ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب هاست برای وردپرس

Mo5tafa
11-09-2012, 06:40
سلام
یه وبلاگ هست که نهایتا 100 بازدید کننده داره، اغلب مخاطبین خاص و مشخصی داره و فایل هایی که توش قرار میدم کُل اش شاید 200 مگابایت بشه دست بالا بگیرم، می خوام یه هاست و دامین بخرم و روش وردپرس نصب کنم و وبلاگ رو به اونجا منتقل کنم.
مهمه که هزینه هام زیر 100 تومان بشه، الان نمی دونم برای وردپرس از چه سایتی هاست و دامین بخرم، میشه نظرتون رو در مورد هاست بگید و اگر هاست خوبی سراغ دارید معرفی کنید تا ازش بگیرم؟
ممنون پیشاپیش.

m.m.m5651
11-09-2012, 15:12
شما با این استفاده ای که دارید میتونید هاست رایگان بگیرید (اما کلا هاستای رایگان پشتیبانی و اینا چون ندارن زیاد خوب نیستن) با یه دامین روش.
میتونیم یه هاست پرمیوم با پهنای باند حدودا 1.5/2 گیگ بگیرید با فضای 500 مگ یا 1 گیگ (هاستای رایگان معمولا 1.5 گیگ پهنای باند و 5 گیگ یا کمتر فضای وب دارن.)

Mo5tafa
12-09-2012, 05:26
هاست های رایگان بعدا بازی در میارن سر آدم.
فکر می کنم هموم پریمیوم بگیرم خیالم راحت تر باشه، ممنون بابت معرفی اونچه مورد نیازمه، فقط اینکه از کدوم سرور بگیرم؟
مثل اینکه بعضی امکانات وردپرس روی بعضی هاست ها کار می کنه، نه؟

babelirani
12-09-2012, 10:41
هاست های رایگان بعدا بازی در میارن سر آدم.
فکر می کنم هموم پریمیوم بگیرم خیالم راحت تر باشه، ممنون بابت معرفی اونچه مورد نیازمه، فقط اینکه از کدوم سرور بگیرم؟
مثل اینکه بعضی امکانات وردپرس روی بعضی هاست ها کار می کنه، نه؟

با سلام

مطمئنن ار هاست پریمیوم بگیرید که بعدا" دستتون به جایی بند باشه

از کدوم سرور منظوترنون کدوم سایته ؟ خوب سایت های زیادی وجود دارن برای خدمت دادن به سایت ها بهتره از هاست های معتبر استفاده کنند
در مورد امکانات سرور اصلا" اینجوری نیست وردپرس یک CMS هست که از منابع سرور زیاد استفاده میکنند بخاطر همین بعضی از هاستینگ ها زیاد به وردپرس هاست نمیدن ولی هاستینگ ها معتبر تا حالا ندیدم به سایت های وردپرس مشکلی داشته باشن