PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید دوربین در وضعیت اقتصادی فعلی

Aless
17-09-2012, 06:26
با عرض سلام

متاسفانه وضعیت بازار ایران و حتی جهان در وضعیت فعلی و نوسانات بازار و افزایش و کاهش ارزش دلار در ایران و دنیا باعث پریشانی خاطر مردم عزیز ایران زمین شده است ازاین رو پیشنهاد خودم را برای خریداران دوربین دیجیتال عنوان میکنم

1.اگر شما تصمیم به خرید یک دوربین Campact کوچک و جمع و جور و باکیفیت برای مراسم های خانوادگی و سفرهای خود دارید بعد از مشاوره و شناخت دوربین مورد نظر بلادرنگ خرید کنید زیرا قیمت این قسم از دوربین ها انچنان بالا نیستند و صبر کردن برای چند ده هزار تومان کاهش قیمت چه بسا به قیمت از دست رفتن برخی لحظه های شیرین زندگیتان گردد

2.اگر قصد خرید دوربین SLR Like و Super zoom ها دارید بدانید که این قسم دوربین ها به دلیل بازار جذابی که دارند رقابت سنگینی بین برند های مختلف میباشد بنابراین همه برند ها بهترین های خود را در این رنج معرفی میکنند تا سهم بیشتری از بازار داشته باند پس یکی از انها را با توجه به بودجه خود خرید کنید به جزئیات بیش از اندازه توجه نکنید فقط به بودجه خود نگاه کنید و خرید خوبی داشته باشید.

3.اگر قصد خرید دوربین DSLR دارید حتما قبل از خرید مطالعات کافی داشته باشید.این قسم دوربین ها علی رغم جذابیت زیادی که از پشت ویترین دارند اگر کاربر شناخت خوبی از کارکرد انها نداشته باشد باعث دلسردی و پشیمانی خرید ان گردد به خصوص در وضعیت امروز که این دوربین ها قیمت واقعی خود را ندارند.دیگر نکته در مورد این دوربین ها تجهیزات مورد نیاز انهاست.این را بدانید که ورود به عرصه DSLR یعنی شروع هزینه های جانبی از قبیل لنز و فلاش و سه پایه مناسب و ... که هرکدام در وضعیت فعلی با قیمت های باور نکردنی بفروش میرسد!
پس حتما قبل از خرید این دوربین ها اطلاعات خود را کامل کنید و نیاز خود را بشناسید؛ شاید شما نیازی به این دوربینها نداشته باشید و دوربین های لایک و کامپکت با هزینه و عواقب کمتر مناسب شما باشند.

4.اگر شما DSLR دارید و به فکر ارتقا دوربین و تجهیزات هستید در این زمان اصلا کار عاقلانه ای نیست مگر اینکه نیاز داشته باشید.در حال حاضر بهترین زمان برای بهتر استفاده کردن از تجهیزات فعلی و شکوفایی استعداد های شما عزیزان است.پس فعلا فقط عکس و عکس و عکس...

اینها صرفا پیشنهاد بنده بود
منتظر نظرات شما هستیم
یاحق

eiman256
17-09-2012, 12:21
ممنونم واقعا درست میگید
من قصد خرید دوربین سوپر زوم دارم خیلی تحقیق کردم تا به اچ اس 30 فوجی رسیدم ولی چند هفته دست دست کردم هر روز قیمتش در نوسان هست و کلافم کرده

من اهل شیراز هستم اگه اطلاعاتی در مورد قیمتfujifilm hs30 دارید بهم بگید
و میخواستم بدونم داخل اصفهان قیمتش چند هست

بازم ممنونم
موفق و شاد باشید

دنیای پی سی ها
02-11-2012, 18:59
اره واقعا اوضاع بدجور قاطی کرده من میخواستم جی دوازده کنون بگیرم قیمتا ساعتی میره بالا پشیمون شدم بابا اصلا دوربین نخواستیم شاید ارزون شد:sq_3: