مشاهده نسخه کامل
: بررسی و مشاوره تخصصی تبلت های چینی برند شامل hyundai,onda...
onlinetab
13-09-2012, 15:00
با سلام
بنده مدیر فنی شرکت نگاران ارائه کننده گارانتی طلایی پدیده برای تبلت های hyundai و onda هستم.این تبلت ها پس از یکسال بررسی و ارزیابی بیش از 30 مورد برند برای ارائه و گارانتی انتخاب شدند.به همین دلیل اطلاعات کاملی در این رابطه تهیه شده.البته نقد و بررسی کاملی روی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای هر محصول قرار گرفته و ویدئو هم از محصولات وجود داره.همچنین در صورتی که دوستان سوال خاصی داشتن هم اینجا و هم در بخش نظرات محصول در سایت آنلاین تب آماده پاسخگویی هستم
ممنون
onlinetab
15-09-2012, 01:30
سلام
با توجه به مشکلاتی که برای دوستان ایجاد شده احساس کردم لازمه این تاپیک رو بزنم تا بهترین گزینه های تبلت های چینی رو معرفی کنیم و مورد ارزیابی قرار بدیم.سعی میکنم از ابعاد مختلف و با قابلیت های مختلف براتون معرفی کنم.ولی اگر کاربرد خاصی مد نظرتون بود بگید تا تبلت مربوط به اون در اولویت قرار بگیره.تمامی موارد با اطلاعات کامل،تصویر و حتی فیلم معرفی خواهند شد.امیدوارم مفید فایده باشه.این کار واقعا مشکل هست ولی به شرطی که استقبال بشه حتما ادامه میدم.پس لطفا نظراتتون رو اعلام کنید و در بحث مشارکت کنید.ممنون
onlinetab
15-09-2012, 01:31
ابتدا با تبلت 7 اینچی شرکت هیوندای شروع میکنیم
منبع :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HYUNDAI A7HD
اين تبلت یعتی A7HD يكی از بهترين تبلت های سال 2012 بوده كه توسط شركت هيوندای كره طراحي و روانه بازار شده است . طراحي بسيار زيبا با قطر كم وضخامت تنها 8.9mm ، اين تبلت را جلوتر از رقيبان خود از جمله ipad وGalaxy tab قرار می دهد. در كنار طراحی منحصر به فرد اين دستگاه قدرت سخت افزار آن كه شامل پردازنده A10 با قدرت 1.5GHZ و رم 1GB از نوع DDR3 و صفحه نمايش 7 اينچی با كيفيت 600*1024 پیكسل و تراكم 178ppi از نوع Ips تمامی نيازهای شما را از يك تبلت به راحتی فراهم می نمايد . قدرت اين تبلت در اجرای بازی های فيلم های HD بی نظير است و شما به راحتی می توانيد به واسطه خروجی HDMI اين تبلت تصويری با رزولوشن 3840*2160 پيكسل داشته باشيد كه فراتر از تلويزيون های Full HD كنونی می باشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمايش اين دستگاه با رزولوشن 600*1024 با 178ppi و تكنولوژی IPS و از نوع WLED می باشد كه با زاويه ديد 180 درجه استفاده از اين تبلت را لذت بخش تر می نمايد . در تست های انجام شده اين تبلت صفحه نمايش پر نورتری نسبت به رقيبان خود از جمله آيپد 3 داشته و در نهايت يك كيفيت منحصر به فرد برای علاقه مندان به نت گردی و بازی ها و فيلمهایHD فراهم می كند.
اين تبلت از يك پردازنده قدرتمند 1.5GHZ از نوع A10 و گرافیک Mali 400 بهره می برد و در كنار اين دو، يك حافظه رم 1GBاز نوع DDR3 پشتيبان خوبی برای استفاده بدون دغدغه جهت بازی هایHD و كار های سنگين با اين تبلت می باشد . ظرفيت حافظه اين دستگاه 8GB بوده كه با حافظه جانبی امكان افزايش تا 32GB را دارا می باشد.
