مشاهده نسخه کامل
: لطفا جایی رو توی شهر کرمانشاه بهم معرفی کنید که تلویزیون داشته باشه.
saeedazami
11-09-2012, 10:19
لطفا جایی رو توی شهر کرمانشاه بهم معرفی کنید که تلویزیون داشته باشه.من چند روزه که به تمام نماینندگی های ال جی.سامسونگ وایکس ویژن زنگ می زنم هیچ کدومشون تلویزیون ندارند.دوستان کرمانشاهی وکسانی که فروشگاه های تلویزیون در کرمانشاه رو می شناسند لطفا آدرس ویا شماره تلفن مراکز فروش روبزارند.دنبال این مدل ها ویا مشابهشون می گردم: LG 42LM58000,LG 42LM62000,X.VISIO LE 42KD30.SAMSUNG 40D6920 ممنون میشم کمکم کنید امروز یا حد اکثر تا آخر هفته می خوام بخرم .دعاتون میکنم..
آقا سامسونگ و الجی که راحت پیدا میشه
همون میدان مصدق . سامسونگ فروشگاه کنار غرب فوکا . الجی هم داخل پاساژ ملت طبقه زیر نمایندگی داره . زنگ زدن فایده نداره . باید بری
saeedazami
12-09-2012, 18:35
آقا سامسونگ و الجی که راحت پیدا میشه
همون میدان مصدق . سامسونگ فروشگاه کنار غرب فوکا . الجی هم داخل پاساژ ملت طبقه زیر نمایندگی داره . زنگ زدن فایده نداره . باید بری
رفتم.کل شهرو گشتم.یارو می گفت 42lm58000رومیدیم2ملیونو190هزارت من.درحالی که من اوایل هفته قیمت گرفتم 1ملیونو740هزارتومن بود. مثلا نمایندگی بود.4تا نمایندگی دیگرو گشتم از حافظیه گرفته تا شریعتیو همون مصدقی که میگی.همشون میگفتن یا نداریم یا قیمت ها بیش از 300هزار تومن افزایش پیدا کرده منم میگفتم آخه چه طوری بعد از سه روز قیمت ها اینقد زیاد شده اونام میگفتن دلار.بالاخره همون میدان مصدق توی یکی از پاساژها نمیدونم اسمش چی بو یه دونه کره ای وبدون ضمانت خریدیم.47lw4500روخریدیم2میلیون و50هزارتومان.اصلا دلم با این مدل نبود ولی خب اگه آدم مجبور باشه کاری نمیشه کرد.یارو گفت خودم براتون 6ماه ضمانتش می کنم.4تا عینک 3بعدی باهاش بودویه کنترولویهپایه باچند تا دفترچه.حالا زیاد گرون خریدم.یاباید 2ملیونو900هزارتومن می دادم 42lm6200؟البته تا این حد پول نداشتم.به هر حال گذشت.بااین وضع مملکت.راستی این مدلی که خریدم چه امکاناتی داره؟چه طور میشه کالیبرش کرد؟روش نوشته 100هرتز این مال اسکنشه یا انطباق تصویرش؟لطفا کمکم کن تا بهترین تصویر رو ازش بگیرم.ممنون:11::11::11:
brilliant1
12-09-2012, 19:18
من دنبال سامسونگ46eh6920 بودم که تا شنبه 2050 بود،از یکشنبه دیگر در تهران نمی فروشند و منتظر قیمت جدید سام سرویس هستند.البته این مشکل عدم فروش برای اجناس زیادی رخ داده و مثلا پکیج هم نمی فروشند.منتظر افزایش قیمت هستند.
