PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پوست خیلی چرب

Mt.Shadow
09-09-2012, 23:58
سلام
پوست صورت من خیلی خیلی چربه یعنی نیم ساعت بعد از اینکه صورتمو با صابون 100% گیاهی گلیسیرینه میشورم
باز دوباره چرب میشه موندم چه کنم هر روز دو بار میشورم (تا حالا 10 دفعه صابونو عوض کردم ولی جواب نداده)
پوست سرم هم خیلی چربه یه روز در میون میشورم با شامپو فولیکای چرب ولی اونم نهایتا" 10 ساعته (از موقعی این شامپو رو میزنم ریزش مو هم پیدا کردم)
به نظر شما چیکار کنم کسی صابون و شامپوی خاصی مد نظرش نیست

begotten
10-09-2012, 01:08
خب 2 راه دارید:
1- با صابون و شامپو و غیره به طور موقت چربی رو پاک کنید(بر طرف کردن علامت) و عوارض مصرف اون ها رو هم متحمل بشید.
2-مشکل رو از اساس حل کنید. به نظرتون چرا پوستتون ان قدر چربی دفع می کنه؟ جواب سادست چون زیاده از نیازش چربی دریافت می کنه.پس با پایین آوردن میزان مصرف مواد دارای چربی زیاد و بیشتر کردن مصرف میوه و سبزیجات می تونید پوست خیلی بهتری داشته باشید.
به عنوان نمونه من خودم پوست چربی داشتم و بعد از این که خام گیاه خوار شدم پوستم خسیلی عالی شده و دیگه چرب نیست.

F l o w e r
10-09-2012, 19:08
.

ادامه در :

سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

پوست سرم هم خیلی چربه یه روز در میون میشورم با شامپو فولیکای چرب ولی اونم نهایتا" 10 ساعته (از موقعی این شامپو رو میزنم ریزش مو هم پیدا کردم

► هـر گـونــه ســوال راجــع به مــــ ـو در ایـنجــا مطــرح شــود ◄ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])