ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وجود یک فعالیت ناشناس در نوار ابزار سیستم

baran310
11-09-2012, 21:44
سلام دوستان
دو سه روزی هست که یه فضای خالی تو قسمت نوار ابزار سیستمم ایجاد شده که بین آیکونها فاصله میندازه و مشخص نیست چیه. فقط وقتی نشانگر موس رو میزارم روی اون فضای خالی یه باکس شبیه اونچه که توی عکس شماره یک با فلش قرمز نشون دادم، ظاهر میشه. توی تسک منیجر هم رفتم و کنترل کردم دیدم زمانی که اون پردازشی رو که توی عکس شماره دو مشخص کردم، غیرفعال میکنم اون فضای خالی هم از نوار ابزار حذف میشه. از اونجا که احساس کردم شاید قضیه مربوط به ویروس و ... باشه اینجا مطرحش کردم تا دوستان راهنمایی کنن. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jolan57
12-09-2012, 01:47
به نظر میرسه که آنتی ویروس هم ندارین !!
پست زیر رو بخونید و لوگ خواسته شده رو در همین تاپیک قرار دهید تا بررسی بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jolan57
12-09-2012, 13:50
خب حدس شما درست بود و فایل winword.exe به احتمال زیاد یک ویروس است چون در فولدری که باید باشه نیست و در System32 قرار داره
حالا یا میتونید فایل رو واسه ما ارسال کنید ببینیم چه ویروسی است یا اینکه میتونید برای پاکسازی آن از Norton Power Eraser استفاده کنید , راستی فایلی با نام entezar.exe هم برای من ناآشناست اگه فایل مورد استفاده شما هم نیست آن را پاک کنید
تاپیک Norton Power Eraser را به دقت بخوانید تا با کار کردن با آن آشنا شوید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گزینه دیگری هم که دارید اسکن با Malwarebytes هست که البته من توصیه میکنم اگر با نورتون هم این فایل رو پاک کردین حتما با این نرم افزار اسکن کنید و در کل این نرم افزار رو در کنار نرم افزار اصلی داشته باشین و هر هفته یک بار آپدیت کنید و سیستمتون رو اسکن کنید
دانلـــــــــــود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

baran310
12-09-2012, 15:57
از لطف شما ممنونم. فایلی رو که گفتید تو لینک زیر گذاشتم. البته من در حال حاضر از ابزار امنیتی مایکروسافت یا همون Microsoft Security Essentials استفاده میکنم که بروز هم هست. اما ظاهرا" کارایی لازم رو نداره.

jolan57
12-09-2012, 16:10
جالب اینجاست اکثر شرکت های امنیتی این فایل رو شناسایی میکنند به جر مایروسافت !!!
ویروس توتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ac918db7f09f02/analysis/1347453371/)

نرم افزار مالواربایت که لینکش رو بالا واستون گذاشتم دانلود و آپدیت کنید و بعدش وارد سیف مود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شوید و با نرم افزار اسکن کنید
مالواربایت ویروس مورد نظر رو میشناسه

موارد پیدا شده رو پاک کنید و نتیجه رو اعلام کنید
بعد از این هم میتونید از ccleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای پاکسازی ریجستری استفاده کنید
در آخر هم پیشنهاد میکنم بسته امنیتی خود را عوض کنید اگر تمایل به استفاده از محصولات رایگان دارید پیشنهاد من آویرا فری آنتی ویروس هست