PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالاخره Lenovo Y580 فول اچ دی رو خریدم

MITAJOON
15-09-2012, 13:03
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و سوال و جواب رفتم Lenovo Y580 Full HD رو با کانفیگ core i7 با یک ترا بایت هارد و بلوری گرفتم.به پول مالزی 3400 رینگیت شد.(به پول ارز آزاد هر رینگیت 750 تومن میشه2550000 تومن) لپتاپ خوب و خوشگلیه.من با قیافش خیلی حال میکنم همچین مردونست:5:
فقط یه مشکل داره که کمی آزار دهندست.رو خود لپ تاپ Windows 7 Home Premium نصب بود.اومدم ویندوز کرک شده ultimate نصب کردم رو هارد یه فضای 25 گیگ هم برای فایل های لنوو گذاشته بود واسه همین وقتی وبندوز رو نصب کردم حجم گرفته شده بدون نصب برنامه 40 گیگ شد!!!!!!!!
درایور تاچپد هم خیلی افتضاح طراحی شده!!!!!گاهی کرش میکنه و موس میپره!!!!!درایور گرافیک Geforce هم فقط رو سایت لنوو هست.رو سایت خود Nvidia این مدل اصلا درایور نداره!!!!!
ولی سرعت دستگاه عالیه.واقعا خوب ساخته شده.رو بدنه لک دست زود میمونه.هیت سینک مسی خیلی قشنگش کرده.جلوه جالبی به موضوع داده:31:
الان برای امتحان ویندوز 8 روش نصب کردم.سرعت بوتش عالیه. 10 ثانیه!!!!!!!!!!!:18:
ولی چون درایور هاشو برای ویندوز 8 نساختن عملا فعلا کار نمیده و بدرد نمیخوره اما محیط قشنگی داره.هرچند پلتفورمش مثل بقیه ویندوز هاست و تکراریه:9:
الان در شرف نصب لینوکس اوبونتو هستم تا اونم تست کنم.اگه همه جوره جواب بده روش میمونم تا تستش کنم.
از خریدم خیلی خیلی راضیم.فقط امیدوارم درایورهاشو زود آپدیت کنن تا همه جوره کامل شه.هنوز هیچ بازی روش تست نکردم.باید لینک سالم پیدا کنم و دانلود کنم.

HITB0Y
15-09-2012, 13:44
مبارک باشه,ایشالا فنش برات بچرخه!:31:
اگه فرصت کردی یه چندتا عکس ازش بزار!به خصوص صفحه نمایشش با یه والپیپر که توش رنگ های زیادی به کار رفته باشه.

MITAJOON
15-09-2012, 14:00
ممنونم.چشم عکسم میذارم ولی با دوربین منظورته؟یا اسکرین شات؟
همزمان با این یه لنوو z80 سفید هم برای دوستم گرفتم.تا وقتی ایران بود بودجش به b570 میرسید.الان با ارز داشجویی تونست مدل خوبی بخره.اون HD هست با اون کنار هم مقایسه کردم کوچک تر شدن آیکون ها تو لپتاپ من مشهوده.لپ تاپ من فیلم Avengers 1080p رو وقتی وین 7 روش بود تست کردم عالی پخش کرد.هرچند رو z580 هم خیلی خوب بود. ولی برای تست دقیق باید از بنچمارک ها استفاده کنم.امیدوارم زود تکلیفم با سیستم عامل مد نظرم معلوم شه:31:راستی کسی با تاچ پد مشکلی که گفتم رو نداره؟ ضمنا تاچ پد من خیلی تمیزه جوری که انگشت روش راحت سر نمیخوره ولی مال z580 صیقلی و روغنی بود و انگشت روش راحت لیز میخورد.یه من انگشتمو چرب کردم تا روش سربخوره:31:
یه سوال دیگه وقتی بک لایت رو روشن میکنم جک 3.5 میلی متری هدفون یه نور قرمز توش روشن میشه ولی تو جک میکروفون روشن نمیشه.اون نداره؟یا مال من سوخته؟:9:
یه کول پد خوب هم بهم معرفی کنید تا براش بخرم.مالزی هوای رطوبی و گرمی داره.
اینم یادم رفت بگم.من بدون Gift خریدم ولی با این حال ویندوز روش نصب بود و بهم یه هدست لنوو:8: و یه کیف دستی ضد آب هم دادن:27:مسلمونی رو دارم از اینا یاد میگیرم:12:

fk_u
15-09-2012, 16:07
مبارکتون باشه . من که نمی دونم چی بگیرم کم کم بیخیالش شدم دیگه حوصله ندارم
فول بودن اذیت می کنه تو 15 اینچ گفتید کوچیک شده ایکون ها که باید اینطور بشه
کلا کیفیت فول y580 از z580 خیلی بهتره کنار هم گذاشتید؟ باید روی والببر یا توی فیلم دید . اخه بچه ها گفتند کیفیت z یا کلا lcd لنوو به سونی و... نمیرسه
یچیزی اخر براتون چند نشت لبتاب ارز ازاد که نگرفتید ما تیز هستیما :31: دوست داشتید بگید قصد دخالت ندارم شوخی گفتم و برای اطلاعات خودم برسیدم
وگرنه درس خوندن کشور دیگه هزینه خودش داره . دانشگاه کوبن و off اینا نداد برای خرید عجیبه؟
ارز دانشجویی چقدر می دهند هر دفه که سفر کنید می دهند؟

