ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزاری ساده ولی برای حرفه ای ها

kevin
22-07-2006, 12:28
یه نرم افزار کم حجم که به عبارتی جان تازه به ویندوز میبخشه تا با اون کارنکنید نمیتونید متوجه امکاناتش بشید این نرم افزار 2 نوع هست نو دومش فقط یاهو تولبار اظافه داره
Cleans the following
Internet Explorer
Temporary files, URL history, cookies, Autocomplete form history, index.dat.
Firefox
Temporary files, URL history, cookies, download history.
Windows
Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files and Log files.
Registry cleaner
Advanced features to remove unused and old entries, including File Extensions, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts and more... also comes with a comprehensive backup feature.
Third-party applications
Removes temp files and recent file lists (MRUs) from many apps including Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip and many more...
100% Spyware FREE
This software does NOT contain any Spyware, Adware or Viruses.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kevin
22-07-2006, 12:43
در ضمن این نرم افزار کاملا free هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kevin
22-07-2006, 13:29
منتظر نظرات شما هستم

mirmohammadi
22-07-2006, 13:57
دستت درد نكنه دوست عزيز
ولي آخه سه تا پست فقط براي يه موضوع؟

Mohammad Modarresi
22-07-2006, 14:17
بابا دستت درد نكنه اصولا با اين جور نرم افزار ها خيلي حال مي كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kevin
23-07-2006, 00:22
درسته دوست عزیز ولی من تمام تلاش خودم رو کردم تا مطلب به طور کامل به شما برسه حتی شده تو ده تا پست همیشه کیفیت کار انجام شده هست که حرف اول و اخر و میزنه

zonealarm
23-07-2006, 10:54
بابا دستت درد نكنه اصولا با اين جور نرم افزار ها خيلي حال مي كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همين طور.