در بالای دستگاه از سمت راست به چپ كليد های خروج ، تنظيم صدا و خاموش / روشن وجود دارد و در سمت چپ به ترتيب پورت USB ،HDMI و محل اتصال شارژر قرار گرفته است . شما همزمان از پورت USB می توانيد به عنوان اتصال OTG نيز بهره ببريد.نكته بسيار جالب در رابطه با پورت HDMI اين تبلت خروجي با رزولوشن 3840*2160 می باشد كه تصوير خيره كننده ای را جهت نمايش محياء می سازد.
محل اتصال هدفون در سمت راست دستگاه و ميكروفون و ورودی حافظه جانبی در پايين تبلت تعبيه شده است.
اين تبلت از سيستم عامل آندرويد نسخه 4 يا همان بستني حصيری بهره می برد كه بسيار در عملكرد بهتر آن موثر می باشد. همچنين يك باطری 3400 ميلي آمپري امكان كار در حدود 6 ساعت به صورت مداوم و 72 ساعت به صورت استند بای را فراهم مي كند.دوربین وب کم نیز جهت ارتباط تصویری در جلو آن تعبیه شده است.
نقاط قوت
ضخامت و وزن بسيار كم
صفحه نمايش فوق العاده و با كيفيت
سخت افزاری قوی جهت نمايش انواع بازی و فيلم
نقاط ضعف
باطری معمولی
نداشتن سوكت 3.5 ميليمتری صدا
پردازنده
سازنده پردازنده
Allwinner A10
مدل پردازنده
ARM Cortex A8
سرعت پردازنده
1.5GHz
حافظه
حافظه Ram
1GB
نوع حافظه Ram
DDR3
ظرفيت حافظه داخلي
8GB
صفحه نمايش
صفحه نمايش لمسي
دارد
نوع صفحه نمايش
IPS
نوع صفحه لمسي
5multi-point capacitive touch screen
اندازه صفحه نمايش
7inch
رزولوشن صفحه نمايش
600*1024
امكانات
شبكه بي سيم Wifi
Support 802.11g/n wireless protocol
Gps
ندارد
نسخه بلوتوث
نوع كارت حافظه قابل نصب
Extend up to 32GB MAX
توضيحات وب كم
0.3MP
پورت USB
Mini USB OTG *1
پورت HDMI
HDMI output *1
فيش صدا
3.5mm earphone jack *1
مشخصات كلي
ابعاد
8.9*118*174
وزن
270gr
رنگ
سفید,مشکی
ساير مشخصات
سيستم عامل
Android
نسخه سيستم عامل
4.0
باتري
3400MAh
كاركرد باتري
7-9Hours
برخي نرم افزارهاي نصب شده
File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail etc
امكانات ديگر
Support Word, Excel, PPT, PDF format document Video player OTG function HDMI output Flash
تجهیزات داخل جعبه
تبلت،شارژر،هدفون،کابل usb
لینک فیلم بررسی فارسی تبلت HYUNDAI A7HD
A7HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بررسی فارسی تبلت A7HD هیوندای کره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farhad_198262
17-09-2012, 19:44
این تبلتها ظاهرا بلوتوث ندارن
سوالم اینه که آیا میشه روشون بلوتوث اکسترنال نصب کرد اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
farhad_198262
17-09-2012, 19:48
این تبلتها ظاهرا بلوتوث ندارن
سوالم اینه که آیا میشه روشون بلوتوث اکسترنال نصب کرد اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
onlinetab
18-09-2012, 20:47
بستگی به رام داره.البته تبلت hyundai s900 بلوتوث داره
بررسی فارسی تبلت HYUNDAI S900 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farhad_198262
18-09-2012, 21:03
رام باید چقدر باشه میشه توضیح بدید؟
با تشکر
onlinetab
18-09-2012, 22:44
زمانیکه شرکت رام جدید رو ارائه میکنه اعلام میکنه چه امکاناتی رو ساپورت میکنه
moslem47
18-09-2012, 23:56
