مشاهده نسخه کامل
: مشکل جوش آوردن 206 (1600)
سلام دوستان.
جدیدا به یک مشکلی خوردم:
زمانی که ماشین درجا کار میکنه یا آروم میره آمپر میره رو 120 و نزدیک خط قرمز میشه ولی تو کفی با سرعت 80 90 ها رو همون 90 95 میمونه.
تو سر بالایی ها هم باز آمپر میچسبونه..امروز بردم تعمیرگاه ترموستات و فشنگی رو عوض کردم ولی هیچ تغییری نکرد هوا گیری هم کرد برام مشکل حل نشد. کولر هم تست کردیم باز هم مشکل حل نشده + فن هم بالا 100 شروع به کار میکنه....(مشکل از فن هم نیست)
لطفا راهنمایی کنید ...به نظر خودم مشکل از رادیاتورش هست.
نظر شما؟ کسی تاحالا همچین مشکلی داشته؟
ممنونم.
rami_hemi
13-09-2012, 20:04
ماشین مشکل برقی نداره؟
تازگیها ضد یخ توی رادیات اضافه نکردید ؟
اگه میتونید یه بار هم کل مایع خنک کننده رو چک کنید
واتر پمپ رو هم چک کنید رادیاتور رو هم باید از نظر گرفتگی چک بکنید .
به نظر من مشکل از احتراق هم میتونه باشه که سر سیلندر هم باز بینی بشه بهتره .
سلام.
ممنون بابت پاسخ
ماشین مشکل برقی نداره؟
منظور از مشکل برقی چیه؟ تازه باتری رو عوض کردم....
تازگیها ضد یخ توی رادیات اضافه نکردید ؟
نه.
اتر پمپ رو هم چک کنید رادیاتور رو هم باید از نظر گرفتگی چک بکنید .
اونم شنبه میبرم برای چک کردن.
به نظر من مشکل از احتراق هم میتونه باشه که سر سیلندر هم باز بینی بشه بهتره .
من یک جا شنیدم که احتمال داره واشر سر سیلند نیمسوز یا یک همچین چیزایی شده باشه...همچین چیزی امکان پذیره؟
ممنونم
رادیاتور رو هم چک کنید شاید جایی توش مسدود شده یا رسوب گرفته.یا شاید روغن موتور به داخل رادیاتور برگشته و مسدود کرده.
با این وضعیت هم زیاد رانندگی نکنید نزارید آمپر بالا بره که واشر سر سیلندر میسوزه و مشکلات دیگه..
فنتون هم انگار کمی دیر به کار میفته تقریبا یه خورده از 90 بالاتر رفت باید شروع به کار کنه و تا وقتی به زیر 90 نرسیده باید کار کنه!
یکی دیگه از دلیلاش سفت بودن سوپاپ هاست که فیلر گیری کنید شاید تاثیر داشته باشه.نیم سوز شدن واشر سر سلندر هم باعث جوش
آوردن میشه
رادیاتور رو هم چک کنید شاید جایی توش مسدود شده یا رسوب گرفته.یا شاید روغن موتور به داخل رادیاتور برگشته و مسدود کرده.
با این وضعیت هم زیاد رانندگی نکنید نزارید آمپر بالا بره که واشر سر سیلندر میسوزه و مشکلات دیگه..
فنتون هم انگار کمی دیر به کار میفته تقریبا یه خورده از 90 بالاتر رفت باید شروع به کار کنه و تا وقتی به زیر 90 نرسیده باید کار کنه!
یکی دیگه از دلیلاش سفت بودن سوپاپ هاست که فیلر گیری کنید شاید تاثیر داشته باشه.نیم سوز شدن واشر سر سلندر هم باعث جوش
آوردن میشه
با تشکر از شما.
1- رادیاتور آبش کاملا تمیزه به نظر نمیاد گرفتگی داشته باشه بدین ترتیب میتونه عضو گزینه های آخر باشه به نظر من....(البته الان چک کردم)
از یک طرف من به نیم سوز شدن هم اعتقاد ندارم چون با دنده 5 سرعت 110 همه چیز عادیه ..ولی زمانی که آروم میری یا ترافیکه حالش خراب میشه :دی اگر سر سیلند باشه باید در هر حالتی جوش بیاره اگر اشتباه نکنم.
مرسی
ardalan13
13-09-2012, 23:38
سلام دوستان.
جدیدا به یک مشکلی خوردم:
زمانی که ماشین درجا کار میکنه یا آروم میره آمپر میره رو 120 و نزدیک خط قرمز میشه ولی تو کفی با سرعت 80 90 ها رو همون 90 95 میمونه.
تو سر بالایی ها هم باز آمپر میچسبونه..امروز بردم تعمیرگاه ترموستات و فشنگی رو عوض کردم ولی هیچ تغییری نکرد هوا گیری هم کرد برام مشکل حل نشد. کولر هم تست کردیم باز هم مشکل حل نشده + فن هم بالا 100 شروع به کار میکنه....(مشکل از فن هم نیست)
لطفا راهنمایی کنید ...به نظر خودم مشکل از رادیاتورش هست.
