مشاهده نسخه کامل
: هر کی مشکلی تو نصب-دانلود-پیدا کردن درایور لبتابش داره تو این تاپیک بیاد
ssiinnaarad
17-09-2012, 11:40
سلام خدمت دوستان اگه تو نصب دانلود یا پیداکردن درایور لبتابتون مشکلی دارید تو این تاپیک ذکر کنید حتما مشکل شما رو حل خواهیم کرد.اینم مارک لبتاب هایی که مشکلشونو برطرف میکنیم.
Dell-HP-Sony-Asus-MSI
در ضمن اگر درایور پرینتر یا نظیر این وسایل را خواستید برای شما ارائه میکنم.اگر دیدید جوابی ارسال نشد به ایمیلم nimavahidi41@yahoo.com مدل لبتاب و مارکش و همچنین مشکلتونو ارسال کنید.
ali_phd71
17-09-2012, 18:22
با سلام وتشکر بخاطر تاپیک عالیتون
مدل لپ تاپم n55sf asus هست بعد ویندوزو عوض کردم هر کاری میکنم دریوار های لپ تاپ نصب نمیشه بخصوص اونایی ک درایورن اصلا نصب نمیشن فقط چندتا برنامه نصب میشه دوتا ویندوز سون دارم هرکدومو دوبار نصب نکردم ولی درست نشد.قبلا هم از همین ویندوز نصب کرده بودم ولی مشکل نداشت
ممنون میشم کمک کنید
با تشکر
ssiinnaarad
18-09-2012, 10:15
سلام دوست عزیز ali_phd71 من لینک درایوراتو پیدا کردم دانلود کن نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای ویندوز سون64بیتی است
اگه با این درایورها مشکلتون حل نشد سعی کنید جدیدترین درایورهارو از سایت ایسوز دانلود کنید.ان شاالله که درست میشه ولی دی وی دی ویندوزتون رو عوض کنید و ویندوز سون آلتیمیت64بیتی بریزید.من براتون لینک دانلودش رو از سایت ایسوز میزارم و سعی کنید که از سایت ایسوز دانلود کنید.
همچنین وقتی وارد صفحه ایسوز میرید از شما میخواد ویندوزو انتخاب کنید ویندوز سون64بیتی رو انتخاب کنید other برای بایوس است
blogcenter
23-09-2012, 11:02
salam doste aziz
age lotf koni va driver haye dell 5110 baraye win XP ro peyda koni mamnoonet misham
to sitesh faghat 7 64bit hast
ssiinnaarad
23-09-2012, 18:08
سلام دوست عزیز لبتاب دل 5110 فقط درایور ویندوز سون64بیتی داره برای 32بیت هم داره اما درایور گرافیک انویدیاشو نداره
Saeed System
23-09-2012, 19:56
سلام و خسته نباشید.
pcg-8112L sony vaio
این لبتاب ما سیدیش رو فروشنده نداد از همون اول ..الان ویندوز 7 ریختیم بعد کارت گرافیکشو میخوام نصب کنم ولی هر چی درایورشو میارم میگه همچین کارتی وجود ندارد...انگار اول باید چیپست مادبرد نصب بشود تا ویندوز بتونه کارت گرافیکشو نصب کنه..
تو سایت سونی ساپورت و خلاصه کلی گشتیم اما پیدا نکردیم...خواهش میکنم اگر کسی سیدی درایور این لبتاب رو داره لینکش رو بزار.
با تشکر فراوان از شما:11:
کارت گرافیکشم 8600m gt هست اما هر چی درایورشو میارم میگه وجود نداره تا نصب کنه....و الان هیچ بازی نمیتونم بکنم باهاش
blogcenter
23-09-2012, 22:11
32 bitesho man peyda nakardam to sitesh
linkesho mizari?
farshad.88
24-09-2012, 11:11
سلام و روز بخیر
لپ تاپ من ایسوس مدل x44H است. که درایو بلوتوث رو نتونستم نصب کنم. فایلش رو هم از نت دانلود کردم اما نصب نشد. ویندوز هفت 32 بیتی التیمت. راه حل چیه ؟ اگه فایل دیگه ای هست لینک بدین دانلود کنم. ممنون
mrt2iran
24-09-2012, 11:30
اصلا از اول نصب نشده یا بعد نصب ویندوز نصب نمیشه ?!!!
farshad.88
24-09-2012, 12:14
اصلا از اول نصب نشده یا بعد نصب ویندوز نصب نمیشه ?!!!
اگه منظورتون من هستم. لپ تاپ ویندوز نداشت. خودم نصب کردم و همه درایو هارو نصیبیدم. اما بلوتوث نصب نمیشه !
mrt2iran
24-09-2012, 13:25
رو my computer راست کلیک کن گذینه manage رو بزن بعد device manager. رو بزن ببین سخت افزار بلوتوث هست اگه بود با برنامه ..
mrt2iran
24-09-2012, 13:44
داداش برنامه Driver Genius Professional Edition11 رو کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بعد دانلود کن نصب کردی لبتابتو باهاش اسکن کن بعد دانلود میکنه کارش درسته موفق باشی
masoudmajidi
25-09-2012, 16:42
سلام
fujitsu LH 531 دارم. کارت گرافیک تو devicemanager داره ولی کار نمیکنه. از تاپیک مشکل nvidia هم حل نشد. دانلود درایور از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی کار کنم؟
درایور گرافیک nvidia رو برای dell 5110 روی ویندوز 7 32بیت میخواستم
alireza galaxy
28-09-2012, 10:12
با سلام
لب تاب من مدل 5110 دل من روی این لب تاب ویندوز SEVEN 32 Bit نصب کردم . الان همه درایور ها نصب جز بلوتوث لطفا" راهنمایی کنید.
