنه.