ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مونیتور

Arashdn
12-09-2012, 07:59
سلام دوستان
بعد چند سالی بالاخره تصمیم گرفتم یه مونیتور بخرم
بزرگ باشه یعنی دیگه از 20 اینچ کمتر نشه ......(هر چی بزرگتر بهتر)
گیم بازی نمیکنم ، کار گرافیکی هم انجام نمیدم
ولی فیلم زیاد تماشا میکنم و با فایل های متنی زیاد سر و کار دارم و بیشترین کارم برنامه نویسی و وبگردیه اینکه تو روز مدت خیلی زیادی پای مونیتور هستم و میخوام پشم رو اذیت نکنه
و یه مورد مهم دیگه ، بازتاب نورش کم باشه ....... (معمولا تو محیط های پر نور کار میکنم)

ولی بحث شیرین بودجه (البته الان که قیمت ها رو نگاه میکنم میش بحث تلخ بودجه)
راستش محدودیت خاصی نمیزارم
اگه واقعا ارزش داشته باشه هزینه میکنم (البته دیگه هزینه های نجومی نه)
ولی نمیخوام بیخودی هم خیلی پول پای مونیتور حروم کنم
در واقع یه چیزی میخوام که معیار هامو داشته باشه با مناسب ترین قیمت ....

ممنون

OMEGAA
12-09-2012, 22:07
LG LED 226V IPS=330
قیمتشو زیاد مطمئن نیستم ولی همین حدود باشه خیلی عالیه.

persiantoolsbaz
16-09-2012, 14:35
اگه برنامه نویس هستی اصلا" سایز زیر 20 اینچ نخر که توی صفحه مانیتورت فضای کاری مناسبی داشته باشی .
اگه یه کیفیت تصویر بی نظیر میخوای ips226v الجی بخر . قیمتش با این گرونی های اخیر حدود 370 تومن شده . پنلش ips هست و کیفیت تصویر خیلی خوبی داره .

ویژگی ها :

"21.5 Wide

كنتراست 5,000,000:1

Super Angel

مجهز به ورودي HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وضوح تصويرFull HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))1920x1080)

Smart Package ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

f-Engine

تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امكان تنظيم 6 رنگ در منوي تنظيمات

بدنه مشكي براق با پايه كريستالي

قابل اتصال به پايه ديواري

alilosting
16-09-2012, 15:18
اگه بیشترین کاربردت تماشای فیلم هست یه مانیتوری بخر که یه ویژگی منحصر به فرد برای این کاربرد داشته باشه . مثل تکنولوژی Super resolition که توی بعضی از مدلهای lg هست .
e2281vr lg با توجه به طراحی زیبا و تکنولوژی super+resolution اش مانیتور خوبیه . با استفاده از تکنولوژی super resolution میشه فیلمهای SD رو با کیفیتی در حد HD تماشا کرد و این به نظرم برای تماشای تصویر و فیلم ویژگی خیلی جالبه .

ویژگیها :
"Wide 21.5
كنتراست 10،000،000:1
Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودي HDMI , DVI
تكنولوژي DFC
داراي كليدهاي لمسي
قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving)

Arashdn
18-09-2012, 08:19
از راهنمایی همه واقعا ممنون
اگه رنج زیر 300 بخوام چی میشه گرفت ؟

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2

saeed afshar
29-09-2012, 16:12
توی آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالب خوبی راجع به مانیتورهای سری 60 الجی خوندم . گویا این مانیتورها علاوه بر مشخصات خوبی که دارن قیمتشونم مناسبه .
هفته پیش قیمت E2060T رو توی سایتهای فروش 286 تومن دیدم . به نظر من سایز و مشخصاتش خوبه . ظاهر این مدل هم قشنگتر و خاص تر از مدلهای دیگه هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arashdn
15-10-2012, 16:17
سلام
بالاخره یه پیشنهاد قطعی واسه خرید حوالی 300 تومن چی رو پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون صبر کنم قیمتا کمتر میشه؟
لطفا یه جا هم معرفی کنید که انلاین بتونم بخرم ، بازار ارومیه اوضاعش وحشتناکه ....

