ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست درایور پرینتر HP Deskjet 1220c

adel28
14-09-2012, 23:19
دنبال درایور پرینتر اچ پی مدل HP Deskjet 1220c Printer برای ویندوز 7 می گردم.
از کجا می تونم پیداش کنم؟

m_2t_ab
15-09-2012, 01:01
سلام دوست من
درایور ویندوز 7 برای این دستگاه ارائه نشده و باید وقتی به درگاه یو اس بی وصل کردید از طریق خود ویندوز و ویندوز آپدیت اونو نصب کنید.
توضیحات به زبان اصلی از سایت اچ پی:
HP Single-Function Printers - Installing the Product with the USB Cable and Using the Windows Update Driver or the Driver Located in the Windows 7 Operating System
Install the Driver Using Windows Update with a USB Connection (Downloadable Driver Not Available) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک درایور ها برای سیستم عامل های مختلف:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید

adel28
15-09-2012, 12:23
سلام دوست من
درایور ویندوز 7 برای این دستگاه ارائه نشده و باید وقتی به درگاه یو اس بی وصل کردید از طریق خود ویندوز و ویندوز آپدیت اونو نصب کنید.
توضیحات به زبان اصلی از سایت اچ پی:
HP Single-Function Printers - Installing the Product with the USB Cable and Using the Windows Update Driver or the Driver Located in the Windows 7 Operating System
Install the Driver Using Windows Update with a USB Connection (Downloadable Driver Not Available) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک درایور ها برای سیستم عامل های مختلف:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید

مرسی بابت پاسخگویی تون.
اره. دیده بودم.
فکر کردم شاید درایور مدل های مشابه برای ویندوز 7 وجود داشته باشه.
در هر صورت متشکرم.

adel28
26-06-2013, 22:08
آیا راهی وجود نداره که بتونم از جایی فایل نصب رو داشته باشم تا هر دفعه از ویندوز آپدیت برای نصب اش استفاده نکنم؟