مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد آدرس عکس در فایل html
سلام
من یه فایل html تولید کردم و یه عکس توش قرار دادم. توی سیستمم چون از آدرس تعریف شده می ره می خونه نمایش می ده . منتهی وقتی آپلود می کنم در هاستینگ سایت دیگه نمی خونه .
می خواستم بدونم به چه صورت می تونم این اصلاحش بکنم . آیا روشی وجود داره که بشه عکس به فایل html متصل کرد یا باید عکس هم در هاست قرار بدهم .
ممنون
anvar.net
17-09-2012, 10:57
ادرس دهی فایل ها در صفحات وب باید بصورت نسبی باشد و نه مطلق. زمانی که شما بر روی سیستم شخصی خودتان یک صفحه را کدنویسی می کنید می تونید ادرس رو مطلق یا نسبی بدید, در هر دو حال صفحه بدرستی کار خواهد کرد. به موارد زیر توجه کنید : "src="D:\img\aaa.png مطلق ---- src= "images\aaa.png"نسبی . اگر از ادرس دهی مطلق استفاده کنید. قطعا کد فوق فقط بر روی سیستم شما جواب خواهد داد و در سایر سیستم ها نه (مگر اینکه همچنین مسیری ساخته شود و فایل عکس در آن قرار گیرد). اما با ادرس دهی نسبی مشخص می شود که در داخل پوشه رووت شما پوشه ای به نام images وجود دارد و محتوی فابل عکسی با نام aaa.jpg است(در این حالت شما با کپی فولدر اصلی در هر سیتسمی و حتی هاست خود بدون مشکل می تونید صفحات خود را ببینید).در هاست هم شرایط به همین صورته و ادرس دهی ها باید بصورت نسبی باشند. با فرض اینکه تمامی صفحات اچ تی ام ال شما در یک پوشه قرار دارند می تونید مشابه با بالا عمل کنید اما اگر صفحات اپ تی ام ال در داخل پوشه های جداگانه ای قرار دارند برای ساخت ادرس های نسبی باید بصورت زیر عمل کنید (برای کل سایت یک پوشه images وجود دارد که در پوشه رووت سایت قرار دارد و تصاویر شما در داخل این پوشه هستند) -- src="../images/aaa.jpg" در کد فوق علامت /.. اشاره به پوشه رووت شما دارد.در هاست هم به همین صورت عمل کنید. اگر تصویر شما در اپلود سنترها رایگان قرار گرفته ممکنه بعلت نبودن لینک مستقیم نتونی بدین صورت ازش استفاده کنی ولی اگر شخصا دارای میزبان هستید مشکلی وجود نخواهد داشت.
ممنون بزرگوار از راهنماییت . کمک بزرگی کردید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.