مشاهده نسخه کامل
: من در خريد گوشي بين 6681[size=8] -کا 750 - دبلیو 550 و دبلیو 800 [/size] گیر کردم
seyed1370
22-07-2006, 12:45
من در خريد گوشي بين6681 - کا 750 - دبلیو 550 و دبلیو 800 گیر کردم
در حالی که شنیدم 6681 با فرستادن بلوتوث قاطی میکنه
و از اون طرف سونی اریکسونهای بالا سیمبین نیست.
اصلن سیمبین کاربردش چیه ؟؟؟؟؟
با این تفاسیر کدومش ؟؟؟؟
ببين مقايسه اصلا" درست نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي 6681 سيمبين داره اون 3 تا ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو800 و ك750 دوربينشون 2 مگاپيكسل هست اون دوتا 1.3 مگاپيكسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو 800 و 550 مخصوص mp3 گوش دادن هستند اون 2 تا نه(البته كيفيت صداي ك750 هم عاليه و با ن91 نوكيا(شاخ گوشيهاي نوكيا)در پخش موزيك برابري كرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو 550 مموري نميخوره اون 3 تا ميخورن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو 800 512 مگ رم تو جعبش هست 6681 و ك750 64 مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين تفاسير دبليو 800 همه اين چيزا رو داره جز سيمبين كه بدردت نميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سيمبين چيه ؟ يه مثال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سيمبين رو ويندوز حساب كنيم گوشي هاي كه ندارند و جاوا هستند (دبليو800 و 550 و ك750) در برابر سيمبين داس حساب ميشن
يه عالمه نرم افزار براي سيمبين هست(كه بدرد نخورند)همچنين يه عالمه ويروس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
95% نرم افزارهاي موبايل براي سيمبين هستند همچنين 99% ويروس ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دبليو 800 بهترين انتخابه و قيمتش 340 تومنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامل و جامع گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين ميگن يه جواب كامل جامع و درست. دوست عزيز در كل نرم افزارهاي موبايل آش دهنسوزي نيستن. براي خريد رو چيزايي حساب كن كه خودشون دارن. و در اين مورد سوني از همه بهتره. پيشنهاد من k750 ست.
seyed1370
22-07-2006, 14:13
قاطی کردن 6681 بعد از فرستادن بلوتوث درسته ؟؟؟؟( البته بعضی مواقع)
در ضمن قیمت کا750 چنده ؟؟
metal_militia
22-07-2006, 17:23
ک 750 قیمتش 250 تومن البته هی کم وزیاد میشه پریروز بود240
شما با گوشی سیمبیان باید اول انتی ویروس بعد ام پی تری پلیر و...
نصب کنی که سرعت گوشی پایین تر هم میاد هنگ هم مثه هلو میکنه
با خرید گوشی مثه و800 یه سری بازی های خفن جاوا که رو نوکیا اصلا کار نمیکنه بدست میاری و چند تا بازی خوب سیمبیان هم ازدست میدی و هم ام پی تری خفن داری هم دوربین خفن و حافظه خفن
برنامه پرنامه رو هم بزار در کوزه اب شو بخور مفت نمیارزه
از كي بازي هاي جاوا خفن شده؟
كي ميگه بايد حتما رو سيمبيان برنامه ام پي تري بريزيم؟ اون براي 3650 و 6600 .. بود نه 6681
رفيق من 6681 داره از نظر بلوتوث هيچ مشكلي نداره حالا شايد براي دوستمون اونطوري در اومده
راستي رنگ دبيليوو 800 واقعا خزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
seyed1370
22-07-2006, 21:43
من تا چند روز پيش ميخاستم 6681 بگيرم ولي الان بيشتر به كا750 گير دادم.