mrt2iran
28-09-2012, 10:46
داداش برنامه Driver Genius Professional Edition11 رو کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بعد دانلود کن نصب کردی لبتابتو باهاش اسکن کن بعد دانلود میکنه کارش درسته موفق باشیشما این برنامه رو دانلود کنید بعد لب تاب رو باهاش اسکن کنید و اینترنت وصل شید خودش درایو تمام درایو لبتاب رو گیر میاره
alireza galaxy
28-09-2012, 15:08
با سلام من برنامه Driver Genius Professional Edition دانلود کردم و لب تاب رو باش اسکن کردم و این پیغام 11driver package containing 21 driver
و بعد از اینک دکمه fix now رو زدم یک پنجره باز میشه با دو گزینه yes / no
mrt2iran
28-09-2012, 15:24
خوب 11driver package containing 21 driver
یعنی از 21 درایو 11 تا درایو یاید نصب شه کار رو ادامه بده تا دانلود بشن بعد از دانلود اگه خودکار نصب نشد برو تو {c:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\DriverGenius\Downloads
alireza galaxy
28-09-2012, 16:16
خوب yes بزنی چی میشه no چی مشه ولی yes رو بزن
بعد از زدن yes کد رجیستری میخواد
mrt2iran
28-09-2012, 16:45
دانلود کن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le.Only_pd.zip)
رمز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کراکشه
farshad.88
28-09-2012, 17:59
دانلود کن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le.Only_pd.zip)
رمز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کراکشه
اسم سایت چیه ؟ دانلود نمیشه !
mrt2iran
28-09-2012, 18:39
ببخشید حالا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le.Only_pd.zip)
کراک Driver Genius Professional Edition باید تو پوشه برنامه خالی کنید
گیجم کرد :9:
farshad.88
28-09-2012, 18:50
ببخشید حالا Download konid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le.Only_pd.zip)
کراک Driver Genius Professional Edition باید تو پوشه برنامه خالی کنید
بازم مشکل داره برادر
ادرس رو چرا به صورت خط میزاری ؟ خود سانسوری نداره که !
mrt2iran
28-09-2012, 19:32
[QUOTE=farshad.88;7241595]بازم مشکل داره برادر
ادرس رو چرا به صورت خط میزاری ؟ خود سانسوری نداره که ![/
بخدا نمیزارن خودش ---- میشه تو لینکی که من گذاشتم جایکه ------------------------ بنویس {پی سی دانلود }رمز هم همین است + wwwوcom
shahrooz_mot
30-09-2012, 01:22
سلام.دوستان من ویندوز 8 نصب کردم اما وقتی می خوام درایور wireless رو نصب کنم نمیشه و میگه سیستم مناسب نیست باید چی کنم؟؟؟لپ تاپم acer v3-571g هست....ممنون.
mrt2iran
30-09-2012, 11:01
برادر ویندوز ۸ بصورت رسمی وارد بازار نشده برای همین درایوی برای ویندوز ۸ نیست بهتر ۷ نصب کنی با تم ۸ موفق باشی
yazdan68
30-09-2012, 16:50
با سلام وایرلس لپتابم در xpروشن نمی شه ولی با سون که بوت میشم انجا کار می کنه چگونه مشکلم را حل کنم
mrt2iran
30-09-2012, 18:09
در سون درایو وایرلس خودکار نصب میشه ولی در اکس پی باید نصب کنی درایو نصب کردی !
ZEPPENIN
30-09-2012, 20:11
با سلام و خسته نباشید من درایور Fn key لب تاب سونی vpccw1 رو میخواستم
mrt2iran
30-09-2012, 20:28
با سلام و خسته نباشید من درایور Fn key لب تاب سونی vpccw1 رو میخواستم
خوب باید از سایت سونی دانلود کنی یا باید بگی برای چه ویندوزی ما که جادوگر نیستیم هستم:10:
ssiinnaarad
01-10-2012, 19:01
با عرض سلام خدمت دوستان اگر اجازه بدهيد ميخواهم خودم مشكل دوستان رو حل كنم لطفا كسي چيزي جز مشكل ننويسه
سلام
من دیروز lenovo thinkpad E530 خریدم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار storage و diagnostics کاربرد ضروری داره؟اگه نداره الکی دانلود و نصب نکنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای w-lan هم دو نوع درایور تو سایت لنوو موجود هست...یکی مال خود لنوو و یکی مال اینتل!
ssiinnaarad
02-10-2012, 17:04
دوست عزيزHITBOY شما بايد ببيني كه كدوم وايرلس لبتابته و دو نرم افزار هم نصب كنيد
hmdhmdhmd
02-10-2012, 20:42
سلام و تشکر برای این لینک:20:
من مدل vpcf1 رو دارم sony مدل کامل(vpcf13qfx)
اولِ کار 3تا dvd رو از vaio care رایت کردم ولی اونا ررو از دست دادم.(خش افتاده بعضی جاهاش غیر قابل خوندن شده)
وچون ویندوز خراب شده بود c رو هم فرمت کردم غافل از این که توc درایورا و ریکاوری ویندوز original هست!!
ویندوز جدید غیر original نصب کردم،درایوراشو از سایت sony گرفتم ولی نشد نصب کنم و هزار تا مشکل پیش اومد......
