ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا تصویر تلویزیون پلاسما اینقدر بده.

mohammadv2
14-09-2012, 10:56
متاسفانه بعد از اینکه چند بار از دوستان در در سایت در مورد خرید تلویزیون تا دو میلیون مشاوره گرفتم و اونها طبق معمول تلویزیونهای 4 میلیونی!! پیشنهاد دادن تصمیم گرفتم تا تلویزیون پلاسما بخرم و بنابراین 42la4500 از lg رو خریدم. کیفیت تصویرش تو مغازه در برابر led3d های با دو برابر قیمت بیشتر عالی بود. بنابراین همون رو به قیمت 1040 خردیدم و باقی پولم را صرف کار دیگه کردم.
مشکل از وقتی شروع شد که از این تلویزیون در خانه استفاده کردم. خصوصا شبکه های ماهواره ایgem. رنگهای سیاه بسیار غلیظ و رنگهای سفید بسیار زننده و روشن.
انگار که توی شب با ISO6400 فیلمبرداری کردین. و یا اینکه تصور کنین از شخصی که جلوی پنجره بسیار روشن وایساده عکس بگیرین.(دوستانی که کمی هم عکاسی بلد باشن می دونم چی میگم.). تصاویر تصویر بسیار سفید و تصاویر مشکی کاملا تاریک می شه.
از کلیه حالتهای تصویرش هم استفاده کردم.(دخشان -استادارد-فیلم -بازی و 2 حالت دستی).
از ویزاردش هم برای کالیبره کردن استفاده کردم تاثیری نداشت.
فقط تو حالت فیلم تداخل رنگها کمتر میشه که اون هم تصویر خیلی مات میشه.
اینهایی که دارم می گم با تلویزیون SAMSUNG D550 قبلی خودم مقایسه میکنم که به نظرم به جز مشکل کنتراست پایین مشکل دیگه ای نداشت.
دوستان اگه راه حلی دارن کمک کنن.
متشکرم

Artam01
15-09-2012, 12:57
به نظر من پاناسونیک تو زمینه پلاسما بهتر عمل میکنه، حالا شما دوباره به همون مغازه مراجعه کنید تنظیماتشون رو ببینید بلکه اگر از تنظیمات مشابه اون استفاده کنید به تصویر بهتری دست یابید.

homa2142
15-09-2012, 13:30
دوست عریر بنده تلوزیون 42pt3500 ال جی رو دارم پلاسما هم هست خیلی هم راضی هستم مخصوصا وقتی فیلم اچ دی رو باهاش میبینم با نوت بوک خیلی عالی هست سورسیکه شما با اون تصویر میبینید خیلی مهمه شما باید بدونید که اگه خیلی حساس هستید باید پلاسمای حرفه ای مثل پاناسونیک و پایونیر بخرید به نظر من با توجه به قیمت خیلی خوبه مصرف برقش هم در حد ال ای دی

گلابي
16-09-2012, 11:14
عزیز شما بریک این و کالیبره کردین تلویزیون رو؟

Mohammad Yek110
16-09-2012, 11:17
ما که از ال جی 98000 خیری ندیدیم توی تصاویر SD
برای پلاسما پاناسونیک خوبه
قبلنا VT30 خیلی معروف و خوب بود الان فکر کنم VT50 اومده باشه

esi222
16-09-2012, 13:54
سلام
من هم SAMSUNG D550 or D585 دارم و ازش راضیم.
طبق گفته دوستان اول تصویر رو اونطور که دوس داری به صورت دستی کالیبره کن اگه باز به نتیجه نرسیدی پس مشکل از خود TV هستش.

*Alucard*
16-09-2012, 14:33
تصاویر تصویر بسیار سفید و تصاویر مشکی کاملا تاریک می شه.
ممکنه مشکل از تنظیمات گامای تی وی یا سورسی که به تی وی متصل کردید باشه تو منوی تنطیمات پنل اگر پارامتری به اسم تنظیمات گاما یا داینامیک کنتراست موجوده مطابق با سلیقتون تنظیم کنید , معمولا پردازنده اکثر تی وی های ال جی که من دیدم روی سورسهایی که از ورودی های A/V به پنل متصل میشن زیاد جالب عمل نمیکنن سعی کنید در صورت امکان از ورودیهای دیگه استفاده کنید.

mohammadv2
16-09-2012, 21:26
ممکنه مشکل از تنظیمات گامای تی وی یا سورسی که به تی وی متصل کردید باشه تو منوی تنطیمات پنل اگر پارامتری به اسم تنظیمات گاما یا داینامیک کنتراست موجوده مطابق با سلیقتون تنظیم کنید , معمولا پردازنده اکثر تی وی های ال جی که من دیدم روی سورسهایی که از ورودی های A/V به پنل متصل میشن زیاد جالب عمل نمیکنن سعی کنید در صورت امکان از ورودیهای دیگه استفاده کنید.

مرسی از راهنمایی شما. تنظیمات گاما رو هم همون روز اول تغییر دادم. آخرش مجبور شدم تنظیمات رنگ ر30ور رو تغییر بدم بهتر شد. از کابل hdmi استفاده می کنم.
من فکر می کنم زیادی حساسم ولی اصل موضوع روی همه تلویزینهای پلاسما lg هست.(سری x پانا رو دیدم خیلی بد بود تصویرش).
یه موضوع جالب: ظاهراْ این قضیه رفرش ریتهای بالای 100 هرتز عملا هیچ کاربردی نداره به دلیل اینکه سورس ما 60 هرتز است(به جز مواردی چون اتصال pc به تلویزیون و مشابه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]