این دو مدل را دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _p/meri5702.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _p/meri5754.htm
onlinetab
19-09-2012, 23:22
این دو مدل را دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _p/meri5702.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _p/meri5754.htm
خیر.تو تبلت های چینی فعلا فقط HYUNDAI و ONDA مورد تایید هستند
onlinetab
19-09-2012, 23:24
خیر.تبلت HYUNDAI S900 بلوتوث داره
hbm_7052
20-09-2012, 08:44
اینا چطورن؟
cube U30GT
moslem47
20-09-2012, 14:21
لطفا راجع به این دو مدل هم بفرمایید چطورند؟
moslem47
20-09-2012, 14:37
لطفا در مورد گارانتی توضیح بدید..................تشکز
azadibehnam
25-09-2012, 13:10
فوری سلام به همه ی دوستان 1 سوال داشتم از خدمتتون من 1 تبلت دارم مدلش هست onda vx610w عکسشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورو خدا اگه کسی داره بگه چجور وصل میشه به تی وی من تا حالا سه تا از این کابلای 1 به 3 که مربوط به گوشی هست رو زدم تو جای تی وی ولی هیچی نشون نمیده فقط وقتی میزنم تو جای هدفونش صداش پخش میشه از تی وی میخوام بدونم مگه کابلش با کابله تی وی گوشی یا دوربین فرقی میکنه یا تنظیماتی داره ضمنا هر کس جواب داد به نتیجه رسیدم 1 شارژ 1000 بهش هدیه میدم ممنون فقط زود مرسی مرسی
onlinetab
30-09-2012, 23:38
لطفا در مورد گارانتی توضیح بدید..................تشکز
یکسال گارانتی پدیده با تعویض و تعمیر
onlinetab
30-09-2012, 23:56
فیلم معرفی فارسی تبلت onda vi40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تبلت vi40 يكی از بهترين تبلت های ارائه شده توسط كمپانی onda می باشد.اين تبلت با پردازنده قدرتمند خود با توان 1.5 GHZ و رم 1GB به راحتی نيازهای شما از يك تبلت مثل بخش فيلم و بازی و همچنين نت گردی را برآورده خواهد كرد.
همچنين اين تبلت با صفحه نمايش 9.7 اينچی از نوع IPS بهترين كيفيت را جهت نمايش برای شما فراهم می آورد.بهره مندی از آخرين نسخه آندرويد 4 يا همان بستنی ساندویچی كاركردن با اين تبلت را بسيار لذت بخش نموده است.
Click here to view the original image of 700x700px.
پردازنده
سازنده پردازنده
Amlogic Cortex A9
مدل پردازنده
Cortex A9
سرعت پردازنده
1.2GHz
حافظه
حافظه Ram
1GB
نوع حافظه Ram
DDR3
ظرفيت حافظه داخلي
16GB
صفحه نمايش
صفحه نمايش لمسي
دارد
نوع صفحه لمسي
5points touch-IPS
اندازه صفحه نمايش
9.7inch
رزولوشن صفحه نمايش
768*1024
امكانات
شبكه بي سيم Wifi
802.11b/g/n
Gps
ندارد
نوع كارت حافظه قابل نصب
Support TF card up to 32GB extended
توضيحات دوربين
5MP
توضيحات وب كم
2.0MP
پورت USB
MINI USB
فيش صدا
3.5mm
مشخصات كلي
ابعاد
9.8*190*242
وزن
620gr
رنگ
نقره ای
ساير مشخصات
سيستم عامل
Android
نسخه سيستم عامل
4.0
باتري
6500Mah
كاركرد باتري
8-10hours
File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail…
امكانات ديگر
support external 3G dongle Video Music Ebook Skype
تجهیزات داخل جعبه
تبلت VI40 در اواخر سال 2012 توسط كمپانی onda وارد بازار شد این تبلت با سخت افزار قدرتمند و صفحه نمایش با كیفیت، تمامی نگاه ها را به سمت خود جذب كرد این تبلت به جرئت یكی از بهترین گزینه ها در بین تبلت های 10 اینچی می باشد.
