mohammadv2
14-09-2012, 10:56
متاسفانه بعد از اینکه چند بار از دوستان در در سایت در مورد خرید تلویزیون تا دو میلیون مشاوره گرفتم و اونها طبق معمول تلویزیونهای 4 میلیونی!! پیشنهاد دادن تصمیم گرفتم تا تلویزیون پلاسما بخرم و بنابراین 42la4500 از lg رو خریدم. کیفیت تصویرش تو مغازه در برابر led3d های با دو برابر قیمت بیشتر عالی بود. بنابراین همون رو به قیمت 1040 خردیدم و باقی پولم را صرف کار دیگه کردم.
مشکل از وقتی شروع شد که از این تلویزیون در خانه استفاده کردم. خصوصا شبکه های ماهواره ایgem. رنگهای سیاه بسیار غلیظ و رنگهای سفید بسیار زننده و روشن.
انگار که توی شب با ISO6400 فیلمبرداری کردین. و یا اینکه تصور کنین از شخصی که جلوی پنجره بسیار روشن وایساده عکس بگیرین.(دوستانی که کمی هم عکاسی بلد باشن می دونم چی میگم.). تصاویر تصویر بسیار سفید و تصاویر مشکی کاملا تاریک می شه.
از کلیه حالتهای تصویرش هم استفاده کردم.(دخشان -استادارد-فیلم -بازی و 2 حالت دستی).
از ویزاردش هم برای کالیبره کردن استفاده کردم تاثیری نداشت.
فقط تو حالت فیلم تداخل رنگها کمتر میشه که اون هم تصویر خیلی مات میشه.
اینهایی که دارم می گم با تلویزیون SAMSUNG D550 قبلی خودم مقایسه میکنم که به نظرم به جز مشکل کنتراست پایین مشکل دیگه ای نداشت.
دوستان اگه راه حلی دارن کمک کنن.
متشکرم
مشکل از وقتی شروع شد که از این تلویزیون در خانه استفاده کردم. خصوصا شبکه های ماهواره ایgem. رنگهای سیاه بسیار غلیظ و رنگهای سفید بسیار زننده و روشن.
انگار که توی شب با ISO6400 فیلمبرداری کردین. و یا اینکه تصور کنین از شخصی که جلوی پنجره بسیار روشن وایساده عکس بگیرین.(دوستانی که کمی هم عکاسی بلد باشن می دونم چی میگم.). تصاویر تصویر بسیار سفید و تصاویر مشکی کاملا تاریک می شه.
از کلیه حالتهای تصویرش هم استفاده کردم.(دخشان -استادارد-فیلم -بازی و 2 حالت دستی).
از ویزاردش هم برای کالیبره کردن استفاده کردم تاثیری نداشت.
فقط تو حالت فیلم تداخل رنگها کمتر میشه که اون هم تصویر خیلی مات میشه.
اینهایی که دارم می گم با تلویزیون SAMSUNG D550 قبلی خودم مقایسه میکنم که به نظرم به جز مشکل کنتراست پایین مشکل دیگه ای نداشت.
دوستان اگه راه حلی دارن کمک کنن.
متشکرم