بازار شهرمون رفتم بیشتر مغازه ها تلویزیوناشون را جمع کرده بودند و مغازه تلویزیون فروشی میز برای نمایش گذاشته بود.احتکار علنی در جامعه رخ داده.
saeedazami
12-09-2012, 20:13
من دنبال سامسونگ46eh6920 بودم که تا شنبه 2050 بود،از یکشنبه دیگر در تهران نمی فروشند و منتظر قیمت جدید سام سرویس هستند.البته این مشکل عدم فروش برای اجناس زیادی رخ داده و مثلا پکیج هم نمی فروشند.منتظر افزایش قیمت هستند.بازار شهرمون رفتم بیشتر مغازه ها تلویزیوناشون را جمع کرده بودند و مغازه تلویزیون فروشی میز برای نمایش گذاشته بود.احتکار علنی در جامعه رخ داده.اتفاقا دیروز که رفتم تی وی بخرم.وارد مغازه ای شدم گفتم فلان تی وی روداری؟گفت آره.گفتم قیمتش چنده؟گفت فعلا نمی گم.گفتم چرا؟مگه فروشنده نیستی؟گفت باید تا ساعت 5بعدازظهر وایس.گفتم چرا مگهساعت 5خبریه؟گفت ساعت پنج بهم زنگ میزنن وقیمت دلارو واسم میگن منم با اون نرخ می فروشم.گفتم اگه قیمت دلار نصف شد چی کارمیکنی؟گفت اون وقت با قیمت نمایندگی میفروشم.خلاصه تاساعت 5وایسادم ببینم چی میگه.ازش پرسیدم خب چه قدره قیمتش؟قیمتی که گفت دقیقا 600هزار تومن بیشتر از قیمت نمایندگی بود.درحلی که قیمت نمایندگی هم 300هزار تومن بیشتر از هفته پیش همین موقع بود.داشتم حرص می خودم ولی کاری هم نمیتونستم بکنم چون میگفت خب برو ازیه جا دیگه بخر.منم با هزار امید وآرزوی برباد رفته خارج شدم.واقعا برای اینوضعیت اقتصادی ایران تاسف می خورم.افرادی که اصلا به فکر مردم نیستندوفقط به فکر پر کردن جیبشون اند که این مالی که به خونشون می برن حرامه.
parham511
12-09-2012, 20:41
لطفا جایی رو توی شهر کرمانشاه بهم معرفی کنید که تلویزیون داشته باشه....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزنید بپرسید از همشون، نمایندگی های ال جی.
سامسونگو نتونستم پیدا کنم.
brilliant1
12-09-2012, 20:42
اتفاقا دیروز که رفتم تی وی بخرم.وارد مغازه ای شدم گفتم فلان تی وی روداری؟گفت آره.گفتم قیمتش چنده؟گفت فعلا نمی گم.گفتم چرا؟مگه فروشنده نیستی؟گفت باید تا ساعت 5بعدازظهر وایس.گفتم چرا مگهساعت 5خبریه؟گفت ساعت پنج بهم زنگ میزنن وقیمت دلارو واسم میگن منم با اون نرخ می فروشم.گفتم اگه قیمت دلار نصف شد چی کارمیکنی؟گفت اون وقت با قیمت نمایندگی میفروشم.خلاصه تاساعت 5وایسادم ببینم چی میگه.ازش پرسیدم خب چه قدره قیمتش؟قیمتی که گفت دقیقا 600هزار تومن بیشتر از قیمت نمایندگی بود.درحلی که قیمت نمایندگی هم 300هزار تومن بیشتر از هفته پیش همین موقع بود.داشتم حرص می خودم ولی کاری هم نمیتونستم بکنم چون میگفت خب برو ازیه جا دیگه بخر.منم با هزار امید وآرزوی برباد رفته خارج شدم.واقعا برای اینوضعیت اقتصادی ایران تاسف می خورم.افرادی که اصلا به فکر مردم نیستندوفقط به فکر پر کردن جیبشون اند که این مالی که به خونشون می برن حرامه.
