مشاهده نسخه کامل
: درخواست ساخت بنر تبلیغاتی (تورو خدا بخوانید)
shahryar.k
15-09-2012, 11:30
با سلام به همه برو بچ خوب و گل پی سی ورد:40:
من یه بنر نیاز داشتم برای وبسایتم اما خیلی سعی کردم تا یه بنر بسازم ولی اکثر برنامه ها از فارسی ساپورت نمیکردند برای همین اومدم اینجا تا ببینم کسی میتونه برای من یه بنر رایگان طراحی کنه یا نه؟ نمیخوام بنر خیلی حرفه ای باشه اما خیلی هم ساده نباشه.
این هم ادرس وبسایتم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته موضوع بنر با وبسایت بالا سازگاری داشته باشه.
با تشکر از همه دوستان.:12:
ولی اکثر برنامه ها از فارسی ساپورت نمیکردند
شما میتونید از برنامه ی فارسی نویس مریم استفاده کنید:n02:
sepideh777
08-02-2013, 15:49
با سلام به همه برو بچ خوب و گل پی سی ورد:40:
من یه بنر نیاز داشتم برای وبسایتم اما خیلی سعی کردم تا یه بنر بسازم ولی اکثر برنامه ها از فارسی ساپورت نمیکردند برای همین اومدم اینجا تا ببینم کسی میتونه برای من یه بنر رایگان طراحی کنه یا نه؟ نمیخوام بنر خیلی حرفه ای باشه اما خیلی هم ساده نباشه.
این هم ادرس وبسایتم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته موضوع بنر با وبسایت بالا سازگاری داشته باشه.
با تشکر از همه دوستان.:12:
سلام
اگر کار تون هنوز راه نیافتاده یا باز هم قصد فارسی نویسی در نرم افزاری مثل فتوشاپ رو داشتید می تونید اول تکست خودتون رو در ورد بنویسید و با نرم افزار Word 2 PDF تبدیل به پی دی اف کنید. بعد از این کار پی دی اف رو در فتوشاپ باز کنید و روی عکستون بکشید. به همین سادگی :n01:
با این کار کیفیت متن هم قابل تنظیم هست.
این سایت هم خیلی میتونه بهتون کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل وردتون رو توی سایت وارد می کنید تا به پی دی اف تبدیلشون کنه و بفرسته به ایمیلتون.
فتوشاپ CS6 برید منوی Edit بعد Preference و بعد General و بیارید در تنظیمات Type و قسمت زبان و بزارید روی Arabic و یه فونت فارسی انتخاب کنید در فتوشاپ و راحت فارسی بنویسید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.