به احتمال زياد هم كا 750 ميگيرم
بگير شك نكن
بهترين گزينست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا هم ميتوني بري : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
22-07-2006, 23:11
خوب ایکس بوی جان در ضمینه رنگ قابش و800 به شما حق میدم
ولی میتونی قابو عوض کنی
و این بازی ها رو رو گوشیت نصب کن( البته واسه سونی فقط) از حرفت پشیمون میشی
cloud commander
galaxy on fire
geo pod dc
moto raver
speed sprit
speed chaser
stunt plane
super real tenis
3d pool
worm forts
,...
i همه هم کاملا 3 بعدی وبا گرافیک بالا و فقط رو گوشی های سونی ک750 به بالا نصب میشن
گوشی شما فقط بازی های چرت وضعیف جاوا رو ساپورت میکنه دیگه... دلیل نمیشه... کل جاوا مزخرف باشه
بجز 3 تا بازی همه بازی های سیس که من میشناسم ورزن جاواش هم هست
metal_militia
22-07-2006, 23:15
ایشالا ک750 خریدی لینک دانلود این بازی ها رو واست میزارم
بری نصب کنی و فازشو ببری
و البته ک750 و و800 بجز فریم ویر هاشون و 2 تا اپشن اضافه و800 فرقی با هم ندارن
كا 750 بگير يه وقت دبليوو 800 نگيري
جناب متال تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال جون لينك بازيهايي كه گفتي نميذاري؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
23-07-2006, 23:19
حالاکه ویندوزم و فایل هام تو مغازه ازبین رفتند( ویندوز م ویروس گرفت و مغازه درایو اشتباهی فرمت شد)
تو این 2.3 روزه 2 بباره گیر میارمشون میزارم تو بازی ها
Aminzikzak
24-07-2006, 03:35
w800 از همه اینهایی که گفتی بهتره...
nima_989
25-07-2006, 09:59
با توجه به قیمت و کارایی k750 از همه بهتره
از نظر فنی k750 خیلی با W800 فرق نداره .
mohammad99
29-07-2006, 00:57
نوكيا 6681 واقعا عاليه دارم
خيليم راضيم
ببين مقايسه اصلا" درست نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي 6681 سيمبين داره اون 3 تا ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو800 و ك750 دوربينشون 2 مگاپيكسل هست اون دوتا 1.3 مگاپيكسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو 800 و 550 مخصوص mp3 گوش دادن هستند اون 2 تا نه(البته كيفيت صداي ك750 هم عاليه و با ن91 نوكيا(شاخ گوشيهاي نوكيا)در پخش موزيك برابري كرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو 550 مموري نميخوره اون 3 تا ميخورن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي دبليو 800 512 مگ رم تو جعبش هست 6681 و ك750 64 مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين تفاسير دبليو 800 همه اين چيزا رو داره جز سيمبين كه بدردت نميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سيمبين چيه ؟ يه مثال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سيمبين رو ويندوز حساب كنيم گوشي هاي كه ندارند و جاوا هستند (دبليو800 و 550 و ك750) در برابر سيمبين داس حساب ميشن
يه عالمه نرم افزار براي سيمبين هست(كه بدرد نخورند)همچنين يه عالمه ويروس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
95% نرم افزارهاي موبايل براي سيمبين هستند همچنين 99% ويروس ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دبليو 800 بهترين انتخابه و قيمتش 340 تومنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی خندیدم به این توضیحات.نصفشون البته درسته.کی گفته سیمبین به درد نمی خوره.550 رو که بنداز دور.دبلیو 800 3 تا چیزش خوبه: 1:رم 512 فابریک داره 2_ دوربین 2 مگا پیکسل داره 3_ام پی تری پلیر خوبی هستش.
ولی هیچی نمی شه بهش اضافه کرد و همیشه همونه که هست.6681 غیر از این 3 موردی که گفتم همه چیزش بهتره دبلیو 800 هست.قیمتش که حدود 50 تومن ارزونتره.رم ریدر هم داره.هیچ نوع هنگ کردن و گیری هم تو کارش نیست.همین انجمن خودمونو نگاه کن برنامه و بازی و طرفدار!!! برای نوکیا بیشتره یا سونی و سامسونگ؟؟؟؟
ضمنا خداتا برنامه و بازی هم براش هست : مثل پیام گیر....ضبط صدای مکالمه...ارسال س ام اس مخفیانه...دیکشنری...حشره کش!!!! و....