از رو همون 3تا dvd بعضی درایوراش نصب شد اما...:44:
الان بعضی دریوراش نصب نیست و دکمه های ترکیبیfn واونایی که رو لپ تاپه کار نمیکنه
ممکنه کمک کنید،ممنون
سلام به همه دوستان
من یه لپتاپ ای سوز دارم که کلید fn واسه بعضی موارد مثل sleep و اینا کار میکنه ولی مثلا واسه کم و زیاد کردن صدا کار نمیکنه... باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ از کجا بفهمم که اصلا درایورش نصب هس یا نه؟؟؟ یا چه درایوری میخاد واسه اینکه درست شه؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید ... ;)
ssiinnaarad
03-10-2012, 17:47
برای ایسوز مدل رو بگید و سونی فایو میتونین کل هارد رو فرمت و از اول پارتیشن بندی و ویندوز رو نصب کنید درایور ها هم از سایت سونی یا از درایور چیست؟ یا یک درایور دانلود کنید
mrt2iran
04-10-2012, 07:51
سلام و تشکر برای این لینک:20:من مدل vpcf1 رو دارم sony مدل کامل(vpcf13qfx) اولِ کار 3تا dvd رو از vaio care رایت کردم ولی اونا ررو از دست دادم.(خش افتاده بعضی جاهاش غیر قابل خوندن شده)وچون ویندوز خراب شده بود c رو هم فرمت کردم غافل از این که توc درایورا و ریکاوری ویندوز original هست!!ویندوز جدید غیر original نصب کردم،درایوراشو از سایت sony گرفتم ولی نشد نصب کنم و هزار تا مشکل پیش اومد......از رو همون 3تا dvd بعضی درایوراش نصب شد اما...:44:الان بعضی دریوراش نصب نیست و دکمه های ترکیبیfn واونایی که رو لپ تاپه کار نمیکنهممکنه کمک کنید،ممنون خوب مشکل ویندوز رو میخوای حل کنی یا درایو ?
Mt.Shadow
05-10-2012, 00:05
لطفا" حذف شود ________
SPIRIT PALST III
06-10-2012, 17:42
درایور وبکم لپ تاپ رو از سایت ایسوس دانلود کردم ولی مشکلی که هست سه تا درایور زده برای camera کدوم رو باید نصب کنم. ویندوز 7 32 بیت
لینک درایور این هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
ssiinnaarad
06-10-2012, 18:02
دوست عزیز ورژن این درایور ها فرق داره شما اولی رو دانلود کن
arman486
08-10-2012, 02:39
سلام
من یک لپ تاپ hp-6190se دارم که از لینک زیر تمام درایور ها رو دانود کردم و کاملاً نصب شد الان در دیوایس منجر یک گزینه هست که گویا یک سخت افزار نصب نشده معلوم هم نیست که چی هست
من فکر کردم که ببینم چی هست متوجه شدم که وب کم دستگاه نصب نشده
هرچی گشتم دنبالش پیدا نکردم
میتونید راهنماییم کنید از کجا باید پیداش کنم
ممنونم
این لینک زیر
sanaz1989
08-10-2012, 13:44
salam.man loptomam sony hast
modele pcg-61711 va vpcca 15fg
hata to site sony search kardam nabod
driver hasho mikham hata karte shabake ham vasl nemishe.
agar j darid be emailam ham befrestid mamnon misham
sanaz_kh1989@yahoo.com
mamnon:(
سلام.
لیتاب من dell inspiron n5110 هستش.من درایور کارت شبکه را دان کردم ولی هر چی نصب می کنم تو دیوایس منیجر به شکل زرد نشون میده
network controler و pci sample , universal serial bus .
ssiinnaarad
08-10-2012, 18:37
لینک دانلود 5110:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دوست عزیز اچ پی اسم انگلیسیشو ذکر کنید
برای سونی آیدی nimavahidi41@yahoo.com رو اد کنید و با pm مشکل و مدل دقیق لبتاب رو کامل ذکر کنید حتی سریالشو
hheadshoter
11-10-2012, 16:48
سلام .
من یه لپتاپ سونی دارم (VPCZ11GG) که برای بازی لازم هست که درایور گرافیک(GT 330M) رو اپدیت کنم ولی توی خود سایت سونی اپدیت نیست براش و توی سایت انویدیا هم نوشته :
Note:
Hybrid Power technology is no longer supported.
The following Sony VAIO notebooks are supported: Sony VAIO F Series with
NVIDIA GeForce 310M, GeForce 315M (All-in-One system), GeForce GT
330M, GeForce GT 425M, GeForce GT 520M, or GeForce GT 540M (All-in-
One system). Other Sony VAIO notebooks are not supported at this time
(please contact Sony for driver support).
و وقتی که میخوام درایور رو اپدیت کنم میگه دیوایس سازگار پیدا نکرد (با ورژن 306) .
میخوام بدونم راه دیگه ای وجود نداره که من بتونم درایور رو اپدیت کنم؟
mrt2iran
11-10-2012, 18:33
.وNote:
Hybrid Power technology is no longer supported.
The following Sony VAIO notebooks are supported: Sony VAIO F Series with
NVIDIA GeForce 310M, GeForce 315M (All-in-One system), GeForce GT
330M, GeForce GT 425M, GeForce GT 520M, or GeForce GT 540M (All-in-
One system). Other Sony VAIO notebooks are not supported at this time
(please contact Sony for driver
درایو گرافیگ مربوط لبتاب شمارو نداره و در یک وقت دیگه سر بزنید !!!!!
شما این برنامه رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کن بعد نصب کن بعد باهاش لبتاب رو اسکن کن درایو گرافیکت رو خودکار دانلود میکنه بروز ترین درایو ها
اگه دانلود نکرد و گفت گرافیک نصب است اول درایو گرافیک رو پاک کن موفق باشی
Majid.Ebru
03-11-2012, 16:18
سلام
من یه لپ تاب Dell5110 با ویندوز اورجینال داشتم.روز اول یه ریکاوری با خود نرم افزار dell ساختم و همون روز تست کردم و درست کار می کرد.
زمان ساخت ریکاوری یه CD و 4 تا DVD ساخت.
اما امروز که می خوام ریکاوری کنم CD درست بوت نمیشه و ارور می ده.من متاسفانه Partition Recovery رو هم اشتباهن پاک کردم.
