ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال دارم در مورد رشته. لطفا کمک کنید. گیر کردم.

ریحانه2
12-09-2012, 11:28
سلام به همگی. من توی سراسری شیمی محض خوارزمی قبول شدم و توی آزاد شیمی کاربردی علوم داروئی.
واقعا موندم کدومو برم. میگن شیمی محض خییلی تئوریه و شیمی کاربردیی آزمایشگاهی تر.
من آزمایشگارو دوس دارم و یجورایی کاربردی رو ترجیح میم. اما این آزاده و اون سراسری. نمیدونم باید به رشته بیشتر اهمیت بدم یا به دانشگاهش.
میگن محض و کاربردی خیلی فرقی نداره تو درساش ولی تو شیمی کاربردی دیدشون آزمایشگاهیه ولی محضا بیشتر دید عمقی داره به درس. اصن نمیدونم کی درست میگه. بعضی ها میگن تا لیسانس فرقی با هم نداره. و بعدا مهم میشه. بعضیا هم میگن که کاربردی کار براش بیشتره.
لطفا کمکم کنید. میشه بگید کدوم حرف درسته . دانشجوهای شیمی میتونن کمکمک کنن؟؟

parwazsena
12-09-2012, 13:10
سلام
من خودم شیمی کاربردی خوندم
تمامی حرفایی که گفتین درسته و تقریبا تا لیسانس فرقی با هم ندارن
اگه هدفتون لیسانس باشه بهتره سطح دانشگاه رو در نظر بگیرید و بعد جیب مبارک رو (چون ازمایشگاه زیاد داره و هزینه میره بالا)
اگه هم سطح بودن کاربردی بهتره (به خاطر اینکه خودم خوندم نیست واسه اینکه تو موقعیت شغلی بهتری قرار میگیری)اگه سراسری تو شیمی قوی تره خیلی بهتره که سراسری بخونی
یه چیزی هم بگم فکر نکن شیمی اونیکه تو دبیرستان خوندی جو بگیرتت بگی ارشد چیه بابا
دکتراش رو هم میگیریم

alavi71
12-09-2012, 22:20
سلام به همگی. من توی سراسری شیمی محض خوارزمی قبول شدم و توی آزاد شیمی کاربردی علوم داروئی.
واقعا موندم کدومو برم. میگن شیمی محض خییلی تئوریه و شیمی کاربردیی آزمایشگاهی تر.
من آزمایشگارو دوس دارم و یجورایی کاربردی رو ترجیح میم. اما این آزاده و اون سراسری. نمیدونم باید به رشته بیشتر اهمیت بدم یا به دانشگاهش.
میگن محض و کاربردی خیلی فرقی نداره تو درساش ولی تو شیمی کاربردی دیدشون آزمایشگاهیه ولی محضا بیشتر دید عمقی داره به درس. اصن نمیدونم کی درست میگه. بعضی ها میگن تا لیسانس فرقی با هم نداره. و بعدا مهم میشه. بعضیا هم میگن که کاربردی کار براش بیشتره.
لطفا کمکم کنید. میشه بگید کدوم حرف درسته . دانشجوهای شیمی میتونن کمکمک کنن؟؟
شیمی کاربردی بازار کار بهتری دارد تا محض و محض بازرا جالبی ندارد.
شما با توجه به علایق تصمیم بگیرید
موفق باشید