مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت SD
payam178
11-09-2012, 20:06
با سلام من یک کارت sd را به وسیله ی رم ریدر به کامپیوتر وصل کردم و وقتی کارم تمام شد سیستم را خاموش کردم و کارت را جدا کردم ولی وقتی کارت را داخل دوربین میگذارم خطای کارت حافظه میدهد و وقتی دوباره داخل کامپیوتر میگذارم کارت را باز نمیکند و میگوید باید فرمت شود تورو خدا کمکم کنید اطلاعات داخلش از بین نرود
payam178
12-09-2012, 16:11
با سلام من یک کارت sd را به وسیله ی رم ریدر به کامپیوتر وصل کردم و وقتی کارم تمام شد سیستم را خاموش کردم و کارت را جدا کردم ولی وقتی کارت را داخل دوربین میگذارم خطای کارت حافظه میدهد و وقتی دوباره داخل کامپیوتر میگذارم کارت را باز نمیکند و میگوید باید فرمت شود تورو خدا کمکم کنید اطلاعات داخلش از بین نرود
دوستان مشکلم حل شد
من با نرم افزار CardRecovery کارت ام را ریکاوری کردم و بعد کارت را فرمت کردم و مشکلم حل شد
zak_tiesto
20-09-2012, 20:44
سلام دوستان.
من یه رم چهار گیگ میکرو اس دی دارم که روی گوشیم استفادش میکنم.
ولی دیروز زدمش به کامپیوتر و پیغام داد باید فرمت کنی تا اجرا بشه!!!! و از اون به بعد گوشیم هم دیگه رم رو نمیخونه....
میشه بدون فرمت کردن رم رو روبه راه کرد؟؟؟ حداقل تا اینکه اطلاعاتش رو بردارم... آخه اطلا عاتش واسم خیلی مهمه......
لطفا کمک کنید!؟!؟!؟!؟!
من هم یه همچین مشکلی رو با USB ام دارم ولی من فرمت هم کردم درست نشد چه ار باید بکم کمکم کنید
payam178
30-11-2012, 19:49
دوستان سلام
zak_tiesto
سلام دوستان.
من یه رم چهار گیگ میکرو اس دی دارم که روی گوشیم استفادش میکنم.
ولی دیروز زدمش به کامپیوتر و پیغام داد باید فرمت کنی تا اجرا بشه!!!! و از اون به بعد گوشیم هم دیگه رم رو نمیخونه....
میشه بدون فرمت کردن رم رو روبه راه کرد؟؟؟ حداقل تا اینکه اطلاعاتش رو بردارم... آخه اطلا عاتش واسم خیلی مهمه......
لطفا کمک کنید!؟!؟!؟!؟!
شما باید اطلاعات را ریکاوری کنی و بعد رمت را فرمت اگه با نرم افزاری که در پست پایین گفتم ریکاوری کنی بهتره چون من خودم امتحان کردم و از 800 تا عکس حدود 15 تا شو ریکاوری نکرد ( البته این روش نظر خودم است شاید دوستان دیگر نظر و روشی بهتر داشته باشند )
salar79
من هم یه همچین مشکلی رو با USB ام دارم ولی من فرمت هم کردم درست نشد چه ار باید بکم کمکم کنید
سالار جان ما اینجا داریم درباره ی کارت های اس دی صحبت میکنیم نه درباره ی usb بگذریم
شما احتمالا فلشت سوخته
سری به لینک زیر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mamali.gh67
01-12-2012, 09:04
سلام.من یه میکرو ایدی 2 گیگ دارم.با هیچ نرم افزار و ترفندی فرمت نمیشه چون چیزی نشون نمیده.هروقت به کامپیوتر توسط رم ریدر نصب میکنم ویندوز پیغام فرمت میده.ولی با هیچ نرم افزاری فرمت نمیشه. چکار کنم؟؟؟؟؟؟
payam178
01-12-2012, 19:07
سلام.من یه میکرو ایدی 2 گیگ دارم.با هیچ نرم افزار و ترفندی فرمت نمیشه چون چیزی نشون نمیده.هروقت به کامپیوتر توسط رم ریدر نصب میکنم ویندوز پیغام فرمت میده.ولی با هیچ نرم افزاری فرمت نمیشه. چکار کنم؟؟؟؟؟؟
یه سر به اینجا هم بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.