هر جا می برم برای تعمییر می گن باید بری پیش مصرف کننده (کسی که این لب تاب رو داره) تا برات CD Boot Recovery بسازه؟؟
کسی می تونه کمکی کنه
ممنون
hosein-p30
05-11-2012, 21:42
سلام ، من به يه مشكلي برخورد كردم ، من يه lenovo y580 يك ماه پيش خريدم بعد از نصب درايور صدا لب تاپ ريستارت ميشه چند بار ويندوز عوض كردم ديدم بدتر ميشه ، ديدم نشد رفتم گارانتي سازگار گفتم من از شهرستان اومدم و كارم خيلي حساسه بايد زود برگردم اگه مشكل نرم افزايه حلش كنين اگه نيست برام عوضش كنين اول قبول نكرد گفت بايد بري 2 هفته ديگه بياي با اصرار من گفت كه خيلي خوب يه ويندوز بهت ميدم برو نصب كن ،كردم بعد كه داريور ها رو نصب كردم بازم اونجوري شد بعد دوباره گفت نه بايد بررسي بشه بعد از يه هفته زنگ زدم گفت اگه قطعش باشه درستش ميكنيم اگه نباشه براتون عوض ميكنيم فرداش گفت جعبه ش رو بيار رفتم دادم يه لبتاپ دسته 2 كه روش زدگي داشت برام اوورد ، گفتم مرديكه مسخره كردي من لب تاپ با باطري نو رو دادم رفتي دستگاه كهنه اوردي ، نگرفتم دوباره چند وقت بعد گفت بيا ، رفتم همون اوورد باهاشون بحثم شد نگرفتم ، ميخوام از طريق قانوني عمل كنم از چه طريقي بهتره در ضمن الان بعد از 20 روز از تاريخي كه دادن گذشته ميتونم خسارت كاري مو كه نصف قيمت لپ تاپ هست بگيرم ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
mohsenkharatha
08-11-2012, 10:56
asus k43 sv از 10 تا سی دی یا دی وی دی 2 تاشو وا می کنه .... ویندوز عوض کردم ... درایور بلو ری می خواستم اصلا هست یا نه
asus k43 sv از 10 تا سی دی یا دی وی دی 2 تاشو وا می کنه .... ویندوز عوض کردم ... درایور بلو ری می خواستم اصلا هست یا نه
هدهاش رو تمیز کنید اگه درست نشد بدید شاید تونستن تعمیرش کنن اگر نه که باید نو بخری دراو بلوری هم هست توی بازار هم رایتر هم ریدر
ssiinnaarad
08-11-2012, 13:50
دوستان برنامه slimdrivers برای همه درایورها برای آپدیت یا نصبشون خوبه حتی برای لب تاب
سلام
من درایو وایرلس
Dell Vostro Notebook 3500 می خوام
شمارش DW 1520
win 7 32 bit
ssiinnaarad
08-11-2012, 19:56
لینک دانلود کل درایورهای لبتاب وسترو3500 از سایت دل
برای آپدیت هم میتونین از برنامه slimdrivers استفاده کنین
vaheb.com
08-11-2012, 23:38
سلام دوستان
اگر ممکنه درایور بلوتوث برای لپ تاپ دل 5110 و برام بزارید (سون التیمید 64 بیت)
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
adcomputer
09-11-2012, 10:44
//////
حل شد
ssiinnaarad
09-11-2012, 12:38
دوستان چند دفعه بگم با برنامه SLIM DRIVERS میتونین درایورهاتو جدیدترین هاشو دانلود و یا آپدیت کنید ای بابا برای دل 5110 لینک زیر
بریا لب تاب بعدی از برنامه SLIM DRIVERS استفاده کنید به خدا کار میکنه
vaheb.com
11-11-2012, 12:05
سلام دوستان
من درایوراشو دارم و نصب هم کردم ولی با بلوتوث مشکل جدی دارم
حالا نمیدونم اشکال از کجاست
بلوتوثم خیلی دیر وسایل و پیدا میکنه جوری که آدم منصرف میشه از بلوتوث
موفق باشید
با تشکر
nimajoon69
12-11-2012, 04:59
با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید منم لب تابم سونی وایوست نرم افزاراشو از دست دادم حالا نمی تونم با دکمه fn کار کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
KHALEDAYASHY
16-11-2012, 16:33
داداش به کمکم برسید من لپ تاپ dell vostro 1540دارم که تو نصب درایور وای فای وبلوتوثش مشکل دارم .من درایورها را دانلود کردم ولی خطا می زند چکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/شروع میکنه به نصب کردن ولی اخرش خطا میزنه:sq_3:
ssiinnaarad
18-11-2012, 19:08
دوستان تمامی درایورهاتونو با برنامه slim drivers ردیف کنین و دکمه fn ممکنه سخت افزاری باشه و در سایت خود مارک سازنده نیز میتونین پیدا کنین ولی برنامه بهتره
دوستان برای دانلود درایور به سایت های زیر برید.
princeofpersia_7
23-11-2012, 00:17
من لپ تاپ hp 4540s دارم و درایورهای کارت گرافیک و وایرلسش رو اصلا نمی تونم پیدا کنم. سایت خود اچ پی هم که کلا خیلی تعطیله :31:
ممنون میشم کمک کنید و بگید درایورهای این دو قطعه رو چه جوری میتونم دانلود کنم..
موفق باشید
asus k52jc کلید های ترکیبی fn کار نمیکند از سایت ایسوس ATKPackage_WIN7_32_WIN7_64_z100007 گرفتم با زهم کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
designer.alireza
24-11-2012, 17:41
سلام دوست عزیز
من برنامه Slim drivers درایورای لب تابمو دانلود کردم. به صورت اتو نصب شد!
می خوام بدونم این فایلا رو بعد دانلود کجا ذخیره میکنه که من دفعات بعد که ویندوزم رو عوض کردم مجبور نشم دانلود کنم!
