مشاهده نسخه کامل
: sos!!! واقعا به كمك هاتون احتياج دااارم!!!! واقعا موسسات غيرانتفاعي بي ارزشه؟؟؟
nahid totti_emo
12-09-2012, 17:08
سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نيازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟):worried::worried::blush:
اگه فکر میکنین که شرایط دوباره خوندنو ندارین به نظر من از بین این دو تا از نظر اعتبار عمران ازاد بهتره...
حالا این هم مهمه که خودتون از کدوم رشته خوشتون میاد ...چون رشته مهمتر از دانشگاهه .
M A S 0 U D
12-09-2012, 21:06
قطعا دانشگاه آزاد بهتره
شک نکن
رشته عمران هم خوبه
غیر انتفاعی جا افتاده نیست و مردم یه جورائی قبولش ندارن و در آینده تو مسیر زندگیت و مسائل کاریت تاثیر میزاره
Truth_Is_Beautiful
14-09-2012, 16:14
سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نيازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟):worried::worried::blush:
اگر دنبال علم و دانش هستی؛ که هیچ کدومشون اصلا به درد نمی خورند و هر انگیزه و شوق علمی هم داشته باشی از دست خواهی داد!!!
ولی اگر دنبال مدرک و یکسری چیزهای دیگه هستی، هر دوتاشون یه -- هستند!
سلام.
اول در مورد دوباره خوندن: اگر واقعا دلت سراسری می خواد بخون(مثل سال پیش من).حتی اگر علم و دانشم میخوای لازم نیست صبر کنی. تو دولتی معمولا استادا بانک های اطلاعاتی و فسیل هایی هستن که فقط تئوری درس میدن و احتمالا دستشون یک بار به آجر و یا... نخورده!! ولی اگر خواستی زحمت مجدداً درس خوندن و آزمون و شاید کلاس و همه اینا رو باید تحمل کنی. تقریبا از همه دوستات جدا میوفتی و فقط شاید هر چند ماه یک پیامک بهت برسه. حداکثرش سال دیگه تو فیسبوک ببینیشون.(من امشب با یکی از بهترین دوستام بعد از 1 سال بیرون رفتم...تازه رسیدم خونه.) بالاخریه علاوه بر سختی های درسی فشار عصبی و روحی روانی بهت وارد میشه. کلا آدم پژمرده میشه.(خود من اینو باور نداشتم ولی بعد از 6 ماه کلا تمام این مواردو تو خودم دیدم.) در ضمن چون امتحان و معلم نداری باید به فکر آزمون مستمر بود(البته من هیچ آزمونی جز 3تا جامع سنجش ندادم. بد کاری کردم.) مثلا اگر هزینشو داری کانون خوبه. اگر بیشتر خواستی بدونی پ.خ کن. سال اول رتبم 17000 بود ولی امسال 1700+خورده ای! شدم.:31:
در مورد آزاد عمران. عمران رشته ی خیلی خوبیه. البته فک کنم دختر باشی؟!(توتی! ناهید! ) . خب عمران سختی هم داره. اگر احساس میکنی از پس سختی هاش بر میای بسیار عالی هست. در ضمن عمران میتونه خیلی انعطاف داشته باشه و برای خودت کار کنی و...
در مورد صنایع. راستش خیلی از صنایع نمی دونم ولی فکر کنم شرایط کارش بیشتر کاخونه ای باشه که به نظر من برای انسان (مخصوصا دخترا) خوب نیست.
اما در مورد اعتبار دانشگاه. کی گفته آزاد اعتبار نداره؟ آزاد داریم که خیلی از سراسری ها رو تو جیبش میذاره.(نمونه برق گناباد=شهری کوچک و دورافتاده در خراسان). غیر انتفاعی ها هم خب تازه تاسیس ترن و احتمالا محیط دانشگاهی ندارن(یک خونه فسقلی...). تازه الان دیگه به مدرکت نگاه نمی کنن که از کجایه. حتی در بسیاری از موارد به رشتت هم نگاه نمیشه!! طرف با رشته کشاورزی کار آی تی می کنه!
در مجموع اگر من بودم می رفتم آزاد عمران می خوندم.
Mohammad
15-09-2012, 19:03
واقعا به نظرتون احتياج دارم! SOS! غيرانتفاعي چالوس؟آزاد؟ واقعا غيرانتفاعي بي ارزشه؟؟؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.