سلام دوستان
عزيزان يا w800 يا k750 اين كه ديگه بحث نداره
metal_militia
29-07-2006, 12:35
ولی هیچی نمی شه بهش اضافه کرد و همیشه همونه که هست:
منظورت چیه رم تا 2 گیگ ساپورت میکنه
از حیث دوربین وصدا هم کل همه بجز ن91 رو خابونده
و همچنین تو جیب جا میشه
در ضمن کیفیت ظاهری ال سی دی بواسطه کوچک بودن بیشتر هستش 400 پیکسل جفتیشون
اسپیکراش هم بهتره
ک750 ارزونتر هم هست
البته و800 به هیچ وجه تایید نمیشه چون در حقیقت همون ک750 هستش ولی شرکت پول جدید بودن و واکمن بودنشو ...
وضبط صدای مکالمه.دیکشنری. رو هم تحت جاوا داریم و خوب پیغام گیرو حق داری چیز لازمی ه
سیمبیان هم من تو کار برنامه ریختن هستم ولی خوب حال نمیکنم در ضمن مثلا ک750( ویرایش عکس .ویرایش ویدیو. بلک لیست .
. ظبط ممتد صدا. ظبط ممتد تصویر.ظبط مکالمه و... و یک سری بازی 3بعدی که اسماشونو بالا گفتم که کیفیت عالی دارند
فایل منیجر با قابلیت انجام هر کار( مثلا با بلو توث نمیشه تو نوکیا سیس یا جر فرستاد ولی با...) فقط شاید تو برنامه های کاربردی جای منشی تلفنی خالی باشه
البته در اخر بر میگرده به سلیقه خودم با ک750 به دلایل بالا حال کردم
( حالا یکی میاد دوباره بحث ن70 ش رو میکشه وسط)
حرفاي متال تاييد ميشه.
k750 در مجموع بهتره.
دوست عزيز بخر خيرشو ببري. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
29-07-2006, 16:52
الان یکی میاد ن70 ش رو برخ میکشه
من نظر خودمو گفتم.دبلیو 800 موبایل بی نظیری است ولی من با نوکیا بیشتر موافقم .لیست موبایل های مورد نظرم را می توانید تو ولاگم ببینید.
کلی خندیدم به این توضیحات.نصفشون البته درسته.کی گفته سیمبین به درد نمی خوره.550 رو که بنداز دور.دبلیو 800 3 تا چیزش خوبه: 1:رم 512 فابریک داره 2_ دوربین 2 مگا پیکسل داره 3_ام پی تری پلیر خوبی هستش.
ولی هیچی نمی شه بهش اضافه کرد و همیشه همونه که هست.6681 غیر از این 3 موردی که گفتم همه چیزش بهتره دبلیو 800 هست.قیمتش که حدود 50 تومن ارزونتره.رم ریدر هم داره.هیچ نوع هنگ کردن و گیری هم تو کارش نیست.همین انجمن خودمونو نگاه کن برنامه و بازی و طرفدار!!! برای نوکیا بیشتره یا سونی و سامسونگ؟؟؟؟
ضمنا خداتا برنامه و بازی هم براش هست : مثل پیام گیر....ضبط صدای مکالمه...ارسال س ام اس مخفیانه...دیکشنری...حشره کش!!!! و....
آقاي عزيز
ميشه بگي بغير از اين سه مور چيش از 800 بهتره (يعني ديگه چيزي ميمونه)
50 تومن ارزونتره؟! آره اگه يه رم 512 بندازي با يه اير فون دبليو 800 و يه دوربين 2 مگاپيكسل (كه محاله) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دبليو 800 30 تومن ارزونتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رم ريدر 5 تومنه تازش هم دبليو 800 كابل يو اس بي داره كه همون كار رم ريدر رو انجام ميده تازه بهتر هم هست ديگه نميخاد رم رو هم دربياري(در ضمن گوشي با يو اس بي هم شارژ ميشه)
همه ميدونن كه هنگ براي سيمبين هست ;)
همه ي اين برنامه هم براي جاوا هست
در ضمن اگه اطلاعات نداريد پست بيهوده نديد
من هم در پست اولم گفتم دبليو 800 از همه نظر سرتره بجز سيمبين
در ضمن ديگه هم نخند دندونات معلوم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه هم نخواد 50 تومن بيشتر بده ميتونه بره ك750 بخره
همه ي اين گوشيها از شركت سوني اريكسون هستند كه از نظر قيمت نوكيا رو تو جيبشون ميذارن
اميدوارم شيرفهم شده باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا مگه ميشه با اين همه توضيحات منطقي و آموزنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شير فهم نشده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
30-07-2006, 00:20
بهراد درست گفتی
و یه نمه تند رفتی ها
این بد فرم جان هم رفیقه
ممنون از لطف شما.به خاطر لحن صمیمیتون.