ممنونم
saeedemi
14-01-2013, 22:08
ba salam driver graphic gefoorce 310 m baraye lap top sony vaio vpccw2dgx/b ro baraye win 7 32bit peida nakardam
rahnamai konid
mohammad.hussein
15-01-2013, 18:34
سلام من لپتابم msi ge620dx هست.وقتی میخام بایوس اپدیت کنم این ارور میده : bios is write-protected میشه راهنمایی کنید.چطوری میشه مشکل حل کرد
hamid63614
16-01-2013, 14:32
سلام ممنون از سایت خوبتون
من لپ تاپ سونی وایو VPCCW2DGX/B دارم ویندوز7 64 بیتی بود تغییرش دادم به 32 بیتی حالا کلید های Fn و نیز قسمت ایکون بالانس انرژی کار نمی کنه از سایت شرکت سونی نمی دونم کدوم قسمت برنامه رو دانلود کنم چون اونا واسه 64 بیتی هستش واونارو نصب می کنم لپ تاپ هنگ مکنه ممنون می شم راهنمایی کنید
hadinavapoor
21-01-2013, 23:58
سلام لپ تاپ من hp pavilion dv4-2100 هست هرجا گشتم درايورهاش رو پيدا نكردم
عزيزي هست مرا راهنمايي كند؟
سلام مدل لب تابم ASUS X52J هست تا سایت ASUS که می رم مدلهای دیگری هستند مثل ASUS X52JC یا مدلهای B یا E و مدلهای دیگر در صورتی که مدل لب تاب من آخرش با J تموم می شه و نمی تونم درایورها رو دانلود کنم چاره چیست لطفا راهنمایی کنید
ssiinnaarad
22-01-2013, 19:54
دوستان با عرض پوزش به دلیل تاخیر از برنامه slim drivers استفاده کنید این برنامه با استفاده از اینترنت درایورهارا اتو شناسایی و نصب میکند و حجم بسیار کمی دارد اما اگر درایور جدا میخواهید به سایت یک درایور - درایور چیست و سایت های خارجی و سایت سازنده لپتاپتون سر بزنید بعضی از مدلها خلاصه روی دستگاه نوشته شده اند برای فهمیدن نام کامل انها با ویندوز سون rate بگیرید سپس میتوانید مشخصات کامل را ببنید
ssiinnaarad
22-01-2013, 19:55
دوستان لپتاپ های جدید معمولا درایور 32بیتی ندارن دنبالش نگردید
hadinavapoor
22-01-2013, 23:15
از اين نرم افزارهاي آپديت استفاده كردم ولي براي network رو نميتونه دانلود كنه fail ميده
mohamadgol
24-01-2013, 10:01
دوستان راه اندازهای لب تاب Samsung NP300E5X-T02AE رو از کجا دانلود کنم ؟
ssiinnaarad
24-01-2013, 10:24
دوستان این نرم افزار slim drivers کامله برای لپ تاپ های سری3 سامسونگ بدون سی دی خودش نمیشه کاری کرد چون تو سایتش که نسخه ایرانه پیدا نکردم شما دوست عزیز از همین نرم افزار استفاده کن
Slim Drivers
ssiinnaarad
24-01-2013, 10:34
dustani ke driver joda baraye laptopeshun mikhan faghat to ghesmate search site sazandashun model ro benevisan
سلام برنامهslimdrivers رو از کجا دانلود کنم.
reza_026
27-01-2013, 11:50
سلام.من ویندوز 7 رو نصب میکنم قبل اینکه درایور هام رو نصب کنم خوب بالا میاد اما بهد اینکه نصب میکنم رو صفحه قبل از نشون دادن پسورد سیاه میشه و 1 دقیقه طول میکشه تا صفحه بیاد آپدیت هم میکنم درست نمیشه.البته قبلا این مشکل رو نداشتم
msi ge620-8gigram
سلام من دو هفته پیش نوت بو ت یوک رو گرفتم ولی درایور وایراس آن یکدفعه قطع میشه و اصلا میپره و نمیتونم از طریق وایر لس وصل بشم
ویندوزم 7 home premium 64 هستش و وایمکس ایرانسل دارم
درایور ها از سایت خودش هم گرفتم و هم با نرم افرار driver genius آپدیت کردم ولی بازم مشکلم حل نشد درخواست کمک دارم
intel centerino n 2230 کارت وایراس من هستش
با سلام
یه لپ لپ تاب toshiba satellite رو تازه خریدم .اما هر کاری میکنم نمی تونم دی وی دی ویندوز رو روش بوت کنم.تنظیمات بایوس رو تغییر دادم و first boot رو روی رایتر گذاشتم اما ویندوز بوت نمیشه.کلید f12 رو زدم و بوت سیدی رو انتخاب کردم باز هم جواب نداد.در حال حاضر روی لپ تاب ویندوز 8 نصبه و از طریق ویندوز هم خواستم نصب کنم باز هم با ارور مواجه شدم.دی وی دی رایتر هم سالمه .مهندسین عزیز لطف کنید من رو راهنمایی کنید.با تشکر:n16:
سلام این برنامه رو از کجا دانلود کنمم
Dell Webcam Central 2.01.18
mrt2iran
03-02-2013, 15:26
با سلام
یه لپ لپ تاب toshiba satellite رو تازه خریدم .اما هر کاری میکنم نمی تونم دی وی دی ویندوز رو روش بوت کنم.تنظیمات بایوس رو تغییر دادم و first boot رو روی رایتر گذاشتم اما ویندوز بوت نمیشه.کلید f12 رو زدم و بوت سیدی رو انتخاب کردم باز هم جواب نداد.در حال حاضر روی لپ تاب ویندوز 8 نصبه و از طریق ویندوز هم خواستم نصب کنم باز هم با ارور مواجه شدم.دی وی دی رایتر هم سالمه .مهندسین عزیز لطف کنید من رو راهنمایی کنید.با تشکر:n16:
با یه دی وی دی دیگه امتحان کن
با یه دی وی دی دیگه امتحان کن
عزیز حداقل با 5 تا دیویدی امتحان کردم.از هر نوع ویندوز
درایور گرافیک برای hp 1000 کسی داره؟تا حالا چند تا گرفتم ونصب کردم ولی بازم روی گرافیک AMD مثلث زرد رنگ هست.کسی راه حلی براش داره.ویندوز هم سون 64 بیتی هست.
nox.iaghi
06-02-2013, 12:14
سلام! روزتون بخیر ؛
درایور SM Bus Controller ، لپ تاپ Dell مدل n5110
البته گرافیک و بلوتوث رو هم همیشه مشکل دارم ، اما این یکی چند روزی هست که اخطار میده ، در صورتی که تا الان که بعد نصب ویندوز درایورها رو نصب می کردم مشکلی نداشت!