این تبلت با صفحه نمایش 10 اینچی از نوع IPS و با زاویه دید 170 درجه یكی از بهترین كیفیت ها را جهت نمایش عرضه می كند .این تبلت با وضوح 1024*768 و با امكان لمس همزمان 10 نقطه كیفیت قابل تحسین را برای بیننده فراهم می نماید.
این تبلت با استفاده از یك پردازنده قدرتمند با توان 1.5GHZ وهمچنین استفاده از پردازنده گرافیك به همراه رم 1GB یكی از قدرتمندترین تبلت های بازار می باشد.
این تبلت دارای پورت خروجی HDMI و اتصال USB بوده که به راحتی امکان ارتباط با وسائل جانبی را براحتی فراهم می نماید
این تبلت با باتری 4000MAh تجهیز شده و همچنین یك وب كم نیز در جلوی دستگاه تعبیه شده است .این تبلت به آخرین نسخه آندروید یعنی نسخه 4.1 همان جیلی بین مجهز بوده كه امكان استفاده از این تبلت را بسیار روان تر و سریع تر نموده است.
ویرایش توسط ---------.net : September 18th, 2012 در ساعت 06:30 PM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ با نقل قول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
September 27th, 2012, 12:00 AM #12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New User [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاریخ عضویتSep 2012نوشته ها42
تبلت 8 اینچی HYUNDAI S800
فیلم معرفی تبلت HYUNDAI S800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم بررسی تبلت HYUNDAI S800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين تبلت يكی از خاص ترين تبلت های طراحی شده توسط شركت هيوندای كره می باشد . با توجه به طراحي منحصر به فرد اين تبلت تمامی اجزاء به بهترين شكل به كار گرفته شده اند تا اين تبلت بيشتر خود نمايی كند. بهره مندی از بدنه از جنس آلياژ آلومينيم به همراه رنگ بسيار زيبای آن نگاه های زيادی را به خود جلب می نمايد.
Click here to view the original image of 700x432px.
صفحه نمايش اين تبلت با وضوح 1024*768 پيكسل به راحتی كيفيت خوبی را برای نمايش بازی ها و فيلم های شما فراهم می نمايد.همچنين اين صفحه نمايش توانايی شناسايی 5 نقطه لمس همزمان را دارا بوده و در بسياری از موارد كيفيت تصوير آن شما را مجذوب خود خواهد كرد.
Click here to view the original image of 700x638px.
در كنار طراحي زيبا ، سخت افزار قدرتمند به كار رفته در اين دستگاه باعث تبديل اين تبلت به يك وسيله منحصر به فرد گشته است. پردازنده 1.2GHZ از نوع CORTEXA8 و گرافيك 400MHZ به همراه 1GBرم DDR3 و8GB حافظه جانبی می تواند نمونه ای كامل از بهترين ها باشد كه در اين تبلت به دور هم جمع شده اند تا بتوان براحتی از بازي های HD ونت گردی لذت برد. اين تبلت با باتري قدرتمند 5000 ميلی آمپری شما را نااميد نخواهد كرد و به راحتی مي توانيد فعاليت های خود را انجام دهيد.
پورت اتصال HDMI ، خروجیUSB ،اتصال USB HOST و خروجی هدفون به همراه ميكروفون و اتصال شارژ در سمت راست تبلت قرار دارد.نكته قابل توجه ضخامت كم اين تبلت علی رغم داشتن پورت USB HOST می باشد به طوری كه اين تبلت را بسيار خوش دست وراحت نموده است.دكمه های تنظيم حجم صدا، منو و خروج در بالا سمت راست قرار گرفته و دو اسپيكر در جلوی تبلت و در سمت راست و چپ تعبيه شده اند. همچنين دوربين وب كم و دوربين عقب نيز در وسط تبلت طراحی شده اند تا بتوانند كارايی بهتری داشته باشند.
Click here to view the original image of 700x583px.
