مشاهده نسخه کامل
: برق داشتن قطعات
سلام
پاور اسپیکر بدنه کیس هر وقت دست میزنم برق داره یکم
چطور ارت وصل کنم تا برق خارج بشه
سیتم ارت رو به کجای کیس باید بزنم؟ روی یکی از پیچ ها سیم رو ببندم؟ اون ور سیم رو کجا بزنم؟
اسپیکر چی؟
saeed_136915
15-09-2012, 21:10
سلام
پاور اسپیکر بدنه کیس هر وقت دست میزنم برق داره یکم
چطور ارت وصل کنم تا برق خارج بشه
سیتم ارت رو به کجای کیس باید بزنم؟ روی یکی از پیچ ها سیم رو ببندم؟ اون ور سیم رو کجا بزنم؟
اسپیکر چی؟
شما اول جای سیم فاز و نول رو عوض کنین (یعنی دوشاخه رو برعکس حالتی که الان وصل کردین وصل کنین).
اگه درست نشد یه سیم به کیس وصل کنین (دور یه پیچ بپیچین) بعد هم به در یا پنجره فلزی یا اگه لوله ی آب فلزی دارین به اون وصل کنین. (به گاز وصل نکنین ها :31: )
وصل کردن سیم رسانا از کیس و زدن به زمین یک روش برای جلوگیری از الکتریسیته ساکن است بهتره شما کلا این مشکل رو رفع کنید تا نیازی به این کار نباشه یک جایی اتصال بدنه وجود داره که اینطوری میشه اون رو برطرف کنید اگه اتصال بدنه ای وجود نداشته باشه این مشکل میتونه از طرف پاور و مین باشه
وصل کردن سیم رسانا از کیس و زدن به زمین یک روش برای جلوگیری از الکتریسیته ساکن است بهتره شما کلا این مشکل رو رفع کنید تا نیازی به این کار نباشه یک جایی اتصال بدنه وجود داره که اینطوری میشه اون رو برطرف کنید اگه اتصال بدنه ای وجود نداشته باشه این مشکل میتونه از طرف پاور و مین باشه
خب میشه بفرمائید چطور باید مشکل رو پیداکنم؟
والا چند بار نگاه کردم . چیزی دستگیرم نشد
خب میشه بفرمائید چطور باید مشکل رو پیداکنم؟
والا چند بار نگاه کردم . چیزی دستگیرم نشد
بین مین و بدنه کیس رو چک کنید
پیچ هایی که مین رو باهاش بستین با واشر ببندید
هیچ قطعه فلزی یا پیچ نباید تو کیس باشه همه ی این موراد باید چک بشه پاور و مین هم باید چک بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.