یه سوالی هم داشتم ، یه جایی خوندم نصب درایورها باید به ترتیب خاصی باشه ، آیا واقعا فرقی می کنه؟!
ali_phd71
06-02-2013, 16:14
سلام دوستان
مدل لپ تاپم dv6-7030 هیت همراش 5 تا دی وی دی هست
ویندوزو عوض کردم حالا میخوام درایورهاش رو نصب کنم dvd 1 رو توی دستگاه گذاشتم و به بوت رفتم خودش اتوماتیک بالا اومد دیدم ریکاوریه dvd های بعدی رو که میذارم و به بوت میرم اصلا بالا نمیاد!پسوند فایل توی دی وی دی bin هست
حالا چیکار کنم؟
kasesang
07-02-2013, 18:30
سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
M E S S I
07-02-2013, 18:36
سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
فك كنم خود ويندوز 8 همه ي درايورهاي موردنياز زو نصب ميكنه و نيازي نباشه بري دانلود كني! حداقل واسه من كه اينجوري بود!
kasesang
07-02-2013, 20:30
فك كنم خود ويندوز 8 همه ي درايورهاي موردنياز زو نصب ميكنه و نيازي نباشه بري دانلود كني! حداقل واسه من كه اينجوري بود!
نه آخه گرافیک لپ تاپمو 1 گیگ نشون میداد در صورتی که گرافیکش 2 هستش!
mosidell
08-02-2013, 23:28
سلام دوستان وقت بخیر...
مدل لپ تاپ : Dell N 5110
صدای لپ تاپم هیچ مشکلی نداشت تا زمانی ویندوز 8 نصب کردم، البته ویندوز 8 هم که نصب کردم مشکلی نداشت،
مشکل از جایی شروع شد که ویندوز 8 رو پاک کردم و مجددا 7 نصب کردم...
کیفیت صدا تغییر کرد ( انگار تو حمومه ..البته نه خیلی زیاد حمومی ولی خب قابله حس هست که صدا ایراد داره -- مثلا تو آهنگ هایی گه ضربی هستن کاملا مشخصه... )
حتی 2-3 بارم مجدد ویندوز عوض کردم ولی با تغییری نکرد...
حتی الان بدترم شده...
نه تنها صدای پخش شده از اسپیکرها مناسب نیست، بلکه حتی هدفون رو که نصب میکنم صدا هم از هدفون پخش میشه هم از اسپیکرها... ( صدایی هم که از هدفون میاد مثل اسپیکر ها بی کیفیت هست )
پس مشکلات من اینا شد :
1- صدای بی کیفیت اسپیکر ها / پخش همزمان صدا از هدفون و اسپیکر با کیفیت بد...
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...♥
salmanmohamd
09-02-2013, 12:46
سلام من تمام اطلاعات روی لبتابم اینکریپت شده چطوری میتونم ازادشون کنم
بعدازاینکه این پیغام اومد
Click here to view the original image of 676x508px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وهرکاری کردم نرفت ویندوزروکه عوض کردم اطلاعاتم اینکرپت شدحالا چیکارکنم لطفاکمک کنیدممنون
سلام درایور وایرلس فوجیتسو ah532/g2 رو نیاز دارم
salmanmohamd
09-02-2013, 19:33
سلام لطفا کمک کنید من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم تمام اطلاعات روی لبتابم حجم داره ولی بازنمی کنه چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون
kasesang
12-02-2013, 19:37
سلام. یکی کمک کنه لطفا!!! من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
Mostafa-F
15-02-2013, 22:25
دراویر بلوتوث لب تاب Dell Inspirron 1440
روی ویندوز 8 نصب نمیشه. هر چی گشتم پیدا نشد. آیا هنوز تولید نشده؟
ببین من هم ایسوس دارم این مشکل رو داشتم ویندوز رو آپدیت کردم درست شد
برو به سایت سازنده گرافیک
سلام لطفا کمک کنید من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم تمام اطلاعات روی لبتابم حجم داره ولی بازنمی کنه چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون
واضح تر بگین
shahrad555
16-02-2013, 11:50
درود دوست عزیز لپ تاب من اچ پی 4540sبلوتوث نصبه ولی سرچ که میکنه چیزی رو پیدا نمیکنه اگه میتونی کمکم کن در ضمن اگر لطف کنی سایت دانلود درایو بهم بگی ممنون میشم:11::11:
سلام به همه دوستان
لپ تاپ من سونی وایو VGN-CR420E هستش . ویندوز قبلی من 7 و 32 بیت بود .بخاطر نرم افزار نسخه 64 رو نصب کردم مثل بیشتر دوستان با وایرلس اون مشکل دارم و درایور ها نصب نمیشه یکی دوتا نرم افزار آپدیت درایور رو هم تست کردم و نشد. درایورهارو با دقت از سایت خود سونی دانلود کردم ونصب کردم . پیشنهاد شما چیه؟ خیلی به وایرلس لپ تاپ نیاز دارم :n27:
با نگاهی به آینده آغازگر حرکتی نو در عرصه فیلمسازی و تبلیغات هستیم
توسط جمعی از جوانان فارغ التحصیل انجمن سینمای جوانان ایران
با مجوز رسمی از اداره کل ارشاد اسلامی
tsfarda.ir
tibadownload
02-03-2013, 13:21
سلام
من لب تاب ایسر خریدم مدل ACER e1-571g و ویندوز 8 روش نصبه هر چی گشتم دنبال درایور کارت گرافیکش nvidia geforce 710m نتونستم پیدا کنم تو سایت خودشم رفتم اما اون که مال خودشم بود دانلود کردم ولی نصب نمیشه ! هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم لطفا اگه کسی میتونه پیدا کنه لینکشو بده ممنون میشم اگه نصب بشه و درست بشه پولم حاضرم بدم بابتش .