سخت افزاری قوی جهت اجرای بازی و فيل های HD
اتصال مستقيم فلش مموری
داشتن دوربين عقب
باتری مناسب
حافظه كم
پردازنده
سازنده پردازنده
Rockchip RK2918
مدل پردازنده
ARM Cortex A8
سرعت پردازنده
1.2GHz
حافظه
حافظه Ram
1GB
نوع حافظه Ram
DDR3
ظرفيت حافظه داخلي
8GB
صفحه نمايش
صفحه نمايش لمسي
دارد
نوع صفحه لمسي
5point-capacitive touch screen
اندازه صفحه نمايش
8inch
رزولوشن صفحه نمايش
768*1024
امكانات
شبكه بي سيم Wifi
Support 802.11g/n wireless protocol
Gps
ندارد
نسخه بلوتوث
نوع كارت حافظه قابل نصب
Extend up to 32GB MAX
توضيحات دوربين
2.0MP
توضيحات وب كم
0.3MP
پورت USB
Mini USB OTG *1
پورت HDMI
HDMI output *1
فيش صدا
3.5mm earphone jack *1
مشخصات كلي
ابعاد
12*158*215
وزن
478gr
رنگ
بنفش بادمجانی
ساير مشخصات
سيستم عامل
Android
نسخه سيستم عامل
4.0 ICS
باتري
5000MAh
كاركرد باتري
8-10hours
File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail etc
امكانات ديگر
Support Word, Excel, PPT, PDF forma document Video player OTG function HDMI output Flash Compass
تجهیزات داخل جعبه
mahdi_960
07-10-2012, 22:28
من یک راک ایکس می خواهم قیمت چنده؟
چه طوری می تونم سفارش بدم؟
onlinetab
09-10-2012, 00:30
به زودی ارائه میشه.سایت رو دنبال کنید
نمیدونم چرا از هیوندا راک ایکس هم تو سایتهای خارجی هم جدیدا ایرانی خیلی بد میگن با اینکه قیمت بالایی داره.کسی اینو داره یا تست کرده؟
سلام
من یه تبلت
HYUNDAI TB1000دارم . میخواستم سیمکارت روش بزارم که ریست شد ودیگه بالا نیومد
رست هم کردم اما فایده نداره
ممنون میشم کمکم کنید
delmajid
10-03-2013, 08:20
سلام من یه تبلت hyundai rock x خریدم
ولی متاسفانه بعضی وقتا موقعی که میخوام دکمه power رو بزنم که قفل صفحه رو باز کنم
سیستم هنگ میکنه و باید ریستارت بشه.
نمیدونم باید چیکار کنم
البته همیشه اینجوری نمیشه
نمیدونم مشکل سخت افزاریه یا نه؟
از اساتید مربوطه کمک میخوام
ممنونم
delmajid
10-03-2013, 19:25
جناب --------- فقط تبلیغات میکنند من یه تبلت خریدم ازشون ولی به مشکل بالا برخورد کردم
نه ساپورت نرم افزاری میشه نه کمکی میکنند.
گارانتی هم طبق معمول هیچ کاری نمیکنه هرکاری هم که انجام میده دو برابر بازار پول میگیره
من پول دادم گرفتم شما این کار رو نکنید
که پشیمون میشید.