آقا برید سونی اریکسون بخرید.اصلا نوکیا اخه.....
گور پدر راهنمایی کردن...
آقاي عزيز
ميشه بگي بغير از اين سه مور چيش از 800 بهتره (يعني ديگه چيزي ميمونه)
50 تومن ارزونتره؟! آره اگه يه رم 512 بندازي با يه اير فون دبليو 800 و يه دوربين 2 مگاپيكسل (كه محاله) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دبليو 800 30 تومن ارزونتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رم ريدر 5 تومنه تازش هم دبليو 800 كابل يو اس بي داره كه همون كار رم ريدر رو انجام ميده تازه بهتر هم هست ديگه نميخاد رم رو هم دربياري(در ضمن گوشي با يو اس بي هم شارژ ميشه)
همه ميدونن كه هنگ براي سيمبين هست ;)
همه ي اين برنامه هم براي جاوا هست
در ضمن اگه اطلاعات نداريد پست بيهوده نديد
من هم در پست اولم گفتم دبليو 800 از همه نظر سرتره بجز سيمبين
در ضمن ديگه هم نخند دندونات معلوم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه هم نخواد 50 تومن بيشتر بده ميتونه بره ك750 بخره
همه ي اين گوشيها از شركت سوني اريكسون هستند كه از نظر قيمت نوكيا رو تو جيبشون ميذارن
ضمنا لطف کن ورژن جاوای دیکشنری و پیام گیر و برنامه میکس ویدیو (و...سایر برنامه های سیمبین) را بزار تا ما هم استفاده کنیم.چون همه جا می بینم که نوشته برنامه برای جاوا نیست.بازیاش هم که خودم دارم استفاده می کنم چنگی به دل نمی زنن.
من ندارم
چون موبايل فروشي كه ندارم كه آهنگ و اين چيزا رو بريزم
گوشي خودم هم قديمي تر از اين حرفا هست كه بشه توش نرم افزار ريخت
E-810
ممنون از لطف شما.به خاطر لحن صمیمیتون.
آقا برید سونی اریکسون بخرید.اصلا نوکیا اخه.....
گور پدر راهنمایی کردن...
آقا شما ناراحت نشو
من فقط اينها رو گفتم كه شير فهم كرده باشم(همه رو) ;)
:tongue:
در ضمن بعضي از اين نرم افزار ها تو بخش معرفي نرم افزار هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
30-07-2006, 15:17
این برنامه ها رو هم تو ای ار تی سی ای ( انگلیسی شو نمینوشت) . ارگ داره
هم تو برنامه ها لینکشو دیدم میزارم
nima_989
31-07-2006, 10:19
ای بابا
من یه جای دیگه هم گفته بودم اگه می خوای با گوشی بازی کنی و میکس ویدئویی انجام بدی و برنامه بریزی واین حرفا
پولاتو جمع کن یه لپ تاب بخر .
شما هميشه همچين پيشنهاد هاي جالبي ميدين؟
ای بابا
من یه جای دیگه هم گفته بودم اگه می خوای با گوشی بازی کنی و میکس ویدئویی انجام بدی و برنامه بریزی واین حرفا
پولاتو جمع کن یه لپ تاب بخر .
البته در مورد ميكس فيلم كاملا موافقم. (هر فيلمي ميخواي درست ميكني و بعد ميريزي رو گوشي) اما براي بازي خودم اگر چه زياد اهلش نيستم ولي خب شايد بعضيها دوست داشته باشن. بعضي وقتا كه هيچ راهي براي تلف كردن وقتت نداري بازي هم به كار مياد.
nima_989
31-07-2006, 18:07
آقای ایکس بوی من معمولا نظراتم ضایع است
در ضمن اینجا جای سیگار کشیدن نیست..................
Wilson15
01-09-2006, 12:49
كا 750 دوربين خوبي داره باند هاش مگا بيس داره
6681 صداش خوبه دوربين خوب سيمبين و...
دبليو 550 حافظه توپي داره و صداي توپي داره
كا750 بخر مگابيس داره و دوربين خوبي دراه يا6681
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.