من جنوب رفته بودم مردم اهل سنت اونجا مي گفتن فروشنده هاي سني اينجا با سود مشخصي فروش دارند و فروشنده هاي شيعه در حدي كه كشش داشته باشد.البته در هر دو قشر آدم نخاله وجود دارد،ولي اينكه براي سود يك مقداري مشخص شده باشد به نفع فروشنده و خريدار است.
از بانه قيمت نگرفتي؟
LM5800 صد هزار گرونتره،اون چه جوريه؟
من 6920 ميخواستم بگيرم كه احتمالا ميشه 2300 و بايد در انتخابم تجديدنظر كنم.
نمي دانسنم 3Dهاي lg بدون گارانتي از دوميليون شروع ميشه به نمايندگيش رفتم LCD lg را مي گفت دو ميليون.
saeedazami
12-09-2012, 20:59
من جنوب رفته بودم مردم اهل سنت اونجا مي گفتن فروشنده هاي سني اينجا با سود مشخصي فروش دارند و فروشنده هاي شيعه در حدي كه كشش داشته باشد.البته در هر دو قشر آدم نخاله وجود دارد،ولي اينكه براي سود يك مقداري مشخص شده باشد به نفع فروشنده و خريدار است.از بانه قيمت نگرفتي؟LM5800 صد هزار گرونتره،اون چه جوريه؟من 6920 ميخواستم بگيرم كه احتمالا ميشه 2300 و بايد در انتخابم تجديدنظر كنم.نمي دانسنم 3Dهاي lg بدون گارانتي از دوميليون شروع ميشه به نمايندگيش رفتم LCD lg را مي گفت دو ميليون.بانه مارکت هم اینو میده2میلیونو40هزارتومن.42LM5800 0روهم رفتم نمایندگی میگفت 2میلیونو190هزار تومن.نمایندگی سامسونگ هم رفتم 40D6920رومیداد2میلیونو20هزارتو من.40ES6950روهم داشت که فکرکنم حدود2میلیونو150هزارتومن بود.من که با دیدن قیمت ها داشت سرم گیج میرفت.
saeedazami
12-09-2012, 21:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زنگ بزنید بپرسید از همشون، نمایندگی های ال جی.سامسونگو نتونستم پیدا کنم.دوست من .من به تک تک نمایندگی ها زنگ زدم.به بیشترشون هم سر زدم ولی قیمت ها زیادی فضایی بود منم مجبور شدم بدون گارانتی وساخت کره رو بخرم.دقیقا همونه که سایت هایی مثل بانه مارکت برای فروش گذاشتن.ولی به جای اینکه سفارش بدم خودم حضوری از کرمانشاه خریدم.
brilliant1
12-09-2012, 21:15
بانه مارکت هم اینو میده2میلیونو40هزارتومن.42LM5800 0روهم رفتم نمایندگی میگفت 2میلیونو190هزار تومن.نمایندگی سامسونگ هم رفتم 40D6920رومیداد2میلیونو20هزارتو من.40ES6950روهم داشت که فکرکنم حدود2میلیونو150هزارتومن بود.من که با دیدن قیمت ها داشت سرم گیج میرفت.
كيفيت تصوير مدلهاي مشابه را چك كردي؟كدام بهتر بود؟ES6950 يا LM58000
saeedazami
13-09-2012, 08:31
كيفيت تصوير مدلهاي مشابه را چك كردي؟كدام بهتر بود؟ES6950 يا LM58000کیفیت رو که نمیشه گفت چک کردم چون هم من باید به جاهای دیگه سر می زدم وهم خود فروشنده ها کلیپ های خودشون رو میزاشتن.ولی سه بعدی هاشونو چک کردم مال LM58000روشن تر بود.حالا این نظر منه شایدزیاد دقت نکردم.ولی چون من تصمیممو گرفته بودم ومی خواستم ال جی بگیرم مشخصه که نظرم روبه ال جیه.ولی اگه ال جی گیرم نمیومد حتما سامسونگ می گرفتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.