نظر شما؟ کسی تاحالا همچین مشکلی داشته؟
ممنونم.
سلام. منم دقیقا همین مشکل رو با ال90 دارم. با دنده 5 سرعت 110 همه چیز عادیه ..ولی زمانی که آروم میری یا ترافیکه حالش خراب میشه!!!:10:
rami_hemi
14-09-2012, 02:07
با این وضعیت باید کل موتور چک بشه بخصوص سیستم جرقه زنی و سر سیلندر
توی سرعت بالا و دنده سبک مشکلی نشون نمیده چون برخورد هوای زیاد با رادیاتور و موتور و دوران پایین موتور کمک زیادی به خنک کردنش میکنه
موتورهای پژو ذاتا دمای بالایی دارن ولی به گفته دوستمون شیرین هم موتور ماشین شما هم فنها رو دیر راه میندازه و به احتمال ثوی دور پایین فن که از 90 تا 95 روشن میشه روشن نمیشه .
با تشکر از شما.
1- رادیاتور آبش کاملا تمیزه به نظر نمیاد گرفتگی داشته باشه بدین ترتیب میتونه عضو گزینه های آخر باشه به نظر من....(البته الان چک کردم)
از یک طرف من به نیم سوز شدن هم اعتقاد ندارم چون با دنده 5 سرعت 110 همه چیز عادیه ..ولی زمانی که آروم میری یا ترافیکه حالش خراب میشه :دی اگر سر سیلند باشه باید در هر حالتی جوش بیاره اگر اشتباه نکنم.
مرسی
آخه دمای 90 یا95 توی سرعت بالا و جاده کفی خیلی زیاده.
این دما برای ترافیکه سنگینه!تو جاده کفی که با سرعت یکسان و بدون تعوض دنده مکرر حرکت میکنید مثلا 20تا30 کیلومتر با دنده5و سرعت 100تا برید باید آمپر روی 70 باشه.
سلام. منم دقیقا همین مشکل رو با ال90 دارم. با دنده 5 سرعت 110 همه چیز عادیه ..ولی زمانی که آروم میری یا ترافیکه حالش خراب میشه!!!:10:
اکثر ماشین ها همینطوری هستن مخصوصا توی این گرما توی ترافیک حتما آمپر میره بالا!اگه تو ترافیک به آمپر ماشین ها دقت کنید همهشون آ»پرشون بالاس و دونه دونه میشنوید که فناشون روشن میشه یه صدای خیلی زیادی هم داره چون فن دور بالا کار میکنه!
من ودم یک بار 20 تا 206 رو توی ترافیک نگاه کردن 18 تاشون آمپرشون یا روی 90 بود یا بالای90 دو تا هم 80 بودن که فکر کنم تازه راه افتاده بودن.ولی D3vil_A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز میفرمایند که تو جاده کفی هم آ»پرشون روی 90 هست که خیلی زیاده باید زیر 80 باشه.
آخه دمای 90 یا95 توی سرعت بالا و جاده کفی خیلی زیاده.
این دما برای ترافیکه سنگینه!تو جاده کفی که با سرعت یکسان و بدون تعوض دنده مکرر حرکت میکنید مثلا 20تا30 کیلومتر با دنده5و سرعت 100تا برید باید آمپر روی 70 باشه.
آقا ممنون مشکل کلا بر طرف شد.
تو پست اول اشاره کردم ترموستات جدید انداختم ظاهرا این جدیده هم خراب بوده و آب رو باز نمیکرده ! :دی دوباره امروز 100 و خورده دادم یکی دیگه گرفتم بستم ردیف شد. تو ترافیک رو 90 95 بود اصلا هم بالا نرفت ....تو کفی هم یه 10 تایی کمتر شده. نسبت به قبل....
خلاصه شانس آوردم سر سیلند اینا نبود که این موتور 1600 ها لوازمشون خیلی گرونه ( سره این تحریم ها ) حسابی زیر خرج میرفتم !
ممنونم از همگی
آقا ممنون مشکل کلا بر طرف شد.
تو پست اول اشاره کردم ترموستات جدید انداختم ظاهرا این جدیده هم خراب بوده و آب رو باز نمیکرده ! :دی دوباره امروز 100 و خورده دادم یکی دیگه گرفتم بستم ردیف شد. تو ترافیک رو 90 95 بود اصلا هم بالا نرفت ....تو کفی هم یه 10 تایی کمتر شده. نسبت به قبل....
خلاصه شانس آوردم سر سیلند اینا نبود که این موتور 1600 ها لوازمشون خیلی گرونه ( سره این تحریم ها ) حسابی زیر خرج میرفتم !
ممنونم از همگی
چــــــــــــــــــــــــ ـی ترموستات 100 هزار تومن!!!!!!!!!!!!
