PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساده ترین روش دانلود از گوگل پلی (اندروید مارکت) | درخواست دانلود

EngineeR EhsaN
14-09-2012, 19:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حالا احتمالا براتون زیاد پیش اومده که نیاز مبرم به دانلود یه فایل رایگان تو گوگل پلی داشتید ولی خب نتونستید دانلود کنید! با این سایتی که براتون میذارم به راحتی میتونید هر برنامه با بازی رایگانی که خواستید فقط با دادن لینک گوگل پلیش اون رو دانلود کنید! اگرم کسی نتونست دانلود کنه ، همینجا لینک گوگل پلی برنامه رو بذاره و من یا دوستان در اسرع وقت لینک دانلود رو براش میذاریم. قبل از شروع کار دقت کنید که باید حتما ثبت نام کنید و مشخصات گوشیتون رو وارد کنید.

لینک سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

am2
15-09-2012, 08:14
البته باید حداقل باایمیلمون یک بار به گوگل پلی لاگ این کرده باشیم

befermatooo
16-09-2012, 11:08
ممنون .

اما قسمت " میتوانید برای رفع خستگی یک فنجان قهوه مهمانم کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) " بسیار جالب بود . اولین بار بود همچین تلبیغی رو برای جمع آوری کمک دیده بودم . اگه ابتکار خودتون باشه بسیار خلاقید .

EngineeR EhsaN
16-09-2012, 14:01
ممنون .

اما قسمت " میتوانید برای رفع خستگی یک فنجان قهوه مهمانم کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) " بسیار جالب بود . اولین بار بود همچین تلبیغی رو برای جمع آوری کمک دیده بودم . اگه ابتکار خودتون باشه بسیار خلاقید .

نه من هیچگونه وابستگی به این سایت ندارم :31: دیدم خیلیا با دانلود از گوگل پلی مشکل دارن ، اینجا معرفیش کردم!