ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای انتخاب واحد

V.Valizadeh9
14-09-2012, 08:40
سلام خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار ترم دوم در دانشگاه آزاد هستمعکس زیر چارت درسی منو تو ترم 1 و 2 نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من ترم 1 اساسا گند زدم! و اینجوری شد :
پیش فیزیک رو پاس کردم
فیزیک 1 رو افتادم
ریاضی 1 رو یه بار برداشتم اما سر جلسه نرفتم حذف شد
مبانی کامپیوتر، زبان عمومی، تربیت بدنی و اندیشه 1 رو پاس کردم
حالا واسه ترم 2 اینا رو میخوام بردارم اما مینویسه رعایت پیشنیاز و همنیاز نشدن!
فیزیک 1، ریاضی1، ریاضی 2، آمار و احتمال مهندسی، ساختمان گسسته، برنامه سازی پیشرفته، اندیشه 2
درسایی که با رنگ قرمز مشخص کردم سیستم آموزش بهشون گیر داده و اینو نوشته :
توجه:دروسي كه با رنگ قرمز مشخص شده اند رعايت پيش نياز ، با رنگ آبي رعايت همنياز و با رنگ سبز رعايت پيش نياز و همنياز نشده اند.
به نظرتون چکار میتونم انجام بدم ؟
مرسیـــ

hoha881
14-09-2012, 09:46
سلام شما نمی تونی درس ها رو بدون گذروندن پیش نیاز برداری.بهترین کار این بود ترم تابستان ریاضی 1 و فیزیک 1 رو دریک دانشگاهی مهمان می خوندی .الان بهتره برنامه رو سبک کنی یک چند تا درس عمومی برداری تا اخر ترم خیالت از بابت معدل راحت باشه.

V.Valizadeh9
14-09-2012, 10:06
سلام شما نمی تونی درس ها رو بدون گذروندن پیش نیاز برداری.بهترین کار این بود ترم تابستان ریاضی 1 و فیزیک 1 رو دریک دانشگاهی مهمان می خوندی .الان بهتره برنامه رو سبک کنی یک چند تا درس عمومی برداری تا اخر ترم خیالت از بابت معدل راحت باشه.
دوست عزیز ممنون
اما تو سیستم دانشگاه آزاد چون یه بار ریاضی رو برداشتم یعنی مشکلی برای برداشتن ریاضی 2 ندارم ...
به هر حال هدفم از ایجاد تاپیک این بود که دوستان کمک کنن تا مشکلم حل شه نه این که 4 تا عمومی بردارم و بیخیال شم ...!
مرسیــ