PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با Talking Tom Cat v2.0.4 لحظات فوق العاده جذاب و هیجان انگیز سرگرمی را تجربه کنید

Lord Farshad
11-09-2012, 13:20
درود.

Talking Tom Cat v2.0.4

آندروید 2.1 و بالاتر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از بازی های سرگرم کننده و جذاب آندروید ، تام سخن گو هست. شما در این بازی ، هر چیزی که بگید ، توسط شخصیت اصلی بازی یعنی گربه ای به اسم تام ، تکرار میشه.
البته تکرار گفته های شما توسط تام ، تنها قابلیت این بازی نیست. شما میتونید کارهای بسیار زیاد و جالب دیگه ای مثل کتک زدنش و ... رو هم انجام بدید :دی که در اسکرین شات ها هم کاملا مشخص هست.

لینک دانلود به صورت مستقیم و در حساب شخصی خود بنده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مطلب توسط اینجانب و صرفا برای انجمن تخصصی پی سی ورلد نوشته شده است. هرگونه کپی برداری از این مطلب تنها و تنها با ذکر نام نویسنده و انجمن تخصصی پی سی ورلد مجاز می باشد.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

Lord Farshad
11-09-2012, 13:24
درود.

دوستان به این نکته توجه داشته باشند که بعد از نصب بازی ، شما باید دیتای اون رو با وای فای دانلود کنید. البته به نظرم این بازی اونقدر جذاب و سرگرم کننده هست :دی که ارزش چند مگ دانلود رو داشته باشه.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

arf.abs
05-11-2012, 23:51
من نمیتونم دانلودش کنم
واسه همه اینجوریه؟؟

Ghaioom
07-11-2012, 16:52
البته به نظرم این بازی اونقدر جذاب و سرگرم کننده هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ارزش چند مگ دانلود رو داشته باشه.
آره. من به چند نفر قبلا دادم نصب کنن. گاهی جاها میرن وقتی جمع هستن میزارن میخندن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord Farshad
07-11-2012, 16:57
من نمیتونم دانلودش کنم
واسه همه اینجوریه؟؟

واقعا پوزش میخوام ازتون داداش ؛ اکانت پرمیوم من در فایل بالک حذف شده و فایل ها هم پرید دیگه.

اگر شد ؛ بعد میان ترم هام واستون آپلودش میکنم.

آره. من به چند نفر قبلا دادم نصب کنن. گاهی جاها میرن وقتی جمع هستن میزارن میخندن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما هم تا دلت بخواد این کارو کردیم :دی

farzad666
26-11-2012, 15:19
اگر مقدوره لینک جدید بذارید