مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد شما چیه؟
vip3xjet
16-09-2012, 10:40
دیروز قیمت کردم/n55 قیمتش 2460 و n45 قیمتش 2400 بود
n55 بلوری هم داشت ولی فقط شصت تومن با n45 تفاوت قیمت داشت ایا این قیمتها طبیعی و خوب هستند؟فکر کنم هرچه لپ تاپ سبکتر باشه گرونتره/n45 بگیرم خلاص شم از این همه استرس و گیجی؟نظرتون چیه؟
vip3xjet
21-09-2012, 07:35
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4:
بالاخره n45 رو خریدمش.فقط رو فول اچ دی نبودنش یکم اجساس ندامت میکنم/زیاد ضررمند شدم؟خوب مالیه فول اچ دی نه؟
در مورد قیمت هم نظر بدید
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4:
بالاخره n45 رو خریدمش.فقط رو فول اچ دی نبودنش یکم اجساس ندامت میکنم/زیاد ضررمند شدم؟خوب مالیه فول اچ دی نه؟
در مورد قیمت هم نظر بدید
n45 چهارده اینچ است و نیازی به full hd بودن ندارد.همان hd کافی است
vip3xjet
21-09-2012, 19:59
با تشکر از جواب وتوجهتون.میشه بیشتر توضیح بدید؟چرا 14 اینچ ها نیازی به فول اچ دی ندارند؟
با تشکر از جواب وتوجهتون.میشه بیشتر توضیح بدید؟چرا 14 اینچ ها نیازی به فول اچ دی ندارند؟
خب دوست عزیز 14 اینج مسلما کوچک تر از 15.6 اینچ هستم اگر نمایشگر 14 اینچ F hd بسازن فریم میاد پایین و کیفیت زیاد خوب در نمیاد چون همونطور که میدونید در هر اینچ بیشتر از یه تعداد پیکسل بزاری به درد کارهای گرافیکی و ... میخوره مثل retina اپل:13:
چون تو صفحه کوچیک زیاد ریزولوشن خودش رو نشون نمی ده.نه اینکه نشون نده.تاثیرش کمتر از اینچهای بالاست.وگرنه از نظر تراکم پیکسل بهتر هم می شه.چون تو اینچ کمتر پیکسلهای بیشتری قرار می گیره.ولی در عمل شاید خیلی معلوم نباشه چون صفحه کوچیکه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.