tibadownload
03-03-2013, 15:10
چی شد؟ پیدا نشد؟
paparjun
04-03-2013, 18:06
سلام من خیلی وقته ویندوز ۸ نصب کردم اما دو روزه هی لبتابم خود به خود ری استارت میشه دکمه fn شم کار نمیکنه باید چی کنم؟
سلام
من دنبال درایور وب کم لپ تاپ میگردم تو سایتش پیدا نکردم. ویندوز7
HP pavilion g6-1157ee
سلام من inspiron1525 دارم که IDT Hight Definition Audio CODEC قطع شده و احتیاج به نصب درایورش دارم لطفا اگر دارین برام بذارین تا دانلود کنم ممنون(برای xp)
سلام دوستان
یه لپتاپ ASUS X54H داریم ویندوز 7 32 بیت تازه روش ریختم درایور گرافیک که نوشه Intel رو از خود سایتش گرفتم می خوام نصب کنم میگه سیستم شما حد اقل مورد نیاز را ندارد. روی لپتاپ یه برچسب هست به جز Intel Pentium نوشه ATI 7470 فک کنم. ممنون میشم کمک کتید
سلام
من لب تاپ Dell Inspiron 5010 برای درایوراش با 3 تا مشکل مواجهم
- یکی اینکه درایور PCI Simple Communication Controller رو سیستمم نشناخته
- دیگه اینکه وقتی کلید F2 رو میزنم واسه قطع و وصل وایرلس یا بلوتوث، هیچ چیزی توی صفحه به من نشون نمیده که خاموشه یا روشنه یا چی
- و بعدی هم مشکل اسکرول تاچ پدم که کار نمیکنه
ممنون
سلام
من دنبال درایور وب کم لپ تاپ میگردم تو سایتش پیدا نکردم. ویندوز7
HP pavilion g6-1157ee
جالبه تو ویندوز سون اکثرا خودش وب کم رو شناسای میکنه اگه منظورتون برنامه ای هست که بشه افلاین و بتونی ازش بعنوان دوربین و .. استفاده کنی برنامه زیاده سایت های ایرانی زیاده
برو تو دیوایس منیجر ببین imaging device ببین شناخته
سلام من inspiron1525 دارم که IDT Hight Definition Audio CODEC قطع شده و احتیاج به نصب درایورش دارم لطفا اگر دارین برام بذارین تا دانلود کنم ممنون(برای xp)
اینجا دانلود کن
سلام دوستان
یه لپتاپ ASUS X54H داریم ویندوز 7 32 بیت تازه روش ریختم درایور گرافیک که نوشه Intel رو از خود سایتش گرفتم می خوام نصب کنم میگه سیستم شما حد اقل مورد نیاز را ندارد. روی لپتاپ یه برچسب هست به جز Intel Pentium نوشه ATI 7470 فک کنم. ممنون میشم کمک کتید
منم الان رفتم تو سایت ایسوس خود لب تاب یه اینتل گذاشته و جالبم اینجاست که فقط گرافیک اینتل هم هست در حالی که میگید روش ati 7470 هست زیر لب تاب رو لیبل ببین دقیق مشخصات لبتاب جلو همین x54h یه چیز دیگه هم نیست ضمنا شما درایور 7470 رو هم دانلود کن ببین درست میشه
سلام
من لب تاپ Dell Inspiron 5010 برای درایوراش با 3 تا مشکل مواجهم
- یکی اینکه درایور PCI Simple Communication Controller رو سیستمم نشناخته
- دیگه اینکه وقتی کلید F2 رو میزنم واسه قطع و وصل وایرلس یا بلوتوث، هیچ چیزی توی صفحه به من نشون نمیده که خاموشه یا روشنه یا چی
- و بعدی هم مشکل اسکرول تاچ پدم که کار نمیکنه
ممنون
عزیز برو اینجا
بعد شما بخش های
chipset
communications
input
زیاد حجم نداره دانلودشون کن و نصب کردی سیستم رو ریست کن درست میشه فقط نوع ویندوز رو درست نصب کن
saman.ariaman
18-03-2013, 13:26
سلام دوستان من لپ تاب HP - dv6 2020 دارم برای آپدیت درایو شبکه لپ تابم به مشکل برخوردم یعنی نمیدونم برای آپدیت دستی یا اتوماتیکش باید چکار کنم؟؟؟؟
IntelCentrino
18-03-2013, 18:56
من یک لپ تاپ Compaq 6182 دارم که ویندوز 7 همه درایور های اون را میشناسه. فقط در Device Manager یک Device شناخته نشده است که به صورت Unknown Device نمایش داده می شود. البته ظاهرا اختلالی در کار سیستم مشاهده نمی شود. اما ترجیح می دهم که این مشکل را برطرف کنم.
لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
brothers000
18-03-2013, 21:49
با سلام
بنده چند روز قبل اقدام به نصب ویندوز 8 روی لپ تاپ dell xps 502x کردم
متاسفانه امروز بعد از نصب درایور گرافیک با سی دی همراه لپ تاپ دچار مشکل شدم
مشکل هم به این صورت هست که با وارد کردن پسورد ویندوز مانیتور خاموش و روشن میشه و دوباره برمیگرده رو همون قسمت وارد کردن پسورد
ممنون میشم از دوستان کشی کمکم کنه تا بتونم این مشکل رو حل کنم
دقیقا هم میدونم علت این مشکل به خاطر درایور گرافیک هست که من با سیدی همراه لپ تاپ اینکارو کردم (که کاش نمیکردم)
ضمنا برای ورود به حالت safe mode باید چکار کنم ؟
که شاید تو safe mode بتونم این درایور رو اگه بشه remove کنم
brothers000
20-03-2013, 16:19
با سلام
بنده چند روز قبل اقدام به نصب ویندوز 8 روی لپ تاپ dell xps 502x کردم
متاسفانه امروز بعد از نصب درایور گرافیک با سی دی همراه لپ تاپ دچار مشکل شدم
مشکل هم به این صورت هست که با وارد کردن پسورد ویندوز مانیتور خاموش و روشن میشه و دوباره برمیگرده رو همون قسمت وارد کردن پسورد
ممنون میشم از دوستان کشی کمکم کنه تا بتونم این مشکل رو حل کنم
دقیقا هم میدونم علت این مشکل به خاطر درایور گرافیک هست که من با سیدی همراه لپ تاپ اینکارو کردم (که کاش نمیکردم)
ضمنا برای ورود به حالت safe mode باید چکار کنم ؟
که شاید تو safe mode بتونم این درایور رو اگه بشه remove کنم
کسی نیست یه راهنمایی کنه لااقل لپ تاپ های دل چطوری وارد سیف مد میشن ؟
imanfargh
21-03-2013, 17:24
سلام
من یه لبتاپ lenovo z500خریدم
وقتی خواستم بوتشو رو سی ددی رام بزارم نمی دونم چی کار کردم که دیگه تو حالت bios نمیره
هیچی هم روش نیست
نمی دونم چیکار باید بکنم کمک کنید
imanfargh
21-03-2013, 17:43
ویندوزم روش نصب نیست
خب عزیز با کل f ها رو تست کن
ضمنا f12 or 11 or 9 اینا اکثرا منو بوت هارد و سی دی رو میاره بالا
سلام.من نرم افزار softwere launcher رو برای این مدل نمیتونم از سایت سونی بگیرمVGN-CS36GJ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر نرم افزاری رو بگین واسه این که کلید های جانبی کار کنه گرفتم ولی هنوز غیر فعال هستن.لطفا کمک کنین:n17:
سلام دوست عزیز خسته نباشی
لپ تاپ من HP Pavilion g6 است و خیلی دنبال درایور وب کم گشتم اما نتونستم پیدا کنم
اگه براتون ممکنه من و راهنمایی کنید که این درایور رو نصب کنم
با تشکر
سعید1400
25-03-2013, 18:32
لپ تاپ ها درایور وب کم نیاز ندارند!
برای راه اندازی این نرم افزار رو دانلود کن.
به جای......ها میهن دانلود رو تایپ کن
سلام سال نوتون مبارک اگر ممکن تمامی درایور های لپ تاب ایسوس مدل k43sjبرای ویندوز 7 64bit میخوام خیلی واجبه ممنون میشم اگر زود بزارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سال نوتون مبارک اگر ممکن تمامی درایور های لپ تاب ایسوس مدل k43sjبرای ویندوز 7 64bit میخوام خیلی واجبه ممنون میشم اگر زود بزارید:n16:
موفق باشید
سلام خدمت دوستان گل خواهش میکنم این درایورو به بنده نرم افزار نصبشو بهم بدید خیلی گشتم لطفان کمکمکنید درایور 32 بیتیه لپ تاپ
dell مشکل پیدا نکردن درایو کارت گرافیک لپ تاپ دل inspiron n1510
لطفا درایو کارت گرافیکش برای سیستمهای 32 بیتش رو برای بنده بگزارید خواهش میکنم با سپاس
سلام بچه ها من یه مشکل با آپدیت درایور کارت گرافیکم دارم لپ تاپ من سری اف سونیه مدل vpcf12jfx و کارت گرافیکش nvidia geforce 330m هستش، من ورژن جدید درایور از سایت nvidia دانلود کردم وقتی درایور نصب میکنه و بعدش سیستم ریبوت میکنه تصویر صفحه نمایش سیاه میشه و من مجبورم برم تو محیط safe mode و درایور رول بک کنم درایورم درست دانلود کردم ورژن 64 بیتی مدل خودمو انتخاب کردم تو اینترنتم خیلی گشتم یه سری راه امتحان کردم یه بارم اول ورژن قبلی رو uninstall کردم و رقتم تو safe mode با نرمافزار driver sweeper رجیستری فایلهای درایور ورژن قبلی پاک کردم بعد ورژن جدید نصب کردم نتیجه نداد،به نظر شما مشکلش چیه؟ممنون میشم که راهنماییم کنید راستی ورژن درایورهایی که برای نصب امتحان کردم و نشد 314.22 و 314.07 بود
من اخیرا ویندوزم رو عوض کردم، لپ تاپم دل xps 501 میباشد! الان ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم و درایور های سی دی لپ تاپم همه برای 64 هستن و به درد نمیخورن. درایورای سایت دل برا این مدل هم همه 64 ان ، کسی میدونه من چطوری میتونم درایور 32 بیتی برا این مدل پیدا کنم؟
نیاز به درایور شبکه دارم. وبکم ام هم کار نمیکنه. ممنون میشم.
hamed_shelby
15-05-2013, 23:29
سلام من ویندوزم رو تازه عوض کردم ولی یکی از درایور ها (pci simple comenication controller) نصب نشده و به سایت dell هم که میرم سایت خرابه و باز نمیشه. از صبح علاف شدم به خدا اگه ممکنه کمکم کنید
dell inspiron n5010 core i 3
windows 7 64bit
لطفا تاپیک جدید بزنید . .
تو اینجور تاپیکهای کلی بیننده دوبار باید مشکل رو بخونه چون از تیتر هیچی معلوم نیست . .
در واقع میشه دوتا مجموعه . .
این تاپیک نباشه بهتره :n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.