mehdi speed 700
12-03-2013, 15:53
اینم تبلت hyundai hy731 خودمم تجربه کار باهاش رو نوشتم
delmajid
13-03-2013, 11:24
والا موقع انتقاد جناب ......... نیستن که جواب بدن
رام های اختاصی گوشی هم که سایت هیوندای میزنه قفل کردن که شما به اجبار باید از خودشون بگیرید که اونم هر بار آپدیت 40000 تومان آب میخوره
من که حسابی پشیمون شدم هیچ کس هم نیست که جواب بده حتی توی خود سایت پدیده که گارانتی اصلی این تبلت هستش
من نمیدونم چرا جواب نمیدن
آخه یعنی جناب .......... تو این چند روز یه سر به این تاپیک نزدن که جوابگوو باشن؟
سلام اگه ممکنه در مورد هیوندا tb1000 هم توضیحاتی بدید من باهاش چند تا مشکل دارم 1- فایل های تصویری رو ک حجمشون 100مگ باشه به صورت اهسته نشون میده 2 از روز اول بعضی وقتا خود به خود صداش کم میشه و قطع میشه 3- وقتی باطریش به 20 درصد میرسه خاموش میشه 4- خیلی کم باطری نگه میداره 5-تو اینترنت بعضی وقتا واسه تایپ خیلی کند میشه تایپ با چیزی که تو صفحه نمایش داده میشه 2 ثانیه اختلاف داره ممنون میشم کمک کنید چون تبلیغاتی که داشتید خیلی ان تبلت رو پر قدرت نشنون میداد .
delmajid
18-03-2013, 11:05
جناب --------- باید جوابگو باشند که نیستند
فقط تبلیغات خوبی انجام میدادند
من به گارانتی هم گفتم یه کار کنید که اگه دلار اومد پایین بازم مردم از شما خرید کنند نه فقط الان
به خاطر قیمت بالای بقیه تبلت ها
ولی الان دیگه کسی جوابگو نیست. منم توصیه میکنم کسی دیگه نخره
ما اشتباه کردیم شما نکنید
NANOTABLET.IR
23-03-2013, 12:25
سلام
من یه تبلت
HYUNDAI
TB1000دارم . میخواستم سیمکارت روش بزارم که ریست شد ودیگه بالا نیومد
رست هم کردم اما فایده نداره
ممنون میشم کمکم کنید
قبل از گذاشتن سیم کارت روی تبلت باید تبلت رو خاموش میکردید.بهتره که اون رو برای گارانتی بفرستید.
fly2heaven
24-03-2013, 18:33
سلام اگه ممکنه در مورد هیوندا tb1000 هم توضیحاتی بدید من باهاش چند تا مشکل دارم 1- فایل های تصویری رو ک حجمشون 100مگ باشه به صورت اهسته نشون میده 2 از روز اول بعضی وقتا خود به خود صداش کم میشه و قطع میشه 3- وقتی باطریش به 20 درصد میرسه خاموش میشه 4- خیلی کم باطری نگه میداره 5-تو اینترنت بعضی وقتا واسه تایپ خیلی کند میشه تایپ با چیزی که تو صفحه نمایش داده میشه 2 ثانیه اختلاف داره ممنون میشم کمک کنید چون تبلیغاتی که داشتید خیلی ان تبلت رو پر قدرت نشنون میداد .
دوست عزیز منم این مشکل کند بودن و سینک نبودن صدا و تصویر رو دارم اما فقط در فایل های mkv و فهمیدم مشکل از رم تبلت هست متاسفانه در همه تبلغات و بررسی سایت ها و حتی روی جعبه هم نوشته رم 1 گیگ ولی با نرم افزار های تست که استفاده کردم رم تبلت رو 590 مگابایت نشون میده که این خیلی بده و در واقع 90٪ کندی این تبلت واسه همین موضوعه شما از نرم افزار antutu استفاده کن تا مقدار رم رو هم نشون بده بهت . حتی نوع cpu هم اونی نیست که همه جا عنوان میشه در واقع سی پی یو این مدل arm v7 هست ولی همه جا عنوان میشه cortex a 9 هست !!!!!!!!!!!!
delmajid
25-03-2013, 06:38
من به شخصه rock x خریدم
با گارانتی پدیده و با بیمه سامان
و دستگاه ایراد داره که گارانتی جوابگو نیست هر دفعه هم ایمیل میزنم میگن دستگاه رو بفرست و یه 100 تومنی آب میخوره و دستگاه میره و برمیگرده میبینم همونه
هیچ تغییری نکرده
بهشون هم که میگم ، میگن حتما برنامه بد نصب میکنی
جالبی اینجاست که تو سایت های forum خارجی هم که میگشتم دیدم مشکل منو خیلی ها دارن
اینم بهشون گفتم میگن اونا دروغ میگن
من خریدم شما نخرید و اطلاع رسانی کنید
Behroozteror
26-03-2013, 14:00
سلام دوست عزیز خب cortex a9 جز خانواده arm و ورژن 7 است دیگه
eman_releeh
27-03-2013, 20:13
سلام یه دوست عزیزی می گفت که تبلت ainol nova 7 venus داره و اکثر بازی هارو اجرا نمی کنه و خیلی داغ میکنه و کنده!