MITAJOON
15-09-2012, 16:38
ممنون. من که پیشنهادم همین Y580 هست.واقعا لپ تاپ خوبیه.از هر لحاظ.فرق بین فول اچ دی و اچ دی تو مالزی حدود 200 ریگیت بود(تقریبً 100 تومن) خب دیدم چه کاریه 100 تومن که اینروزا پول خرد حساب میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس فول رو گرفتم.هر دو لپتاپ Y و Z رو تو یه روز و از یه نمایشگاه خریدم و کنار هم گذاشتم و چک کردم.خب رزولوشن بالای فول مسلماً به چشم غیر مسلح هم تشخیص داده میشه.ولی ین معنیش این نیست که اچ دی بده!!!اچ ده به تنهایی کیفیت صفحه نمایشش خوب و راضی کننده بود.ایرادش رفلکس مانیتوره بنظرم.تو صفحات مشکی میشه ازش بعنوان آینه استفاده کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چهره تو میتونی راحت ببینی(تو هر دو مدل FHD وHD)مسئله ای که عجیب بود برام اینه که کانفیگ هارد + اس اس دی رو هیچ کجای مالزی نداشت و اصلا نمیدونستن میشه هر دو هارد رو با هم داشت.میگفت هاردتو باید بردارم و اس اس دی بذارم!!!!!!!(اینجا هم اس اس دی گرونه و خریدار نداره ولی به وفور یافت میشه)
من با ارز دانشجوییم خریدم.برای من رینگیت با ارز دانشجویی ترم پیش حدودا 427 تومن دراومد.خدا کنه این ترم و ترم بعد هم بدن و قطعش نکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری یعنی برام در اومد 1450000 تومن.ولی خب از دید یه اقتصاد دان نگاه کنی حالا من برای جبران این ارز از دست رفته باید با ارز آزاد جایگیزنش کنم.پس همون میشه.منتهی یه حالت قسطی به خودش میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا OFFER های دانشجویی هست ولی تو کانفیگ های بالا که تقاضا کمتره یا قدرت خرید کمتره همچین OFF دندونگیری گیر نمیاد و بیشتر برای مدل های پایین off یا gift خوب میذارن.
برای مالزی اگه به لطف خدا قطعش نکنن برای هر نیمسال بین 6-8 هزار دلار ارز میدن.ما که صبح تا شب دست به دعاییم برقرار باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcsoft
15-09-2012, 16:58
ممنون. من که پیشنهادم همین Y580 هست.واقعا لپ تاپ خوبیه.از هر لحاظ.فرق بین فول اچ دی و اچ دی تو مالزی حدود 200 ریگیت بود(تقریبً 100 تومن) خب دیدم چه کاریه 100 تومن که اینروزا پول خرد حساب میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس فول رو گرفتم.هر دو لپتاپ Y و Z رو تو یه روز و از یه نمایشگاه خریدم و کنار هم گذاشتم و چک کردم.خب رزولوشن بالای فول مسلماً به چشم غیر مسلح هم تشخیص داده میشه.ولی ین معنیش این نیست که اچ دی بده!!!اچ ده به تنهایی کیفیت صفحه نمایشش خوب و راضی کننده بود.ایرادش رفلکس مانیتوره بنظرم.تو صفحات مشکی میشه ازش بعنوان آینه استفاده کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چهره تو میتونی راحت ببینی(تو هر دو مدل FHD وHD)مسئله ای که عجیب بود برام اینه که کانفیگ هارد + اس اس دی رو هیچ کجای مالزی نداشت و اصلا نمیدونستن میشه هر دو هارد رو با هم داشت.میگفت هاردتو باید بردارم و اس اس دی بذارم!!!!!!!(اینجا هم اس اس دی گرونه و خریدار نداره ولی به وفور یافت میشه)
من با ارز دانشجوییم خریدم.برای من رینگیت با ارز دانشجویی ترم پیش حدودا 427 تومن دراومد.خدا کنه این ترم و ترم بعد هم بدن و قطعش نکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری یعنی برام در اومد 1450000 تومن.ولی خب از دید یه اقتصاد دان نگاه کنی حالا من برای جبران این ارز از دست رفته باید با ارز آزاد جایگیزنش کنم.پس همون میشه.منتهی یه حالت قسطی به خودش میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا OFFER های دانشجویی هست ولی تو کانفیگ های بالا که تقاضا کمتره یا قدرت خرید کمتره همچین OFF دندونگیری گیر نمیاد و بیشتر برای مدل های پایین off یا gift خوب میذارن.
برای مالزی اگه به لطف خدا قطعش نکنن برای هر نیمسال بین 6-8 هزار دلار ارز میدن.ما که صبح تا شب دست به دعاییم برقرار باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام مبارکتون باشه. داداش دو سال بزرگتره لپ تاپ من را خریدین:31: فول اچ دی البته خوب هست ولی برای بازی فریم ریت را یه مقداری میاره پایین. ولی خب برای کسی که بازی براش مهم نباشه. و استفاده غیر بازی داشته باشه. به بهترین وجه بهش کارایی خیلی خوبی میده با این مشخصاتی که Y580 داره.
موفق باشید