samira_googleOne
16-10-2012, 15:59
ببین الان اوضاع بازار خیلی بهم ریخته . هر روز هم قیمتها داره بالاتر میره . الان با 300 تومن نمیتونی مانیتورهای بالا رو بخری . حداقل باید 400 تومن داشته باشی تا بتونی یه مانیتور خوب بخری .
فعلا" بهترین جا برای خرید همون نمایندگی هاس چون حداقل قیمت مصوبشون رو میدن و قیمت پرت نمیگن .
مدل e943Fwsk AOC یکی از مانیتورهای جدید سری 43 از برند AOC هست . 19 اینچه و مشخصاتش :

"18.5 Wide

كنتراست 50,000,000:1

بدنه بسيار باريك باضخامت 12.9ميليمتر

وضوح تصوير 1366x768

زمان پاسخ دهي سريع پيكسل ها(5ms)

پردازش رنگ DCB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مجهز به تكنولوژي DCR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توان مصرفي بسيار پايين

قابليت نصب بر روي ديوار

داراي كليدهاي لمسي درخشنده

اگر مجبوری توی این اوضاع مانیتور بخری هرچی سریعتر بخر چون واقعا" قیمتها داره بالا و بالاتر میره .
حتی مانیتورهای AOC که همیشه جزء مانیتورهاییه که نسبت به امکاناتشون قیمت مناسبی دارن الان از 400 تومن شروع میشه وای به حال بقیه !
هنوزم قیمت این مانیتور مناسبه چون هم از مدلهای جدیده و هم مشخصات خوبی داره و به نسبت بقیه قیمتش مناسبتره . 380 تومنه .

Arashdn
16-10-2012, 20:46
ممنون از راهنمایی تون
ارزونترین مونیتور 21 اینچ چی هست؟
قیمتش چیه؟

Arashdn
18-10-2012, 16:52
سلام
اگه بخوام 19 بگیرم
میشه یه چیز IPS و با کیفیت خوب حدود 300-400 گرفت؟

samira_googleOne
20-10-2012, 15:12
ممنون از راهنمایی تون
ارزونترین مونیتور 21 اینچ چی هست؟
قیمتش چیه؟

من AOC رو بهت پیشنهاد میکنم چون در کنار کیفیت و امکانات خوبی که داره قیمتشونم نسبت به بقیه مانیتورهای بازار مناسبتره .
سری e43 جزء مانیتورهای جدیدش هست که امکانات خیلی خوبیم داره.
الان قیمت مانیتورهای 21 اینچ حدودا" از 550 تومن به بالا شروع میشه و قیمت مانیتورهای 20 اینچ از 400 تومن به بالا هست . بخاطر همین اختلاف قیمت زیادشون اگه مشکل بودجه داری 20 اینچ بخر .
مدل e2043Fsk AOC قیمتش 420 تومنه و پیشنهاد منه .

samira_googleOne
20-10-2012, 16:08
سلام
اگه بخوام 19 بگیرم
میشه یه چیز IPS و با کیفیت خوب حدود 300-400 گرفت؟
والا قبلا" که تنها مانیتور IPS خوش قیمت بازار ips226v lg بود که نسبت به بقیه مانیتورهای ips خوب بازار قیمت مناسبتری داشت . asus هم یه مانیتور ips خیلی خوب داره ولی قیمتش خیلی بالاتر از این مدل lg هست .
الان قیمت ips226v حدود 600 تومنه.

Arashdn
21-10-2012, 20:35
من AOC رو بهت پیشنهاد میکنم چون در کنار کیفیت و امکانات خوبی که داره قیمتشونم نسبت به بقیه مانیتورهای بازار مناسبتره .
سری e43 جزء مانیتورهای جدیدش هست که امکانات خیلی خوبیم داره.
الان قیمت مانیتورهای 21 اینچ حدودا" از 550 تومن به بالا شروع میشه و قیمت مانیتورهای 20 اینچ از 400 تومن به بالا هست . بخاطر همین اختلاف قیمت زیادشون اگه مشکل بودجه داری 20 اینچ بخر .
مدل e2043Fsk AOC قیمتش 420 تومنه و پیشنهاد منه .

این مونیتور ورودی hdmi داره؟

alilosting
24-10-2012, 11:59
نه این مدل hdmi نداره .

samira_googleOne
24-10-2012, 12:02

نه این مانیتور نداره ولی میتونی مدل 20 اینچ e2043Fk رو بگیری که DVI داره .

از مانیتورهای سری 43 مدل e2243Fw2k AOC با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارای HDMI هست .