به نظر شما همین طوره که ایشون میگن یا نه؟
ایشون میگفتن به خاطر پردازنده ی گوشیه
delmajid
04-05-2013, 18:42
سلام دوستان عزیز و با اجازه ادمین محترم
من تبلت هیوندای راک ایکس رو خریدم و پشیمونم به چند دلیل
۱- اصلا در سطح سامسونگ و بقیه برندها نیستند
۲- ساپورت نرم افزاری نمیشه
۳- شما با کوچکترین مشکلی که برخورد کردید آقایون میگن که باید تبلت رو بفرستی گارانتی و بعد میگن که مشکل نرم افزاری و باید ۴۰۰۰۰ تومان بریزی به حساب تا برات رام نصب کنیم
یعنی در واقع سواستفاده میکنند در صورتیکه میتونند تو یک فورام یه تاپیک بزنند و رام و آموزش ها رو اونجا بزارند
یعنی شما اگه از همون اول یکم پول اضافه بدید و مثلا سامسونگ بگیرید دیگه این دردسرها رو ندارید
این اتفاق برای من چند بار تکرار شده.
همین جناب آنلاین تب که این تاپیک رو زد چرا الان هیچگونه جوابی نمیده.
در واقع از این سایت بزرگ برای تبلیغات استفاده کرد.
من تجربم رو گفتم به هر حال میل خودتونه
nadermatin2
10-05-2013, 11:42
دوستان بنظرتون تبلت چینی آینول نوو 7 کریستال با ساپورت 3 دی و دو هستهای با قیمت 534000 تومن ارزش خرید داره یا نه؟ آیا نقطه ضعف خاصی داره؟
emanifard
24-05-2013, 23:16
من تبلت هیوندای t7s دارم
یه مشکل بزرگ پیدا کرده ام خواهش میکنم اگر برای کسی مقدوره و کاری از دستش برمیاد انجام بده و راه حل بده
امروز فایلهای فریمود clean رو ریختم روی کارت حافظه و کلید ولوم و پاور رو زدم و یه سری نوشته ها اومد روی صفحه که نشون میداد داره آپدیت میشه چند لحظه بعد خاموش شد و وقتی کلید روشن رو زدم یه آرم اندروید اومد که داخل یه مربع قرمز بود و دو ثانیه میرفت و دوباره میومد اتفاقی هم نمی افتاد بعد کلید پاور رو زدم که خاموش وبشه که دوباره روشنش کنم که شاید درست بشه ولی تبلتم دیگه روشن نمیشه اگر خودتون هم راه حل نمیدونید از کسی بپرسید بگید چکار کنم. وقتی هم با شارژ میزنم چراغ قرمز رنگ شارژ روشن میشه ولی تبلت روشن نمیشه/ در ضمن طبق راهنمایی اهل فن دکمه ریست رو هم زدم نشد و دکمه ریست همراه با دکمه پاور رو هم امتحان کردم و نشده خواهش میکنم اگه اهی هست بگید
سلام دوستان من یه تبلت hp friend دارم که ایتم های صفحه ریکاوری اون به زبان چینی نوشته شده میخوام cwm رو با نرم افزار odin تغییر بدم نمی دونم چطوری به حالت دانلودینگ میره همه حالت هارو تست کردم اما نرفت .دستگاه رو روت کردم میخوام رام نصب کنم اگه رام مناسب برای دستگاه میشناسید معرفی کنید مشخصات دستگاه من هم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.