fk_u
15-09-2012, 16:59
اخه فول تو ایران نیست باشه هم دیگه فضایی میشه
بس خوشگله y ؟ قطرش زیاد نیست؟
هر دو مدل گرفتید کیفیت lcd خوب بود توی فیلم یا والببر و ... فقط شنیدم جالب نیست صفحش نسبت به سونی شایدم شایعه هست نظر هر کی یجوره
بازم میگم مبارکت باشه اصلا شما 1000 تومن بخر فقط برای اطلاعات خودم برسیدما نه دخالت
چندتا سوال داشتم تو pm بعد میبرسم اگه وقت کردید جواب بدید
ما که عمر عزیز تو دانشگاه اینور هدر دادیم اگه بشه باقی عمر 2 3 سال دیگه برم اونور
good luck

MITAJOON
15-09-2012, 19:00
سلام مبارکتون باشه. داداش دو سال بزرگتره لپ تاپ من را خریدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فول اچ دی البته خوب هست ولی برای بازی فریم ریت را یه مقداری میاره پایین. ولی خب برای کسی که بازی براش مهم نباشه. و استفاده غیر بازی داشته باشه. به بهترین وجه بهش کارایی خیلی خوبی میده با این مشخصاتی که Y580 داره.
موفق باشید

من بازی خیلی دوست دارم.کنسول هم دارم ولی الان دانشجوییم یه جوریه که بازی مازی تعطیله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان کارم اتوکد سه بعدی و متلب و رویت سه بعدی هست.
امیدوارم درایور هاش زود آپدیت بشه.مخصوصا که سرعت بوت بالای ویندوز 8 قانعم کرد برم سراغش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخه فول تو ایران نیست باشه هم دیگه فضایی میشه
بس خوشگله y ؟ قطرش زیاد نیست؟
هر دو مدل گرفتید کیفیت lcd خوب بود توی فیلم یا والببر و ... فقط شنیدم جالب نیست صفحش نسبت به سونی شایدم شایعه هست نظر هر کی یجوره
بازم میگم مبارکت باشه اصلا شما 1000 تومن بخر فقط برای اطلاعات خودم برسیدما نه دخالت
چندتا سوال داشتم تو pm بعد میبرسم اگه وقت کردید جواب بدید
ما که عمر عزیز تو دانشگاه اینور هدر دادیم اگه بشه باقی عمر 2 3 سال دیگه برم اونور
good luck

خوشگل بودنش که کاملا سلیقه ای.از نظر من خوشگله.شاید شما نظر مخالفی داشته باشی.من N56 ایسوس رو هم دیدم.با ظاهرش حال نکردم.یه جوری بود!!!HP 7000 هم تو مالزی نیست.این لنوو رو از نزدیک ببینید.گمون میکنم خوشتون بیاد.
سونی خیلی گرونه به نوعی داره پول برندشو میگیره اماااااااااااااااااااا به یه نکته هم توجه کن.الان لپ تاپ من که هیچ.لپ تاپ دو سال پیش لنوو هم تو سایتش برای سیستم عامل های لینوکسی یا وین 8 درایور ندارن!!!!!!!
حالا برو تو سایت سونی ببین برای اکثر مدل های جدیدش درایورهای سیستم هامل های مختلف رو داره.
اینجاست که تکنولوژی و تجربه و برند و اعتبار جهانی خودشو نشون میده.
هر سوالی داشته باشید من در خدمتم.امیدوارم تو یه دانشگاه عالی پذیرش بگیری و نجات پیدا کنی.انجا آرامشی دارم که تو دو ماه تابستون تو ایران عمراً نداشتم.
Good Luck Dude[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MITAJOON
25-09-2012, 20:12
یه تجربه و یه پیشنهاد برای دوستانی که قصد خرید این مدل رو دارن.
حتماً هنگام خرید قبل از ترک فروشگاه آداپتور لپتاپ رو دستگاه وصل کنید و مادامی که چریان برق وصله تاچ پد دستگاه رو تست کنید اگه مشکل داشت از خریدنش خودداری کنید.این یه مشکل سخت افزاریه و ربطی به درایور و این حرفا نداره.