مشاهده نسخه کامل
: مکانیک یا عمران؟
سینا 2012
12-09-2012, 13:32
سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم :40:
arash59b
12-09-2012, 15:47
بازار کار هر دوشون خوبه اما به نظرم اگه نخوای استخدام بشی و بخوای واسه خودت کار کنی عمران یکم بهتر جواب می ده
از نظر سختی مکانیک مشکل تر هست چون معروف به اچار فرانسه س دیگه از اکثر رشته ها توش می خونی و بیشتر از همه باید پایه فیزیک و ریاضیت قوی باشه
البته تا ۴ ترم اول کلی از درس ها شون مشترک هست ولی عمق درسهای مکانیک بیشتره
سینا 2012
12-09-2012, 17:35
اونوقط اعتبار ازاد بالاتر از غیرانتفایی هست؟یا نه؟
arash59b
12-09-2012, 17:48
غیرانتفاعی به نظرم چون دولتی تره شاید اعتبارش بیشتر باشه
ولی از ازاد هزینش کمتره
سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم
1: بازر کار هر دو خوبه الان البته چون اوضاع جنوب خرابه و کمی هم خودرو سازها به مشکل خوردن وضع کار مکانیک کمی خراب شده اما بهتر خواهد شد
2: پول بیشتر تو کارهای دولتی و استخدامی تو کارهای مکانیک هست اما اگه بخوای برای خودت کار کنی تو هر دو عالی هست
3: مکانیک رشته سختی هست و تو رشته های مهندسی دو رشته برق و مکانیک سخترین رشته ها هستن
بازار کار هر دوشون خوبه اما به نظرم اگه نخوای استخدام بشی و بخوای واسه خودت کار کنی عمران یکم بهتر جواب می ده
از نظر سختی مکانیک مشکل تر هست چون معروف به اچار فرانسه س دیگه از اکثر رشته ها توش می خونی و بیشتر از همه باید پایه فیزیک و ریاضیت قوی باشه
البته تا ۴ ترم اول کلی از درس ها شون مشترک هست ولی عمق درسهای مکانیک بیشتره
ببخشید دوست عزیز به نظر من شما از مکانیک تنها هاله از اطلاعات دارید مکانیک اچار فرانسه نیست اون صنایع هست و توش اصلا از رشته های دیگه خونده نمیشه سیالات ، جامدات (مقاوت مصالح و طراحی اجزا و ..) دینامیک وارتعاشات و کنترل و در کارشناسی ارشد بر اساس بیس انتخابی فرد در زمینه کاریش تحصیل میشه
اونوقط اعتبار ازاد بالاتر از غیرانتفایی هست؟یا نه؟
دانشگاه ازاد اعتبار داخلی و خارجیش بیشتره
hermione
12-09-2012, 20:54
بازار کارشون بد نیست هر دو در یه سطح
ولی دروسشون فرق داره مکانیک خیلی سخت تره و بعضی از دروسشون واقعا اذیت می کنه
arash59b
12-09-2012, 23:04
1:
ببخشید دوست عزیز به نظر من شما از مکانیک تنها هاله از اطلاعات دارید مکانیک اچار فرانسه نیست اون صنایع هست و توش اصلا از رشته های دیگه خونده نمیشه سیالات ، جامدات (مقاوت مصالح و طراحی اجزا و ..) دینامیک وارتعاشات و کنترل و در کارشناسی ارشد بر اساس بیس انتخابی فرد در زمینه کاریش تحصیل میشه
به رشته مکانیک اچار فرانسه می گن چون از خیلی از رشته های مهم دیگه باید اطلاع داشته باشید و واحد پاس کنید
سینا 2012
13-09-2012, 16:42
اونوقت مکانیکو یا شاگرد متوسط میتونه بخونه
arash59b
13-09-2012, 17:03
قبلا هم اشاره کردم باید پایه ریاضی و مخصوصا فیزیک و باز مخصوصا فیزیک مکانیک شما قوی باشه
شما در دوران لیسانس باید حدود ۴۰ واحد درسی پاس کنید که ارتباط مستقیم با فیزیک داره
اگه از این دو درس بدت نیاد انشاءاله مشکلی نخواهی داشت
سینا 2012
13-09-2012, 17:11
خیلی ممنون از راهنماییتون
به نظر من که برو عمران از لحاظ بازار کار بین رشته های مهندسی اوله.تنوع کاریش هم زیاده از ساختمون بگیر تا راه سازی و پی و خاک برداری و اب و فاضلاب و نقشه برداری و.... .همین ساختمون به تنهایی چندتا واحد شغلی برای مهندس عمران باز میکنه مثل محاسب و پیمانکار و ناظر ، مترور و.... فعالیت کنی.
