PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور ميشه از يك عكس سياه و سفيد بعنوان Mask استفاده كرد؟

Pejvak61
16-09-2012, 14:26
من ميخوام از يك عكس سياه و سفيد بعنوان mask بين دو تا عكس استفاده كنم .

تا اونجايي كه ميدونم با استفاده از layer mask با به كار بردن ابزار pencil و با رنگ هاي سياه و سفيد ميشه اين كار رو انجام داد. به نوعي بايد نقاشي بكشيم.

حالا من يك عكس سياه و سفيد دارم كه ميخوام اونو در layer mask استفاده كنم. چطور ميشه اين كارو كرد؟ يعني چطور ميشه اون عكس رو به جاي اون نقاشي قرار داد؟

Mohammad Yek110
16-09-2012, 19:29
سلام
اولش فایل سیاه و سفید رو کپی کنید روی اون عکسی که میخواید روش عمل ماسک انجام بشه
بعدش لایه زیرین ( عکس اصلی رو پنهان کنید )
لایه بالایی رو انتخاب کنید و از منوی edit روی گزینه Define Brush Preset کلیک کنید
حالا اون عکس سیاه و سفید تبدیل به براش شده !
الان میتونید لایه اصلی رو ماسک کنید
موفق باشید:11:

Pejvak61
17-09-2012, 14:53
متشكرم. از اين روش خيلي استفاده ها ميشه كرد. مخصوصاً در مونتاژ عكس بصورت بسيار حرفه اي.

حالا يك سئوال ديگه!

چطور ميشه در يك عكس مثلاً رنگي همه رنگ هاي غير از يك رنگ خاص را به يك رنگ مشخصي تبديل كنيم؟

براي توضيح بيشتر يك عكس پرسنلي را در نظر بگيريد. ميخوام رنگ پس زمينه كه سفيده را به حال خودش بذارم و باقي قسمت هاي رنگي را كلاً سياهش كنم.

pcforlife
18-09-2012, 00:34
سلام برای سوال اول که محمد جان پاسخ داد، یه راهی (از نظر من ساده تر) هم هست که نیازی نیست لایه سیاه سفید (برای ماسک شدن رو) تبدیل کرد به براش.

به لایه عکس رفته و از طریق آیکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا منوی Layer و گزینه َadd layer mask، به عکستون، لایه ماسک رو اضافه کنید. حالا از عکس ساه سفید کپی بگیرید . حالا برای اینکه عکس سیاه سفید بیاد تو لایه ماسک، کلید Alt رو نگه دارید و در کرکره Layers روی مستطیل ماسک لایه عکس کلیک کنید. مشاهده می کنید که صفحه کارتون لایه ماسک رو نشون میده، عکس سیاه سفید رو پیست کنید و باز نگه داتن کلید Alt و کلیک بر روی لایه، بر می گردید به عکس با این تفاوت که تصویر سیاه سفیدتون به عنوان ماسک اعمال شده.
.
برای سوال دوم هم راه های زیادی هست و بستگی داره به نوع عکس شما و دقتی که میخواین روی کار بزارید. ابتدایی ترین راه اینه که شما به وسیله ابزار های سللکت مثل polygonal lasso یا مجیک وند، بخش مورد نظرتون رو انتخاب کیند و بعد انتخاب تغییر رنگ رو انجام بدید. از replace color هم میتونی استفاده کنی. مثلا از طریق منو Image و adjustment گزینه replace color میتونه کار راه بینداز باشه... ولی خوب چون خودکاره، همیشه خوب در نمیاد.
یه راه دیگه هم هست که یه خورده توضیحش سخته، الان رمق ندارم بتایپم... : دی
یاعلی:11:

Pejvak61
18-09-2012, 12:09
یه راه دیگه هم هست که یه خورده توضیحش سخته، الان رمق ندارم بتایپم... : دی
یاعلی:11:

ضمن تشكر از شما هر وقت تونستين و حال تايپيدن داشتين لطف كنين اون راه باقيمونده رو هم توضيح بدين :31:

متشكرم.