بله با هزینه تعویض تازه یک مدل دیگه داشت 160 تومن بود فکر کنم که موجود نبود....!
بله با هزینه تعویض تازه یک مدل دیگه داشت 160 تومن بود فکر کنم که موجود نبود....!
آقا خیلی گرون نشده؟؟!یه کم پرس و جو کنی فکر کنم خیلی گرونه این قیمت!من تو سایت ایساکو خوندم ترموستات با پوسته برای 206 یه مدل 50 هزار تومنی داره یه مدل هم 150 هزار تومن!
آقا خیلی گرون نشده؟؟!یه کم پرس و جو کنی فکر کنم خیلی گرونه این قیمت!من تو سایت ایساکو خوندم ترموستات با پوسته برای 206 یه مدل 50 هزار تومنی داره یه مدل هم 150 هزار تومن!
ببین سه تا مدل داره...
یکی همین 50 تومنی هست که الان شده 70 اینا....یک مدل ( که بهترین مدل موجود هست 105 110 تومنه) - مدل فابریک هم که گیر نمیاد 150 160 تومنه...!
FC.Barcelona
14-09-2012, 22:55
درسته ترموستات 7.4.5 ها همین قیمت هست چون یک تکه پلاستیکی همراه با سنسور دما هست ولی تویه 7.4.4 ها ترموستات پوسته فلزی هست و فقط کافیه ترموستات عوض بشه که قیمتی هم نداره
وخیلی هم زود ترموستات 7.4.5 ها خراب میشه و خوب هم عمل نمیکنه!!(پلاستیکه دیگه!)
اگه قطعاتش هنوز هم گیر بیاد میشه نوع ترموستات را به فلزی ها تغییر داد
سلام وقت بخیر من 206 تیپ 5 مدل 83 دارم مدتی که آمپر آب در حالی که موتور زیاد گرم نیست میچسبه بالا چراغ استوپ روشن میشه بعد از چند ثانیه برمیگرده به حالت اول بعضی روزا 2 تا 3 بار اینجوری میشه دیاگ زدن مشکلی نداشته مکانیک دیده رادیاتور سنسور آب وترموستات و مقاومت هم عوض کردم درست نشده لطفا راهنمایی کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-01-2018, 17:31
سلام وقت بخیر من 206 تیپ 5 مدل 83 دارم مدتی که آمپر آب در حالی که موتور زیاد گرم نیست میچسبه بالا چراغ استوپ روشن میشه بعد از چند ثانیه برمیگرده به حالت اول بعضی روزا 2 تا 3 بار اینجوری میشه دیاگ زدن مشکلی نداشته مکانیک دیده رادیاتور سنسور آب وترموستات و مقاومت هم عوض کردم درست نشده لطفا راهنمایی کنید
سلام
1- تعویض قطعات از روی شک و گمان اشتباهه و پول ریختن به جیب میلیاردها تا میلیاردرتر بشند
2- اگر ترموستات کهنه باشه پس علت این مشکل, گیرکردنش و بسته ماندنش و یهو باز شدنش هست
3- اتصالی سیم سنسور آمپر آب به بدنه باعث بالارفتن ار تا آخر میشه
ممکنه یک جای سیم گاهی میچسبه به بدنه یا موتور
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوش اوردن 206 میتونه برای ترموستات باشه و برای ضعیف بودن واشر سر سیلندر هم باشه !!! همیشه امپر اب رو چک کنید مخصوصا تو محصولات فرانسوی مثله پژو که دور موتور بالاست
سلام دوستان عزیز
من دقیقا همین مشکلو دارم. ماشین 206 تیپ دو هست. بردم فشنگی و مقاومت فن عوض کرد هواگیری هم کرد تو مسیر آب هم چک کرد گیر نداره آخرش گفت ایراد از ای سی یو هست بردم 80 تومن هم دادم ای سی یو رو دانلود مجدد زد اونجا درست شد دوباره تو ترافیک مشکل پیدا کرد. تا میرسه به 97 چند ثانیه دور کند روشن میشه بعدش یه دفعه آمپر میچسبه بالا و آلارم استپ میزنه دور تند روشن میشه. حالا طرف میگه باید ای سی یو باز بشه تعمیر بشه که اونم خدا میدونه چقد هزینه داره و تا حدود زیادی مطمئنم هزینه بیخودیه. فقط ترموستات تا الان عوض نکردم چون مکانیک گفت قطعا درسته و مشکل نداره. به نظر شما عوض کنم؟ ضمنا با دیاگ که چک میکرد دور تند و کند فن جداگانه درست فرمان میگیره و با این وضعیت این یک آلارم کاذبه مکانیک میگفت اگر حساس نیستی بیخیالش شو ولی تو ترافیک خیلی رو اعصابه
بله دوستان ای سی یو مشکلی نداشت مشکل از سیم کشی بود والسلام اتصالی هم نشون نمیداد یک سیم جدید مستقیم به فشنگی داد حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.