شغل اداری هم اگه بیشتر از مکانیک نباشه کمتر نیست.
درساش هم نسبتا از مکانیک ساده تر هست درسی به نام ریاضی مهندسی توی کارشناسی نداریم .
arash59b
14-09-2012, 10:26
به نظر من که برو عمران از لحاظ بازار کار بین رشته های مهندسی اوله.تنوع کاریش هم زیاده از ساختمون بگیر تا راه سازی و پی و خاک برداری و اب و فاضلاب و نقشه برداری و.... .همین ساختمون به تنهایی چندتا واحد شغلی برای مهندس عمران باز میکنه مثل محاسب و پیمانکار و ناظر ، مترور و.... فعالیت کنی.
شغل اداری هم اگه بیشتر از مکانیک نباشه کمتر نیست.
درساش هم نسبتا از مکانیک ساده تر هست درسی به نام ریاضی مهندسی توی کارشناسی نداریم .
با اینکه مکانیک خودم اما تایید میکنم
بطور کلی اگه میخوای واسه خودت کار کنی تو عمران با هزینه کمتر می تونی این کار رو انجام بدی
البته تو مکانیک هم شغل های پر درامدی هست که با اموزش های اولیه بعد از لیسانس می تونی بهشون دست پیدا کنی.
mota1234
26-01-2015, 13:00
سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم :40:
سلام
به عنوان یه دوست بهت بگم من دکترا مکانیک دارم بذار بهت راهنمایی کنم اگه هزار بار دیگه بمیرم زنده شم حاظر نیستم چیزی جز مکانیک بخونم از نظر عقل سلیم و عاقل تنها رشته ای که ارزش خوندن و پیشرفت تو کل رشته های مهندسی داره اول مکانیک و هر چیزی مربوط بهش دوم مجدد مکانیک هزارم مکانیک بعدش برق نه عمران چون کاری که عمران میکنه 4 تا کارگر افغانی هم بعد از دو سال کار میتونن بکنن اخه چهار تا بیل زدن و اجر دادن بالا مگه دانشگاه میخواد ...
به مکانیک میگن بهشت ریاضیات درسایی که مکانیک میخونن فلک نمیخونن از مه رشته ها باید داخلش بخونی 7 واحد برق 3 واحد شیمی نقشه برداری و کلا همه چی حالا عمران پی برق نمیخونن شیمی ندارن ریاضی مهندسی ندارن اخه رشته ای که ریاضی مهندسی نداره فقط به درد دستشویی میخوره عمران کلا 2 تا 3 واحد مقاومت مصالح میگذرونن که صنایع هم میگذرونه ولی مکانیک 7 تا 10 واحد خلاصه از این چیزا و این مقایسه ها خیلی هست که بخوام بگم کتاب میشه همیشه باهوش ترین ها و بهترینها میرن مکانیک ولی عمران چی یه هم اتاقی من داشتم اسمش حمید رییسی بود نگاش میکردی حالت بهم میخورد این عمران بو درسایی که تو ارشد میخوند ما مکانیک ها 10 برابرش میخوندیم پسره خنگ کودن از این ادما الکی ولی تو هر جا نگاه کنی مکانیک همه با شخصیت با هوش نرم افزاریی که مکانیک باید بلد باشه بینهایت حالا برو نرم افزار عمران خندت میگیره چهار تا تیر و تخنه و میذارن رو هم که اونا با کامیوتر و عملی انجام میدن کارگر افغانی فقط عملی البته قصد من بی احترامی به عمران نبود بله در مقایسه با رشته هایی چون کامپیوتر برابری میتونه باهاشون بکنه من اومدن تا فقط همین پست و بذارم ماهیت ها مشخص شه
bijandarbari
26-01-2015, 13:42
سلام
از عمران پول بهتری میتونی در بیاری.تو ایران به نظرم بازار آزاد بهتری داره.
من خودم مکانیک رو خیلی دوست دارم و دارم ارشد تبدیل می خونم. ولی کاش از اول مکانیک رو نخونده بودم و رشته دیگه ای می رفتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.