PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واقعا به نظرتون احتياج دارم! SOS! غيرانتفاعي چالوس؟آزاد؟ واقعا غيرانتفاعي بي ارزشه؟؟؟

nahid totti_emo
12-09-2012, 16:28
سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟):worried::worried::blush:

payam178
12-09-2012, 16:36
اگر میخای مطمئن بشی از سایت وزارت آموزش عالی استعلام کن

knight_rak
12-09-2012, 16:41
آقا اعتبار نداره چیه ؟! زیر همه رو وزارت علوم مهر میکنه دیگه مهم نیست کدوم خراب شده ای درست بخونی !
در مورد چالوس هم باید بگم دانشگاه آزادش خیلی توپه یه بار رفتم توش اساتید خوبی هم داره ! جای درست حسابی هم که هستش حالا بین این دوتا خودت می دونی ولی فکر کنم غیر انتفاعی از همه نظر بهتر باشه تا آزاد ؟! البت آزاد الآن حرفش خیلی بخر داره ها اینو خودت باید بررسی کنی که چطوری هست اوضاعش

nahid totti_emo
12-09-2012, 16:45
مرسي دوستان . لطف كرديد. من ي سرچي كردم ديدم همه ميگن خيلي مزخرفه غير انتفاعي و ارزش نداره و ....