ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Google Maps آندروید

amir_t6262
16-09-2012, 16:39
دوستان از دو روز قبل برنامه Google Maps که روی گوشی گالاکسی Y من بوده از کار افتاده بدون هیچ دلیلی و الان اصلا نقشه را نشان نمیده:41:
و حتی وقتی که به وایرلس وصل هستم، باز هم فقط یک صفحه می آید و بعد از چند دقیقه پیغام میده که " شما به هیچ شبکه ای وصل نیستید"

برنامه را حتی آپدیت هم کردم و نسخه 6.11 را هم نصب کردم ولی باز فایده نکرده.

قبلا کلی نقشه آفلاین هم گرفته بودم ولی الان هیچکدام را نمی آورد.

بنظرتان مشکل از کجاست؟

amir_t6262
23-09-2012, 09:06
جالبه بعد از چند روز خود بخود این مشکل حل شد! من که نفهمیدم ایراد کار کجا بود.

ali_exme
24-09-2012, 20:00
سلام. من هم امروز مشکلی شبیه به مشکل شما پیدا کردم. google maps اندرویدم فقط نقشه های آفلاین رو نشون میده. مسیر یابی و بارگذری نقشه های جدید و تمام خدمات آنلاین به طور کلی تعطیل شده. ورژن 6.12 رو نصب کردن همون نقشه های آفلاین هم پرید. فقط تو یه کادر سفید مینویسه Loading و بعد از مدتی هم پیغام Network Failure نشون میده مبنی بر این که این نرم افزار برای کار نیاز به یک شبکه data داره! همزمان با این مشکل کامپیوترم هم سایت گوگل رو با سرور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیکنه. به نظرم این مشکل یا از طرف خود گوگله و یا از طرف ارائه دهنده ADSL. چون الان Google maps دوستم باز شده (البته با یه اینترنت دیگه)
چنین مشکلی رو هم تو چند تا تاپیک دیگه پیدا کردم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و جالب اینجاست که اونام گفتن مشکل خودبخود برطرف شد. به هر حال اگه مشکلم رفع شد میگم!

ali_exme
24-09-2012, 20:45
الان متوجه شدم شرکت مخابرات در پاسخ به انتشار فیلم ضد اسلامی در یوتیوب برخی سرویس های گوگل رو تحریم کرده. احتمال داره مشکل اینجا باشه!

amir_t6262
25-09-2012, 16:18
احتمالش هست که این مشکل بخاطر ت.ح.ر.ی.م گوگل باشه.
مثلا من روی گوشی ام از ابتدا Opera mini نصب بود و بدون مشکل استفاده میکردم تا اینکه یک بار جیمیلم را باهاش چک کردم و بعد از آن دیگه از کار افتاد.

اکانت جیمیلم هم روی گوشی مانده و هر کاری میکنم نمیشه پاکش کرد. مگر اینکه کلا گوشی reset بشه که فعلا بخاطر برنامه هایی که نصب کردم، نمیخواهم reset کنم.

me.arabi
23-06-2013, 09:17
من هم این مشکل را دارم
اگر کسی می دونه راهنمایی کنه

wellbred
14-10-2013, 12:30
سلام.
من دیروز یه گوشی آندروید جدید گرفتم که آندروید 4.1 روش نصبه.
می رم داخل google maps با این که به وای فای وصل هستم و اتصال برقراره اما همینطوری روی loading می مونه و نقشه ای برام لود نمی شه. پارسال که تبلت آندروید داشتم راحت از google maps استفاده می کردم.
دوستان کسی این مشکل رو داشته؟