ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تعمیر پراید تصادفی

sefiros
15-09-2012, 00:18
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ، بنده 15 روز پیش در حال رفتن به شمال بودم که لاستیک ماشین ترکید و با لطف و عنایت خداوند فقط یک اسیب جزیی دیدم و ختم به خیر شد . در این تصادف من با بتن وسط جاده برخورد و سپس به گاردریل برخورد کردم . حال سوال و راهنمایی که از حضور شما عزیزان داشتم این بود که این ماشین رو تعمیر کنم یا همینجوری یعنی با همین حالت تصادف بفروشم و در صورت تعمیر کردن چقدر باید هزینه کنم ؟ . نکاتی که در مورد ماشین بنده هست پراید مدل 82 است از قبل رنگ داشته دور ماشین و جاهایی که الان در تصادف آسیب دیده است : درب سمت راننده ، درب عقب ( پشت راننده ) گلگیر جلو هر دو طرف ، سقف ماشین هم مقداری کج شده و جلوی ماشین تا رادیاتور جمع شده و مقداری هم کاپوت آسیب دیده که به غیر از دو درب که کامل خراب شده و فکر نمی کنم دیگر صاف شود همچنین لوازمی که به نظر خودم از بین رفته سپر جلو ، یکی از چراغ های جلو ، رادیاتور ، شیشه جلو همچنین فکر نمی کنم به رنگ احتیاجی باشد به غیر از دو درب که کامل از بین رفته است . با عرض تشکر پیشاپیش از راهنمای دوستان عزیز .

rami_hemi
15-09-2012, 19:08
شما یک عکس از وضعیت بدنه ماشین هم بذارید تا ببینم نیاز به تعویض اتاق داره یا میشه کاریش کرد .

sefiros
20-03-2013, 16:52
سلام به دوستان عزیز ، ماشین رو 20 روز بعد از تصادف فروختمش چون دیگه ارزش تعمیر نداشت ، 3 تومن هم ضرر کردم روی ماشین . 1 ونیم فروختمش البته این قضیه مال 5 ماه پیش بود ، فقط خواستم این تاپیک ناتموم نمونده باشه .